Yhteystiedot

Luonnollisesti
ihoasi hellien

Ihanaa, että tulit sivuillemme!

Täältä löydät lisätietoja MinNaturals palveluista ja voit varata aikasi hemmotteluun sekä tehdä ostoksia luonnonkosmetiikan verkkokaupassamme tai varata ajan luonnonkosmetiikan valmistuskursseille. Alla löydät yhteystietomme ja otathan yhteyttä, jos tulee mitä vain kysyttävää, apunasi on Kosmetologi Minna.

MinNaturals aukioloajat arkisin 8.30-17.00

 • illat ja viikonloput sopimuksen mukaan eli näitä aikoja halutessasi otathan yhteyttä meihin ja kysyt vapaata aikaa viestillä numerosta: 0407548556
 • varaa ostosaika hoitolaan ajanvarauksesta. Hoitolassa voit tutustua verkkokaupan ja hoitolan tuotteisiin henkilökohtaisella shoppailuajalla. Lahjakortit saat hankittua myös suoraan verkkokaupasta tai paikan päältä
 • luonnonkosmetiikan kurssitoiminta tapahtuu pääsääntöisesti iltaisin sekä viikonloppuisin kurssitiloissamme. Tarjolla on kaikille avoimet kurssit sekä oman porukan kurssit, jonka aikatauluista ja tarkemmista asioista voit sopia ottaen yhteyttä yhteydenottolomakkeella otsikolla: kurssit

Ota yhteyttä!


  MinNaturals luonnonkosmetiikkahoitolan ja luonnonkosmetiikan valmistuskurssit sekä luonnonkosmetiikan verkkokaupan noutopisteen ja shoppailutilat löydät kaikki osoitteesta:

  Tanelinkatu 7
  45160 Kouvola

  Tervetuloa rentoutumaan, mukaan kurssille tai ihan vaan tutustumaan luonnonkosmetiikan tehokkaisiin tuotteisiin!

  Pysäköinti

  Pysäköintitilaa löytyy reilusti tien alkupäästä raviradan vierestä hiekka-alueelta sekä talomme edestä tien varresta. Sijaitsemme keskivaiheilla Tanelinkatua harmaa-valkoisessa omakotitalossa.

  Kulkuyhteydet

  Kouvolan keskustasta on n. 2 km kävelymatka hoitolaamme. Autolla pääset perille suoraan jättäen auton joko talomme edustalle tien varteen tai Tanelikadun alkupäähän raviradan viereen hiekka-alueelle. Kursseille tullessasi jätäthän auton ystävällisesti tien päähän hiekkaparkkialueelle.

  Pääset perille myös matkakeskukselta hoitolan lähettyville bussilla numero 5, joka pysähtyy Valkealantien varteen. Jääthän pois heti liikenneympyrän jälkeen ja kävele loppumatka joko Valkealantietä pitkin kääntyen Talonpojantielle ja siitä Tanelinkadulle tai Alhmannintietä pitkin kääntyen Tanelinkadulle. Suosittelen tarkistamaan bussiaikataulut ja yhteydet sekä sijainnin kartasta etukäteen.

  Huomioitavaa

  MinNaturals hoitola sijaitsee kotimme yhteydessä eikä meillä ole täällä odotustilaa. Palvelen asiakkaita aina siis yksi kerrallaan ja ovi on lukossa hoitojen ajan. En myöskään vastaa puheluihin kesken hoidon, vaan haluan tarjota rentouttavan hetken asiakkaille – odotathan ystävällisesti sen aikaa ulkopuolella, että päästän sinut sisään vähän ennen hoitosi alkua. Saman katon alla asustaa kolme kissaa. Kissoilta on ehdottomasti pääsy kielletty hoitohuoneeseen, mutta huomioithan asian, jos olet allerginen kissoille.

  Nimike lisätty ostoskoriin.
  0 nimikettä - 0,00