Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Hynt Beauty – Alto Matte Powder Blush – Sunset Pink – Mattaposkipuna

29,00

Sunset Pink mattaposkipuna on vegaaninen eikä sisällä titaanidioksidia. Eloisa, mutta hillitty sävy ei sisällä kimalteita ja se sopii täydellisesti kevyesti päivettyneelle iholle. Mattaposkipuna, joka tuo iholle hienovaraisen häivähdyksen väriä ja irtojauhe levittyy kauniisti.

Varasto loppu

Kuvaus

Sunset Pink mattaposkipuna on vegaaninen eikä sisällä titaanidioksidia. Eloisa, mutta hillitty sävy ei sisällä kimalteita ja se sopii täydellisesti kevyesti päivettyneelle iholle. Mattaposkipuna, joka tuo iholle hienovaraisen häivähdyksen väriä ja irtojauhe levittyy kauniisti. Hellävarainen mattaposkipuna ja sopii henkilöille jotka ovat herkkiä titaanidioksidille. Sopii hyvin myös iäkkäämmälle iholle koska ei ole liian kimaltelva vaan lopputulos on luonnollisen kaunis matta.

Käyttö:

Korostaaksesi poskipäitäsi levitä tuotetta poskien korkeimpiin kohtiin poskipunasiveltimellä. Kopauta ylimääräinen poskipuna siveltimestä korkkiin ennen poskipunan levittämistä iholle.

Vinkki: Yhdistä merkin muiden meikkituotteiden kanssa ja luo kauniita päivä- sekä iltameikkejä! Sopii mattamaisuuden puolesta täydellisesti aikuisen naisen meikkiin.

Inci /Ainesosat: MICA. +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77947, CI 77742, CI 77007.

Pakkauskoko: 3 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hynt Beauty – Alto Matte Powder Blush – Sunset Pink – Mattaposkipuna”