Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Tervetuloa luonnonkosmetiikan verkkokauppaan!

MinNaturals on suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita koko vartalon hemmotteluun ja myös herkän ihon avuksi. Löydät meiltä kosmetologin tarkoin valitsemia laadukkaita ja tehokkaaksi todettuja luonnonkosmetiikan brändejä niin ulkomailta kuin kotimaastakin. Luonnollisia ihoa hemmottelevia tuotteita: kasvojen, vartalon, jalkojen, käsien kuin hiustenkin hoitoon. Löydät valikoimastamme myös meikkituotteita sekä kodin ekologiset siivous ja tunnelmointi tuotteet.

Tule tutustumaan tuotteisiin Kouvolaan MinNaturals-hoitolaan kotimme yhteyteen varaamalla shoppailuajan ajanvarauksesta tai tilaa testeri-näytteitä suoraan verkkokaupasta kotiisi. Erilaisten kosmetologihoitojen aikana sinulla hyvä mahdollisuus itse tuntea ja kokea tuotteiden teho ihollasi, tutustu siis myös hoitolapalveluihimme ja varaa aika ajanvarauksesta hemmotteluun.

Tykkäätkö valmistaa luonnonkosmetiikkaa itse? Tai haluaisitko oppia? Löydät verkkokaupastamme myös diy-kosmetiikan valmistukseen valmiita paketteja, jotka sisältävät ohjeet ja välineet sekä raaka-aineet tuotteiden tekoon tai tule mukaan MinNaturals luonnonkosmetiikan valmistuskurssille, jossa saat paikan päällä ammattilaisen opastuksella valmistaa eri teemoilla juuri omalle ihotyypillesi sopivat luonnonkosmetiikka tuotteet koti käyttöön. Lisätietoa kursseista täältä.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kysy rohkeasti, jos haluat tietää lisää jostain tuotteista tai muista palveluistamme.

Kirjaudu MinNaturals-verkkokaupan tilillesi tästä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00