Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Natura Siberica ~ Tunne ihollasi Siperian luonnon voima
Siperia on ainutlaatuinen Venäjään kuuluva alue, jossa villi luonto on pysynyt muuttumattomana vuosisatojen ajan.
Nämä ainutlaatuiset Siperian kasvit selvisivät jääkaudesta sopeutumalla planeettamme karuimpiin ympäristöolosuhteisiin. Ne ovat oppineet hyödyntämään maaperää ja sen antamia ravintoaineita luoden todella ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka edistää yleistä ihon hyvinvointia ja hidastavat ihon vanhenemisprosesseja. Natura Siberica hyödyntää näitä Siperian kasvien hämmästyttäviä ominaisuuksia antaakseen samaa voimaa ja Siperian luonnon taikaa ihon ja hiusten hyvinvointiin. Natura Siberica haluaa myös toiminnallaan auttaa ja tukea pohjoisen Siperian alkuperäiskansoja tarjoamalla heille työtä esimerkiksi villiyrttien ja kasvien parista joita hyödynnetään taas tuotteiden valmistuksessa.
Natura Siberican tuotteilla on lukuisia eri luonnonkosmetiikka sertifikaatteja mm. Icea, Ecocert, Cosmos Standard, Bdih ja löydät valikoimasta laajasti tuotteita koko vartalon hemmotteluun aina päästä varpaisiin asti.
HUOM. Natua Siberica brändin myynti loppuu verkkokaupassamme heti kun nykyinen varasto on myyty loppuun. (Toivomme pikaista sodan loppumista ja rauhaa kaikille maailmassa!)
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00