Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Luonnonkosmetiikan valmistus – Kurssit

60,00

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa! Tule mukaan MinNaturals 2,5 tunnin mittaiselle kurssielämykselle valmistamaan luonnonkosmetiikkaa.

Valitse mieleisesi luonnonkosemtiikan valmistus kurssi valikoimastamme sekä sinulle sopivin ajankohta. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Huom. Muista valita alasvetolaatikosta haluamasi kurssi sekä ajankohta! Ja lisää kursseja niin monta kuin on osallistujiakin.

Kuvaus

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa! Tule mukaan MinNaturals 2,5 tunnin mittaiselle kurssielämykselle valmistamaan luonnonkosmetiikkaa.

Valitse mieleisesi luonnonkosemtiikan valmistus kurssi valikoimastamme sekä sinulle sopivin ajankohta. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Kurssivalikoima

1. Tähtisilmät kurssi:

Tähtisilmät kurssilla pääset luomaan itsellesi 4 sävyn kiinteän luomiväripaletin sekä jauhemaisen mineraaliluomivärin ja silkki/viimeistelypuuterin, jota voi käyttää myös luomivärin sekä meikkipohjan pohjustus tuotteena tai meikin kiinnitykseen eli viimeistelyyn. Kurssin aikana käymme läpi tuotteissa käytettyjä luonnon raaka-aineita ja teemme myös silmämeikin itselle kahdella sävyllä sekä katsomme mitkä sävyt sopii juuri sinun silmillesi. Mikä parasta saat itse valita kymmenistä eri sävyistä juuri omat lempparisi tai yhdistellä eri sävyjä luoden juuri oman makusi mukaisia luomivärejä. Yhteensä saat mukaasi kotiin viemisiksi 5 itse valmistamaa luomiväri sävyä sekä silkkipuuterin. Meikkien valmistus on helppoa ja hauskaa puuhaa, kurssi sopii kaikille joten aikaisempaa kokemusta kosmetiikan valmistukseen ei tarvita. Tule rohkeasti mukaan ja päästä luovuus valloilleen meikkien maailmassa.

 2. Kasvojen hemmottelu kurssi:

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään kasvojen kuorinta-aineen, kasvonaamiopuuterin millä saat luotua aina tuoreen kasvonaamion kotona itsellesi helposti sekä ihoa hellivän kasvoseerumin. Tuotteiden valmistuksen jälkeen teemme kasvojen hemmottelu hetken itsellemme oma valmistamilla tuotteilla loput tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihotyypillesi parhaiten. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.
3. Vartalon  hemmottelu kurssi:
Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita vartalon hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään vartalon kuorinta-aineen, vartaloöljyn ja ihanan pehmeän vaahdotetun vartalomoussen. Tuotteiden valmistuksen jälkeen pidämme rentouttavan liikuntahetken, jossa teemme venyttäviä ja avaavia pehmeitä liikkeitä aromapallojen kanssa jotka saavat tuoksunsa luonnollisista eteerisistä öljyistä ja näin vaikuttavat kehoon sekä mieleemme, valittavana on myös tuoksuton vaihtoehto. Oma valmistamat tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti vartalon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja rentoutumaan.
4. Spa hemmottelu kurssi:
Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita kokovartalon hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään vartalon kuorinta aineen, kosteuttavan vartalovoin ja kylpysydämet joita voit käyttää niin jalkakylvyssä kuin koko vartalon kylpyhetkissä. Teemme kurssilla myös oma valmistamilla tuotteilla käsien hemmottelu hetken jonka jälkeen iho on silkkisen pehmeä. Loput tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja hemmottelemaan itseäsi.
5. Shine on me- kurssi
Tämän kurssin tuotteilla hemmottelet itseäsi kimaltelevilla luksus tuotteilla. Valmistamme kuorinta-aineen koko vartalon kuorintaan, kimaltelevan kasvonaamiopuuterin jolla saat luotua aina tuoreen kasvonaamion kotona sekä highlighterin jonka avulla saat valoa sekä aavistuksen kimallusta kasvoille. Tuotteiden valmistuksen jälkeen saat opastuksen kuinka tuoda hehkua ja valoa kasvoille highlighterin avulla. Oma valmistamat tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti vartalon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa sekä rentoutumaan.

Kaikilla kursseilla saat:

~ ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen valmistukseen

~ tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista

~ kosmetologin vinkkejä ihotyypillesi sopivaan ihonhoitoon ja ihotyypillesi sopivista luonnonkosmetiikan raaka-aineista

~ kolme oma valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi tai vaikka ystävälle lahjaksi

~ käyttöösi vain puhtaita luonnollisia kosmetiikkaan tarkoitettuja raaka-aineita ja opit valmistamaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa

~ rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen

~mahdollisuuden tutustua myös verkkokauppamme tuotevalikoimaan ja tehdä ostoksia

~Avoimille kurssille otetaan max. 8 henkilöä varaus järjestyksessä ja noudatamme turvavälejä sekä osallistujat saavat itselleen suojahanskat sekä suusuojan mikä on muutenkin tavanomaista kosmetiikan valmistuksessa

Kurssien aikataulut: 

3.12 la klo 12-14.30 / 16.30-19 luonnonkosmetiikan valmistus kurssit

Huom. Muista valita alasvetolaatikosta haluamasi kurssi sekä ajankohta! Ja lisää kursseja niin monta kuin on osallistujiakin.

 

Etkö löytänyt sinulle sopivaa ajankohtaa? Jäikö joku mietityttämään? Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti tai jos haluat varata oman porukan kurssin.

Kurssipaikka: MinNaturals kurssitila / Tanelikatu 7 45160 Kouvola

Lisätiedot

Kurssit

3.12 klo:12-14.30 tähtisilmät, 3.12 klo:12-14.30 kasvojen hemmottelu, 3.12 klo:12-14.30 vartalon hemmottelu, 3.12 klo:12-14.30 spa hemmottelu, 3.12 klo:12-14.30 shine on me, 3.12 klo:16.30-19 tähtisilmät, 3.12 klo: 16.30-19 kasvojen hemmottelu, 3.12 klo:16.30-19 vartalon hemmottelu, 3.12 klo: 16.30-19 spa hemmottelu, 3.12 klo: 16.30-19 shine on me

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkosmetiikan valmistus – Kurssit”
luonnonkosmetiikan raaka-aineita valkoisella taustalla kauniisti aseteltuina
Luonnonkosmetiikan valmistus – Kurssit
60,00