Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Suntribe suojaa sinut auringolta luonnollisesti!
Tämä kolmen ruotsalaisen ystävyksen kehittämä merkki haluaa hyvää sinulle sekä luonnolle huomioiden vastuullisuutta, ekologisuutta ja ympäristöä tuotteiden raaka-aineista aina kierrätettyihin pakkauksiin! 
Suntribe on 100% sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteilla on luonnonkosmetiikan New Generation -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että tuotteiden valmistuksessa käytetään ainesosia, jotka ovat peräisin luonnosta ja todennetusti turvallisia sinulle sekä luonnolle. Suntribe-tuoteperheen luomuainesosilla on myös Soil Associationin COSMOS Organic sertifiointi. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja tai säilöntäaineita. Aurinkotuotteissa mineraalisena UV-suodattimena toimii sinkkioksidi joka ei sisällä nano hiukkasia eli on turvallinen aurinkosuoja.
Suntribe-aurinkovoiteilla on myös Havaijin Safe Sunscreen Council sertifiointi joka takaa ne turvallisiksi koralliriutoille ja näin ollen niitä on turvallista käyttää herkissäkin vesiympäristöissä. Suntribe onkin monien surffareiden ja urheilijoiden suosima merkki.
Meidän valikoimasta löydät Suntriben aurinkovoiteet koko perheen käyttöön niin vartalolle kuin kasvoillekin. Turvallinen aurinkosuoja perheellesi sekä luonnolle! 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00