Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Ecotools Enhancing-Set – kaksipäinen luomiväriduo

11,00

Ecotoolsin kauniit, laadukkaat ja ekologiset meikkisiveltimet! Eye Enhancing Duo -setti sisältää kaksi hienoa kaksipuolista luomiväri sivellintä eli neljä erilaista sivellin päätä! Tällä setillä luot täydellisen silmämeikin niin arkeen kuin juhlaankin.

Varasto loppu

Kuvaus

Ecotoolsin kauniit, laadukkaat ja ekologiset meikkisiveltimet! Eye Enhancing Duo -setti sisältää kaksi hienoa kaksipuolista luomiväri sivellintä eli neljä erilaista sivellin päätä!

Käyttö:
Siveltimen päitä saat käytettyä eri tarkoituksiin

Shading Brush: Levitä luomiväriä silmäluomelle Shading Brush -harjalla

Defining Brush: Rajaa silmä Defining Brush -harjalla tai käytä kulmakarvoihin

Blending Brush: Häivytä luomiväri Blending Brush -harjalla

Smudging Brush: Pehmennä sitten silmänrajauskynän viiva ja varjostukset Smudge-harjalla

EcoTools hyödyntää siveltimissä kierrätettyjä materiaaleja sekä bambua ja niissä on synteettinen erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii myös vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikkientuotteiden painatukset tehdään soijamusteen avulla. Siveltimet ovat laadukkaita sekä kauniita ja niillä saat loihdittua kauniit meikit juhlaan sekä arkeen.

Vinkki: Huolla ja puhdista meikkisiveltimiä oikein. Puhdista harjaosa miedolla saippualla esim. marseille saippualla tai meikkisiveltimille tarkoitetulla puhdistusaineella tai meikinpuhdistusaineella. Hiero hellävaraisesti harja osa puhtaaksi ja huuhtele lämpimällä vedellä. Anna siveltimien kuivua vaakatasossa pyyhkeen päällä jotta harjaosa saa kuivua oikeaan muotoonsa rauhassa. Meikkisiveltimet olisi hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen tai ainakin vähintään kerran viikossa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecotools Enhancing-Set – kaksipäinen luomiväriduo”