Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Plantes & Parfums Provence – Pyykkietikka

15,50

Raikkaat ja aidot tuoksut luonnosta! Suoraan Ranskan Provencen lämmöstä jossa Plantes & Parfums pyykkietikat valmistetaan käsin lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä ja kauniita kodinsisustuksessa.

Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Yleisintä sitä on käyttää huuhteluaineen sijasta pyykinpesussa ja siitä voi jopa valmistaa yleispuhdistusaineen.

Valitse alasvetolaatikosta kolmesta eri tuoksusta mieluisin:

Bohemian moment – Puuterinen Bohemia (puuterinen kesäisen raikas tuoksu)
Cotton Flower – Puuvillan kukka (puuterinen pehmeä puuvillankukkaistuoksu)
Linen Dream – Pellava (puuterinen puhtaan pyykin tuoksu)

Kuvaus

Raikkaat ja aidot tuoksut luonnosta! Suoraan Ranskan Provencen lämmöstä jossa Plantes & Parfums pyykkietikat valmistetaan käsin lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä ja kauniita kodinsisustuksessa.

 

Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin. Yleisintä sitä on käyttää huuhteluaineen sijasta pyykinpesussa ja siitä voi jopa valmistaa yleispuhdistusaineen. Pyykkietikka hyödyt on monet se tekee pyykistä mm. ihanan pehmeän, vähentää sen sähköisyyttä ja poistaa pesuainejäämät, kirkastaa kirjopyykin värit ja suojaa samalla valkopyykkiä kellastumiselta ja ehkäisee saostumien muodostumista pyykkikoneeseen.

 

Valitse alasvetolaatikosta kolmesta eri tuoksusta mieluisin:

Cotton Flower – Puuvillan kukka (puuterinen pehmeä puuvillankukkaistuoksu)

Green Tea – Vihreä Tee (Raikas vihreän teen tuoksu)

 

Pyykkietikan hyötyjä pyykinpesussa: 
-Poistaa pesuaine jäämät pyykistä
-Pyykistäsi tulee pehmeät sekä ihanan raikkaat
-Estää pesuaine saostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana
-Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva,hiki
-Kirkastaa värejä
-Poistaa tahroja
-Vähentää sähköisyyttä
-Ekologista
-Ei yleisesti sisällä allergisoivia ja herkkyyttä aiheuttavia aineita. (Etikka -yliherkkyys on kuitenkin olemassa, mutta ei ole tiedossa että huuhteluaineena käyttö haittaisi)
-Antiseptinen
-Poistaa kellastumista
-Toimii kuin huuhteluaine Ei huononna esimerkiksi pyyhkeiden imukykyä, kuten kaupalliset huuhteluaineet, joista jää kalvo ja jotka ”tukkivat” ja pilaavat kuituja.

 

Huom. Etikka ei sovi käytettäväksi seuraavilla pinnoilla:
– Pinnoittamatton alumiini
– Marmori
– Auton maalipinnat

 

Käyttö: Mikäli et ole ennen käyttänyt pyykkietikkaa, lisää aluksi vain vähän ja nosta määrää tarpeen ja pyykkimäärän sekä halutun tuoksuvahvuuden mukaa. Pieni määrä tätä kuitenkin riittää. Ravista ennen käyttöä ja laita 2-4 korkillista pyykkietikkaa pesukoneen huuhteluainesäiliöön. Säilytettävä huoneenlämmössä, ei siedä suoraa auringonvaloa eikä kylmää. Suositellaan käytettäväksi täysin tuoksuttoman pyykinpesuaineen kanssa, jolloin saat parhaimman lopputuloksen. Lauteiden yms. muiden pintojen pesuun n.0,5dl pyykkietikkaa /n.5l vettä.

Vinkki: Teepyykkietikasta kodinsiivoussuihke n.0,1dl pyykkietikkaa / n.1l vettä. Kauniit Plantes & Parfums Provence tuotteiden pullot ovat jokaisen sisustajan unelma ja näitä siivoustuotteita haluat pitää esillä kodissasi ne ovat myös loistava sekä hyödyllinen lahjaidea. Yhdistele merkin muihin kodin tunnelmointituotteisiin ja siivoile koti puhtaaksi näillä ympäristöä kunnioittavilla tuotteilla ja anna Etelä-Ranskan tuoksumaailman leijailla kotiisi.

Ainesosat: Vinaigre blanc (White vinegard) Valkoviinietikka (etikkahappopitoisuus n.6%), Parfum (fragrance) luonnollisia parfyymeja.

Pakkauskoko: 500 ml

Lisätiedot

Tuoksu

Cotton Flower, Green Tea

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plantes & Parfums Provence – Pyykkietikka”
kolme valkoista pyykkietikka pulloa kaunilla etiketillä kumossa pyyhkeen päällä
Plantes & Parfums Provence – Pyykkietikka
15,50