Luonnonkosmetiikan
valmistuskurssit

MinNaturals-
luonnonkosmetiikan
valmistuskurssit

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa yhdessä sekä yksin!

Haluaisitko oppia uuden taidon? Tai kenties itsellesi tai kavereiden, läheisten tai työporukan kanssa kivaa uutta tekemistä tai etsitkö uutta harrastusta?

Luonnonkosmetiikan valmistuskurssit ovat loistava vaihtoehto päästä oppimaan ja tekemään jotain erilaista yhdessä tai yksin. Voit valita juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet ja raaka-aineet, ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Tule mukaan kosmetiikan valmistuskursseille paikan päälle oppimaan uusia taitoja Kouvolan ravikylään kurssitiloihimme, kotimme yhteyteen.

Kursseille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kosmetiikanvalmistuksesta, vaan kursseilla saat kaiken tarvittavan tiedon ja taidon sekä perehdymme teeman mukaan luonnonkosmetiikan raaka-aineisiin ja luonnolliseen ihonhoitoon ja saat ohjeet sekä opastuksen luonnonkosmetiikan tuotteiden tekoon.

Luonnonkosmetiikan valmistuskurssilla luot juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet ilman mitään ylimääräistä, käyttäen luonnollisia tehoaineita ja nämä itse valmistamasi tuotteet sekä ohjeet jäävät sinulle ikiomaksi.

Kahden ja puolen tunnin kurssielämykset sisältävät myös aina pienen hemmotteluhetken itse valmistamillasi tuotteilla tai meikkausopastusta itse valmistamillasi meikeillä tai rentouttavan liikuntahetken kokonaisvaltaisen ja ikimuistoisen kurssikokemuksen luomiseksi. Minikurssit ovat taas tiivistetympiä ja lyhyempiä versioita kokonaisista kursseista. Talo tarjoaa myös pientä naposteltavaa ja juotavaa kurssin aikana.

Turvallisuutta on huomioitu kursseilla kursseilla kuin kosmetiikkaa valmistaessa yleensäkin käytetään kasvomaskeja sekä suojakäsineitä. Jos tunnet itsesi kipeäksi otathan yhteyttä ja silloin voimme siirtää kurssin toiselle kertaa. Huom. kaikille avoimille kursseille ryhmäkoko on max. 10 hlö / kurssi.

Kurssiajankohdat ovat pääsääntöisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin, oman porukan kursseja on mahdollisuus myös järjestää arkipäivisin ja iltaisin sekä mahdollisuuksien mukaan omissa tiloissa.

Kysymykset sekä varaukset saat tehtyä laittamalla sähköpostia osoitteeseen: yhteydenottolomakkeella sivuiltamme tai info@minnaturals.fi tai laittamalla viestiä 0407548556. Silloin kun haluat omalle porukalle räätälöidyn kurssin tiloissamme tai omissa tiloissasi, niin otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja sovitaan tarkemmista aikatauluista yhdessä.

HUOM. Kurssin maksu suoritetaan paikan päällä kortti tai käteismaksulla (käteismaksua varten varaathan tasarahan kiitos).

Alta löydät kattavan kurssivalikoiman niin kokonaisista 2,5 tunnin kurssielämyksistä kuin myös tunnin mittaisista minikursseista, lämpimästi tervetuloa kursseille!

Luonnonkosmetiikka kurssit

Alta löydät valikoiman kursseistamme valitse itsellesi sopivin kurssi ja varaa paikkasi kurssille yksin, ystäviesi perheesi kanssa tai vaikkapa työporukan kesken.

Kurssilla pääset valmistamaan teeman mukaan luonnonkosmetiikka tuotteita ja saat kosmetologin opastuksen tuotteiden käyttöön sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi.

