Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Madara ~ luonnollisia pigmenttejä ja kallisarvoisia ihonhoidon ainesosia!

Madara tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niiden koostumukset perustuvat tieteeseen, ne ovat dermatologisesti testattuja ja vegaanisia. 
Tämä merkin juuret tulevat Latviasta jossa tuhansien vuosien ajan karu ja kylmä pohjoinen ilmasto on muokannut kasveille erityislaatuisia ominaisuuksia. Kasvien lehtien juurien ja kuorien tehoaineita on käytetty jo iät ja ajat parantantamaan haavoja ja pelastamaan henkiä. Tämä tietämys kasvien voimasta on siirtynyt äidiltä tyttärille ja isältä pojille ja se sama tieto on yhä käsissämme. Nyky päivänä Madara haluaa osoittaa sen että luonto voi yhä antaa meille kaiken sen mitä tarvitsemme. Uskoen että paras mahdollinen ihonhoito ylettyy ihon pintaa syvemmälle. Ihon hoito on enemmän kuin ainoastaan halua näyttää hyvältä, se on sitä että voimme hyvin ja se vaikuttaa itseluottamukseemme. Elämistä tekemiemme valintojen mukaan, arvomaailmamme kunnioittamista ja tiedostamista jättämästämme ympäristön hiilijalanjäljestä.

Madaralle puhtaiden ja kallisarvoisten ainesosien ylellisyys merkitsee mm. ”luonnonvaraisia pohjoisia metsiä ja hedelmällistä maata. Viileää merta ja valtavia hiekkarantoja, joilla istumme katsellen ihmeellisiä pohjoisen taivaan revontulia. Vanhoja puutaloja kilometrien päässä toisistaan. Vuodenaikojen ylellisyyttä: kultaisia syksyjä, kristallisia talvia, kauan odotettua kevättä ja tuskaisen lyhyttä pohjoisen kesää.”

Madara merkiltä löydät valikoimastamme ihanan kevyillä koostumuksella ja runsailla kauniilla pigmenteillä olevat meikit. 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00