Kauneushoitola

Luonnonkosmetiikkahoitola
MinNaturals

Hemmottelua luonnollisesti iholle sekä mielelle!

Rentoudu arjen keskellä tai tarjoa hemmottelua lahjaksi lähimmäiselle. MinNaturals kauneushoitolasta löydät monipuoliset kosmetologihoidot koko vartalon hemmoitteluun tehokkailla ja puhtailla luonnonkosmetiikan tuotteilla.

Palveluihin kuuluvat: kasvohoidot, ripsien- ja kulmien kestovärjäykset, vartalohoidot, jalka- ja käsihoidot, spa-hoidot, hieronnat, sokeroinnit, kynsien kestolakkaukset sekä meikkauspalvelut. Käytän hoidoissa luonnonkosmetiikan tuotteita sekä mahdollisimman luonnomukaisia tuotteita, joista allergisoivimmat aineet on poistettu. Valikoimasta löytyy myös hoitoja erityisesti herkän ihon hoitoon sekä hajusteettomia vaihtoehtoja. Hoitolaan on valittu luonnonkosmetiikan helmiä eri merkeiltä niin kotimaasta kuin maailmaltakin.

Sinua palvelee kauneudenhoitoalan osaava ammattilainen eli kosmetologi koulun käynyt kosmetologi, mikä takaa sen että olet luotettavissa ja hyvissä käsissä. Tavoitteenani on auttaa erilaisten ihonhoidollisten ongelmien kanssa ja jakaa tietämystä luonnonkosmetiikan raaka-aineista ja niiden vaikutuksista ihoomme. Annan vinkkejä jokapäiväiseen ihonhoitoon, samalla hemmotellen kaikkia aistejasi luoden sinulle rentouttavan lepohetken arjen kiireiden keskelle.

Ekologisuus, ympäristön, eläinten ja luonnon kunnioittaminen ovat arvojamme ja huomioimme ne päivittäisessä työskentelyssämme. Luonnonkosmetiikkahoitolan löydät Kouvolan Ravikylästä, aivan Kouvolan keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrelta kotimme yhteydestä. Meillä pääset myös testaamaan ja tutustumaan MinNaturals verkkokaupan monipuolisiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Verkkokauppaan pääset tästä!

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan luonnonkosmetiikan hoitoihin ja tuotteisiin!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00