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa puuhaa ja kurssit sopivat moneen, oli kyseessä polttarit tai kiva päivä ystävien kanssa tai vaikkapa virkistyspäivä työporukan kesken. Kurssit sopivat moneen tilanteeseen ja kaiken tasoisille luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Kursseille mahtuu max. 10 hlö/kurssi.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kurssin teeman mukaiseen luonnonkosmetiikka tuotteiden tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit ja opastuksen tuotteiden käyttöön
 • omavalmistamat luonnonkosmetiikan tuoteet kotiin viemisiksi
 • juomista ja pientä naposteltavaa

Löydät valikoimastamme eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

kaksinaista tekeetoisilleen kasvonaamioita

Hemmottelun lauantai 17.2

Järjestän Joogakoto joogastudion kanssa heidän tiloissa Kouvolan lakritsilla ihanan hemmottelulauantain ystävänpäiväviikolla 17.2. klo 14-16.

Hemmottelupäivä pitää sisällään kerrontaa luonnonkosmetiikasta, luonnonkosmetiikan luomiväribuffetin, jossa jokainen osallistuja saa tehdä itselleen 2 ikiomaa luonnonkosmetiikan luomiväriä. Hemmottelu lauantain aikana sinua hellitään myös Sarikan 60 minuutin lempeällä joogaharjoituksella sekä herkullisella teehetkellä naposteltavineen.

Paikat varattavissa N Y T
Vello.fi/joogakoto

Hinta 54€ sis. kaiken edellä mainitun. (Huom. 40 € maksetaan Minnalle ja 14€ Sarikalle voit maksaa Joogakoto studion leimakortilla + 2€ tai käteisellä/korttimaksulla.)

Kurssille mahtuu max. 16 hlö/kurssi.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden mineraaliluomivärin tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kosmetologin vinkit juuri sinun silmille sopivista luomiväri sävyistä ja opastuksen luomivärien käyttöön
 • omavalmistamat luonnonkosmetiikan luomivärit kotiin viemisiksi
 • teehetken ja pientä naposteltavaa
 • 60 min lempeän joogaharjoituksen

kuva tee kupista luomivärin laittamisesta ja nainen istuu jooga asussa

Vartalon hemmottelukurssi

Helli vartaloa itsesi valmistamilla luonnonkosmetiikka tuotteilla 2,5 tunnin mittaisella rentouttavalla kurssielämyksellä!

Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita vartalon hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään vartalon kuorinta-aineen, vartaloöljyn ja ihanan pehmeän vaahdotetun vartalomoussen. Tuotteiden valmistuksen jälkeen pidämme rentouttavan liikuntahetken, jossa teemme venyttäviä ja avaavia pehmeitä liikkeitä aromapallojen kanssa jotka saavat tuoksunsa luonnollisista eteerisistä öljyistä ja näin vaikuttavat kehoon sekä mieleemme, valittavana on myös tuoksuton vaihtoehto. Oma valmistamat tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti vartalon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja rentoutumaan.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen
 • kolme oma valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 60€/hlö, kesto 2,5h

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

laittaa kuppiin sheavoita

Vartalon hemmottelu minikurssi

Helli vartaloa itsesi valmistamilla luonnonkosmetiikka tuotteilla tunnin mittaisella minikurssilla!

Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita vartalon hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Kurssin aikana opit tekemään vartalon kuorinta-aineen ja vartaloöljyn. Oma valmistamat tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Tule mukaan kurssille oppimaan uutta luonnonkosmetiikan tehoaineista. 

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • kaksi oma valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Löydät valikoimastamme eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Kasvojen hemmottelukurssi

Helli kasvoja itsesi valmistamilla luonnonkosmetiikka tuotteilla ja tule nauttimaan 2,5 tunnin kurssielämyksestä Kouvolan ravikylään!

Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita kasvojen hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään kasvojen kuorinta-aineen, kasvonaamio sekä kasvoseerumin. Tuotteiden valmistuksen jälkeen teemme kasvojen hemmottelu hetken itsellemme oma valmistamilla tuotteilla loput tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti kasvojen ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihotyypillesi parhaiten. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen
 • kolme itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 60€/hlö, kesto 2,5h

Löydät valikoimastamme eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

kkasvonaamiopuuteri purkki kädessä

Kasvojen hemmottelu minikurssi

Kasvoille hemmottelua itsesi valmistamilla luonnonkosmetiikka tuotteilla tunnin mittaisella minikurssilla!


Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita kasvojen hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet, jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa! Kurssin aikana opit tekemään kasvonaamiopuuterin joka samalla myös kuorii ihoa hellävaraisesti tällä tuotteella saat luotua itsellesi aina tuoreen kasvonaamion, toisena tuotteena valmistamme kasvoseerumin. Kurssin aikana opit monipuolisesti kasvojen ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihotyypillesi parhaiten. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • kaksi itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Löydät valikoimastamme eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

luonnonöljyä kaadetaan lasipulloon

Tähtisilmät kurssi

Tähtisilmät kurssilla pääset luomaan itsellesi 4 sävyn kiinteän luomiväripaletin sekä jauhemaisen mineraaliluomiväri ja silkki/viimeistelypuuterin, jota voi käyttää myös luomivärin sekä meikkipohjan pohjustus tuotteena tai meikin kiinnitykseen eli viimeistelyyn. Kurssin aikana käymme läpi tuotteissa käytettyjä luonnon raaka-aineita ja teemme myös silmämeikin itselle kahdella sävyllä sekä katsomme mitkä sävyt sopii juuri sinun silmillesi. Mikä parasta saat itse valita kymmenistä eri sävyistä juuri omat lempparisi tai yhdistellä eri sävyjä luoden juuri oman makusi mukaisia luomivärejä. Yhteensä saat mukaasi kotiin viemisiksi 5 itse valmistamaa luomiväri sävyä sekä silkkipuuterin. Meikkien valmistus on helppoa ja hauskaa puuhaa, kurssi sopii kaikille joten aikaisempaa kokemusta kosmetiikan valmistukseen ei tarvita. Tule rohkeasti mukaan ja päästä luovuus valloilleen meikkien maailmassa.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen
 • kolme itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi
 • käyttöösi vain puhtaita luonnollisia kosmetiikkaan tarkoitettuja raaka-aineita ja opit valmistamaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa

hinta 60€/hlö, kesto 2,5h

Avoimille kurssille otetaan max. 10 henkilöä varaus järjestyksessä ja noudatamme turvavälejä sekä osallistujat saavat itselleen suojahanskat sekä suusuojan mikä on muutenkin tavanomaista kosmetiikan valmistuksessa.

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

Tähtisilmät minikurssi

Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa! Tule mukaan MinNaturals kursseille valmistamaan luonnonkosmetiikkaa!

Tällä kurssilla pääset valmistamaan itsellesi 2  jauhemaista mineraaliluomiväriä vaikka yhden itsellesi ja toisen lahjaksi ystävällesi. Tämän lisäksi teemme vielä silkki/viimeistelypuuterin, jota voi käyttää myös luomivärin ja meikkipohjan pohjustustuotteena tai meikin kiinnitykseen eli viimeistelyyn. Kurssin aikana käymme läpi tuotteissa käytettyjä luonnon raaka-aineita ja katsomme sinulle sopivia sävyjä, saat ohjeet ja opastuksen tuotteiden tekoon. Päästä luovuutesi valloilleen ja luo kymmenistä eri värivaihtoehdoista juuri sinulle täydelliset mineraaliluomivärit. 


Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden luomivärin ja yhden viimeistelypuuterin tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • vinkkejä silmämeikin tekoon ja sinulle sopiviin sävyihin
 • kaksi oma valmistamaa luonnonkosmetiikan mineraaliluomiväriä ja yhden viimeistelypuuterin kotiin viemisiksi tai vaikka ystävälle lahjaksi
 • käyttöösi vain puhtaita luonnollisia kosmetiikkaan tarkoitettuja raaka-aineita ja opit valmistamaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa
 • mahdollisuuden tutustua myös verkkokauppamme tuotevalikoimaan ja tehdä ostoksia

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Jäikö joku mietityttämään, ota yhteyttä ja kysy rohkeasti tai jos haluat varata oman porukan kurssin. 

