Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Plantes & Parfums Provence – Tuoksukynttilä

18,50

Ainutlaatuiset Plantes & Parfums Provence – tuoksukynttilät ovat kynttilämestarien käsintekemiä laatutuotteita, jotka ovat valmistettu Ranskan Provencen lämmössä taidokkaasti ja perinteitä kunnioittaen.

Niihin on valittu vain luonnollisilla tuoksuja jotka luo ympärilleen hienostuneen ja lämpimän ilmapiirin kauniissa lasisessa kynttiläkipossa.

Muistathan valita alasvetolaatikosta haluamasi tuoksun!

Kuvaus

Ainutlaatuiset Plantes & Parfums Provence – tuoksukynttilät ovat kynttilämestarien käsintekemiä laatutuotteita, jotka ovat valmistettu Ranskan Provencen lämmössä taidokkaasti ja perinteitä kunnioittaen. Niihin on valittu vain luonnollisilla tuoksuja jotka luo ympärilleen hienostuneen ja lämpimän ilmapiirin kauniissa lasisessa kynttiläkipossa.

Kaikki kynttilöiden valmistukseen käytetyt vahat ovat kasvipohjaisia ja huolella valittuja. Luonnonkasvivaha on täysin luonnollinen ainesosa, joka palaa täydellisesti eikä jätä tummia jälkiä tai muodosta savua. Luonnonkasvivaha edistää diffuusiota erinomaisesti, mikä puolestaan mahdollistaa tuoksunuottien tarkan erottelun. Vaha kuumennetaan ja sekoitetaan, jonka jälkeen siihen lisätään Grassen parfyymeja. Valaminen ja kynttilän puuvillasydämen asettaminen tehdään käsin yksi kynttilä kerrallaan. Myös kynttilöiden verhoilu toteutetaan täysin käsityönä.

Nauti kotonasi näistä kauniista ja luonnollisista tuoksukynttilöistä.

Muistathan valita alasvetolaatikosta haluamasi tuoksun!

 

Tuoksut:
Butter Caramel – Kermakaramelli (pehmeä toffeen ja kerman sekoitus)
Sweet Vanilla – Herkku vanilja (pehmeä vaniljan tuoksu)
Orange Cinnamon – Appelsiini-kaneli (rentouttava appelsiinin ja kanelin tuoksu)
Käyttö: Polta kynttilää vain palamattomalla alustalla ja älä jätä koskaan kynttilää vartioimatta.
Vinkki: Kauniit Plantes & Parfums Provence tuotteiden ulkomuoto ovat jokaisen sisustajan unelma ja nämä tuoksukynttilät ovat kaunis yksityiskohta kodissasi ja ne ovat myös loistava sekä mieltä lämmittävä lahjaidea. Yhdistele merkin muihin kodin tunnelmointituotteisiin ja siivoile koti puhtaaksi näillä ympäristöä kunnioittavilla tuotteilla ja anna Etelä-Ranskan tuoksu maailman leijailla kotiisi.
Pakkauskoko: 180 g

Lisätiedot

tuoksu

Butter caramel, Sweet vanilla, Orange Cinnamon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plantes & Parfums Provence – Tuoksukynttilä”