Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Ole hyvä – Lime yleissuihke

7,95

Ekologinen Ole Hyvä yleissiivoussuihke on näppärä arjen apuri. Se sopii useimpien kodin pintojen nopeaan puhdistukseen. Raaka-aineet ovat kasvisperäisiä ja luonnollisen koostumuksensa ansiosta se jättää ainoastaan Limen eteerisenöljyn puhtaan tuoksun.

Varasto loppu

Kuvaus

Kotimaisia kodin siivous ja vartalon puhdistus tuotteita suloisissa pakkauksissa! Ekologia ja tehokkaita tuotteita kotimme iloksi suoraan Haminasta.
Ekologinen Ole Hyvä yleissiivoussuihke on näppärä arjen apuri. Se sopii useimpien kodin pintojen nopeaan puhdistukseen. Raaka-aineet ovat kasvisperäisiä ja luonnollisen koostumuksensa ansiosta se jättää ainoastaan eteerisen öljyn puhtaan tuoksun.
Käyttö: Suihkauta pinnalle ja pyyhkäise.
Vinkki: Kauniit pullot joita haluat pitää esillä tai hyödyllinen lahja idea. Yhdistele merkin muihin kodin siivoustuotteisiin ja siivoile koti puhtaaksi näillä ympäristöä kunnioittavilla tuotteilla. Esimerkiksi veriappelsiini astianpesuaine on oiva kaveri tälle tuotteelle.
Ainesosat: Sodium Carbonate, Citrus Aurantifolia Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Capryl Capryl Glucoside.
Pakkauskoko: 600 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ole hyvä – Lime yleissuihke”