Spa-hemmottelukurssi

Helli ihoasi itsesi valmistamilla luonnonkosmetiikka tuotteilla 2,5 tunnin rentouttavalla kurssielämyksellä!

Tällä kurssilla pääset valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita ihosi hemmottelua ja hoitoa varten. Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Luonnonkosmetiikan valmistus on helppoa ja hauskaa ja kurssin aikana opit tekemään vartalon kuorinta aineen, kosteuttavan vartalovoin ja kylpysydämet joita voit käyttää niin jalkakylvyssä kuin koko vartalon kylpyhetkissä. Teemme kurssilla myös oma valmistamilla tuotteilla käsien hemmottelu hetken jonka jälkeen iho on silkkisen pehmeä. Loput tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille ja valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja hemmottelemaan itseäsi.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen
 • kolme itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 60€/hlö, kesto 2,5h

Löydät valikoimastamme eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Spa-hemmottelu minikurssi

Opi valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita koko vartalon hemmottelua ja hoitoa varten!

Saat kosmetologin opastuksen sekä kirjalliset ohjeet tuotteiden valmistukseen. Pääset luomaan tuotteet jotka sopivat juuri omalle ihotyypillesi ja saat valita useiden eri luonnonkosmetiikan raaka-aineiden parista omat lempparisi. Kurssin aikana valmistat vaahdotetun kosteuttavan vartalovoin ja kylpysydämet joita voit käyttää niin jalkakylvyssä kuin koko vartalon kylpyhetkissä ja tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Tule mukaan kurssille oppimaan uutta ja valmistamaan tehokasta sekä laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • kaksi itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

kynttilä ja kippo sekä muutama kasviöljypullo
nainen kenellä on kimalletta kasvoissa

Shine on me-kurssi

Anna itsesi loistaa Shine on me kurssilla ja päästä luovuutesi valloilleen 2,5 tunnin rentouttavalla kurssielämyksellä!

Tämän kurssin tuotteilla hemmottelet itseäsi kimaltelevilla luksus tuotteilla. Valmistamme kuorinta-aineen koko vartalon kuorintaan, kimaltelevan kasvonaamiopuuterin, jonka avulla saat luotua aina tuoreen kasvonaamion sekä highlighterin jolla voit luoda valoa sekä aavistuksen kimallusta kasvoille. Tuotteiden valmistuksen jälkeen pidämme rentouttavan liikunta hetken jossa teemme venyttäviä ja avaavia pehmeitä liikkeitä aromapallojen kanssa jotka saavat tuoksunsa luonnollisista eteerisistä öljyistä ja näin vaikuttavat kehoon sekä mieleemme, valittavana on myös tuoksuton vaihtoehto. Oma valmistamat tuotteet saat tietenkin kotiin osaksi omaa kauneus ja ihonhoito rutiiniasi. Kurssin aikana opit monipuolisesti ihon hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Tule mukaan kurssille valmistamaan tehokasta ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa sekä rentoutumaan.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kolmen kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • rentouttavan liikuntahetken tai kosmetologin meikki opastuksen tai ihon hemmottelu hetken kurssin teemasta riippuen
 • kolme itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi
 • käyttöösi vain puhtaita luonnollisia kosmetiikkaan tarkoitettuja raaka-aineita ja opit valmistamaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa

hinta 60€/hlö, kesto 2,5h

Lumoudu luonnonkosmetiikasta ja tule joko avoimille kursseille tai kysy lisää ja varaa oman porukan kurssi yhteydenotto lomakkeella otsikolla kurssit. Tällöin voimme räätälöidä kurssia ja ajankohtaa suuntaan jos toiseen toiveidenne mukaan.

