Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Made in 7 heaven – B&R Night Cream – Kirkastava ja korjaava yövoide

55,00

Todella kosteuttava ja antioksidanttinen yövoide, joka auttaa ihoa palautumaan päivän aikana sen kohtaamista haasteista. Aurinko, pakkanen, tuuli, ilmastointi, saasteet, stressi- lukematon lista ihoa vanhentavia ja rasittavia elementtejä joita vastaan tämä voide taistelee.

Ravitseva ja antioksidanttinen yövoide raikkaalla mandariinin tuoksulla sisältää mm. herneestä saatavaa kasvipeptidiä. Tämä peptidi on tehokas suoja ihon kollageenia ja elastaania heikentäviä ja vähentäviä proteaaseja vastaan.

Varasto loppu

Kuvaus

Todella kosteuttava ja antioksidanttinen yövoide, joka auttaa ihoa palautumaan päivän aikana sen kohtaamista haasteista. Aurinko, pakkanen, tuuli, ilmastointi, saasteet, stressi- lukematon lista ihoa vanhentavia ja rasittavia elementtejä.

Yö on iholle korjaantumisen aikaa ja runsaasti tyrniöljyä sisältävä Brightning & Renewing voide takaa iholle sen tarvitsemat ravinteet ja vitamiinit (A, B1, B2, B3, B5, B6, E) jotta saavutetaan maksimaalinen palautuminen.

Käyttö:

Käytä iltaisin puhdistetulle iholle kasvoilla ja kaulalla. Hiero pieni määrä voidetta kevyin pyörivin liikkein iholle.

Vinkki: Muistathan saman merkin muut kasvojenhoitotuotteet jotka sopivat täydellisesti yhteen B&R Night Cream – Kirkastava ja korjaava yövoiteen kanssa, voit yhdistellä eri linjoja ja löytää juuri sinulle sopivat tuotteet Made in 7 heaven ylellisistä hoitolatason kotimaisista tuotteista. Esimerkiksi puhdista kasvot ensin herkällekin iholle sopivalla ja kosteuttavalla Sensitive puhdistusmaidolla ja tämän jälkeen voit levittää yövoiteen kasvoille ja antaa sen vaikuttaa yön ajan. Voidetta voi käyttää myös päivävoiteena todella hyvä varsinkin talvi aikaan kun iho kaipaa kosteutusta.

INCI/ainesosat:Aqua (Water), Caprylic / caprictriglyceride, Vitisvinifera (Grapeseed) SeedOil, Glycerylstearate SE, Glycerylstearate, PEG-100 Stearate, Glycerin (Veg), Cetylalcohol, Camelliakissi (Camellia) SeedOil, Hippohaerhamnoides (Seabuckthorn) PulpOil, Stearicacid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrusnobilis (MandarinOrange) PeelOil, Tocopherylacetate (Vitamin E), Linalool, Limonene
Pakkauskoko: 50 mlLuonnollisuus prosentti: 99 % luonnollinen. Valmistettu Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Made in 7 heaven – B&R Night Cream – Kirkastava ja korjaava yövoide”