Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Taivaallista ihon hoitoa jonka inspiraation lähteenä on luonto. Kotimaisten Made in 7 Heaven tuotteiden perustana on luonnon vaikuttavien aineiden hyödyntäminen kaikkien aistien hemmottelemiseksi, ihoa hoitavien sekä ravitsevien kasviöljyjen ja kasviuutteiden avulla. Kaikki tämän merkin tuotteet ovat vegaanisia ja ne on valmistettu erittäin korkealuokkaisista luonnon raaka-aineista käsityönä Tampereella.

Valikoimasta löydät monipuoliset tuotteet kasvojen hoitoon ja visuaalisesti kauniit sekä kierrätettävät pakkaukset. Valikoimaan kuuluu neljä kattavaa tuotelinjaa:

Recovery: korjaava ja tasapainottava linja mistä hyötyy varsinkin couperosa / punoittava iho, epäpuhdas ja rasvoittuva iho.

B&R -kirkastava ja uudistava linja tuo hyötyä atooppiselle, harmaantuneelle ja elotomalle sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Sensitive -herkän ihon linja mistä saa apua erittäin herkkä iho, helposti reagoiva iho ja hajuste yliherkkyydestä kärsivät.

Collagen – kiinteyttävä linja josta hyötyy eniten ikääntyvä, veltostunut ja ravinneköyhä iho.

Made in 7 Heaven  eri linjojen tuotteita voi helposti yhdistellä ja luoda juuri omia tarpeita vastaavan hoitorutiinin ja näin saat ihosi avuksi tehokkaat sekä tulokselliset tuotteet.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00