Shine on me-minikurssi

Tule mukaan tunnin mittaiselle Shine on me-minikurssille ja anna ihosi loistaa!

Tämän kurssin aikana valmistat hemmottelevia kimaltelevia luksus tuotteita: kimaltelevan kasvonaamiopuuterin millä saat tehtyä kotona aina tuoreen kasvonaamion sekä highlighterin jolla voit luoda valoa sekä aavistuksen kimallusta kasvoille kun sitä kaipaat. Kurssin aikana opit monipuolisesti iho hoitamisesta sekä omasta ihotyypistä ja siitä millaiset tuotteet sekä luonnonkosmetiikan raaka-aineet sopivat sinun ihollesi parhaiten. Anna itsesi loistaa ja tule mukaan kurssille valmistamaan tehokasta sekä laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen kahden kurssin teeman mukaisen luonnonkosmetiikka tuotteen tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnonkosmetiikan raaka-aineista
 • kurssin teeman mukaisen opastuksen ihon hoitoon sekä kosmetologin ihon hoitovinkit
 • kaksi itsesi valmistamaa luonnonkosmetiikan tuotetta kotiin viemisiksi
 • käyttöösi vain puhtaita luonnollisia kosmetiikkaan tarkoitettuja raaka-aineita ja opit valmistamaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Löydät valikoimastamme eri pituisia ja eri teemoin olevia luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

Avoimille kurssille otetaan max. 10 henkilöä varaus järjestyksessä ja noudatamme turvavälejä sekä osallistujat saavat itselleen suojahanskat sekä suusuojan mikä on muutenkin tavanomaista kosmetiikan valmistuksessa.

Kynttiläkurssi

Tunnin mittaisella kynttilä kurssilla pääset valmistamaan 4 kpl mehiläisvahakynttilöitä ja tekemään kynttilöihin erilaisia kimaltelevia pintavärjäyksiä oman makusi mukaan. Kursseilla käytettävä mehiläisvaha on kotimaista ja sille on myönnetty avainlippu-merkki. Mehiläisvaha on myös ekologisin kynttilämateriaali joka saadaan hunajatuotannon sivutuotteena ja näin se ei kuluta uusiutumattomia luonnonvaroja. Sydän lankoina käytetään korkealaatuisia Oekotex standard 100 laatuvaatimukset täyttäviä puuvillalankoja. Kurssin aikana tarjoillaan myös lämpöistä glögiä. Hauskaa yhdessä tekemistä perheen tai kavereiden kesken ja kiva lahjaidea onkin omatekemät kauniit ja ekologiset kynttilät. Samalla on mahdollisuus tehdä ostoksia verkkokaupan valikoimasta. 

Kurssilla saat:

 • ohjeet ja opastuksen neljän mehiläisvaha kruunukynttilän tekoon
 • tietoa kurssin teemaan liittyvistä luonnon raaka-aineista
 • kivaa tekemistä yhdessä ja neljä oma valmistamaa ekologista mehiläisvaha kynttilää kotiin viemisiksi.

hinta 40€/hlö, kesto 60 min

Kurssille otetaan max. 10 henkilöä.

Varaa paikka kynttiläkurssille laittamalla viestiä sähköpostitse ja sovitaan sinulle sopiva päivä ja ajankohta henkilö kohtaisesti. Maksu suoritetaan paikan päällä kortti- tai käteismaksuna kurssille saavuttaessa.

Löydät myös valikoimastamme aikuisille eri teemoilla luonnonkosmetiikan valmistus kursseja. Kurssit sopivat kaiken tasoisille kosmetiikan kokkaajille aikaisempaa kokemusta ei tarvi olla, tekeminen on kivaa ja helppoa.

mehiläisvahakyttilöitä kolmen nipuissa eri sävyissä puulaatikon ja pöydän päällä

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00