Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Probiotic Craft – Probioottinen yleispuhdistusaine

10,00

Luonnon inspiroima yleispuhdistusaine koostuu luonnonmukaisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Yleispuhdistusaineen ainutlaatuinen koostumus on viimeistelty hasselpähkinäöljyllä, joka auttaa suojaamaan ja puhdistamaan huonekaluja sekä kodin pintoja.

Varastossa

Kuvaus

Luonnollisia puhdistusaineita vaihtoehtona voimakkaille valkaisuaineille ja muille puhdistusaineille. Probiotic Craft tuotteet pitävät sinut ja kotisi turvassa synteettisiltä kemikaaleilta ja ne ovat allergia- ja ihotautilääkäreiden testaamat eivätkä sisällä hajusteita, koska emme halua päättää, miltä sinun kotisi tulisi tuoksua. Voit itse päättää sen valikoimasta löytyvien tuoksutippojen avulla ja luoda haluamasi tunnelman kotiisi tai antaa tuotteiden olla täysin hajusteettomia valinta on sinun. Anna hyvien probioottien puhdistaa kotisi!
Luonnon inspiroima yleispuhdistusaine koostuu luonnonmukaisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Yleispuhdistusaineen ainutlaatuinen koostumus on viimeistelty hasselpähkinäöljyllä, joka auttaa suojaamaan huonekaluja ja kodin pintoja. Hasselpähkinäöljy suojaa huonekalujasi haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Soveltuu öljytyille tai lakatuille pinnoille ja nahkakalusteille. Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita.
Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta puhdistusaine kostealle liinalle ja puhdista pinnat.
Vinkki: Lisää tuoksu suoraan pulloon ja ravista. Lisää tuoksun määrää mieltymyksesi mukaan. tuoksutipat löydät valikoimastamme
Ainesosat: <5% kasvipohjaisia ionittomia pinta-aktiivisia aineita. Sisältää myös: vettä, kompleksinmuodostajia, kasviöljyä, glyserolia, stabilointiaineita, hasselpähkinäöljyä, happamuudensäätöainetta, probioottisia bakteereita.
Pakkaukkoko: 500 ml
Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Allergia- ja ihotautilääkäreiden hyväksymä. Tuotteella on ECOCERT- ja V-LABEL -sertifikaatit ja lisäksi 4E GUARANTEE -merkki, mikä takaa, että kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat laatu-, ekologia-, tehokkuus- ja taloudellisuusstandardit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Probiotic Craft – Probioottinen yleispuhdistusaine”
beigellä taustalla oleva ruskea pullo jossa on yleispuhdistusainetta
Probiotic Craft – Probioottinen yleispuhdistusaine
10,00