Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Probiotic Craft – Probioottinen lattianpesuaine

5,00

Luonnon inspiroima yleispuhdistusaine koostuu luonnonmukaisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Lattianpesuaine on viimeistelty hasselpähkinäöljyllä, jotta lattiasi saavat erityisen hyvää hoitoa. Hasselpähkinäöljy suojaa lattioitasi haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Se suojaa myös käsiäsi puhdistuksen ajan.

Huom. olen palasta minut hävikiltä tuote (parastaennen päiväys: 10/22)

Varastossa

Kuvaus

Luonnollisia puhdistusaineita vaihtoehtona voimakkaille valkaisuaineille ja muille puhdistusaineille. Probiotic Craft tuotteet pitävät sinut ja kotisi turvassa synteettisiltä kemikaaleilta ja ne ovat allergia- ja ihotautilääkäreiden testaamat eivätkä sisällä hajusteita, koska emme halua päättää, miltä sinun kotisi tulisi tuoksua. Voit itse päättää sen valikoimasta löytyvien tuoksutippojen avulla ja luoda haluamasi tunnelman kotiisi tai antaa tuotteiden olla täysin hajusteettomia valinta on sinun. Anna hyvien probioottien puhdistaa kotisi!
Luonnon inspiroima yleispuhdistusaine koostuu luonnonmukaisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Lattianpesuaine on viimeistelty hasselpähkinäöljyllä, jotta lattiasi saavat erityisen hyvää hoitoa. Hasselpähkinäöljy suojaa lattioitasi haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Se suojaa myös käsiäsi puhdistuksen ajan. Soveltuu kaikentyyppisille lattioille: puiselle, lakatulle, öljytylle, parketille, kivilaatoille jne. Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita.
Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Lisää 20 ml tuotetta 5 litraan vettä. Vinkki: Noudata suositeltuja annoksia ympäristöhaitan vähentämiseksi.

Vinkki: Lisää muutama tippa tuoksua vesisankoon. Lisää tuoksua mieltymyksesi mukaan.

Ainesosat: 5-15% kasvipohjaisia anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% kasvipohjaisia ionittomia pinta-aktiivisia aineita, <5% saippuoita. Sisältää myös: vettä, suolaa, hasselpähkinäöljyä, probioottisia bakteereja.
Pakkaukkoko: 500 ml
Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Allergia- ja ihotautilääkäreiden hyväksymä. Tuotteella on ECOCERT- ja V-LABEL -sertifikaatit ja lisäksi 4E GUARANTEE -merkki, mikä takaa, että kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat laatu-, ekologia-, tehokkuus- ja taloudellisuusstandardit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Probiotic Craft – Probioottinen lattianpesuaine”
beigellä taustalla lattianpesuaine ruskeassa pullossa
Probiotic Craft – Probioottinen lattianpesuaine
5,00