Jalkahoidot
ja
käsihoidot

Pika käsienhoito

Sisältää kynsinauhojen hoidon ja kynsien muotoilun sekä kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja viimeistelyn silkkisellä pehmeyttä tuovalla käsivoiteella.

Hinta 37€, kesto 45min.

käsi johon valuu voidetta

Spa – käsienhoito

Tässä hoidossa käsiä hemmotellaan ruhtinaallisesti palauttaen pehmeyden ja kosteuden iholle. Hoito sisältää: kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, rentouttavan käsien hieronnan 100% kasviöljyllä, kosteuttavan ja käsiä suojaavan käsinaamion, kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lopuksi ihanan tuoksuinen käsivoide tuo silkkisen pehmeyden käsille.

Hinta 55€, kesto 60min.

Klassinen jalkahoito

Kosteuta ja hemmottelua jaloille perinteisen jalkahoidon tyyliin. Hoito sisältää jalkojen analyysin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja muotoilun sekä kynsinauhojenhoidon. Tarvittaessa veitsellä kovettumien poiston ja kuiville kantapäille kyytiä raspauksella. Huom! Jos haluat kynsille lakkauksen kynsilakalla valitse se lisäpalveluista. Kynsien lakkaus kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lakan saat ikiomaksi. Hoito viimeistellään rentouttavalla jalkahieronnalla sekä sipauksella silkkistä pehmeyttä antavalla jalkavoiteella.

Hinta 50€, kesto 60min.

jalkapohjan hierontaa
naisen jalat ja kukka

Spa – jalkahoito

Spa- jalkahoito on todellinen jalkojen hemmotteluhoito sisältäen jalkakylvyn jonka saat valita kolmesta vaihtoehdosta: piristävä, rentouttava tai teho kosteuttava kylpy. Hoito sisältää myös kynsien muotoilun, jalkojen kuorinnan, kosteuttavan jalkanaamion ja rentouttavan hieronnan jaloille, kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lakan saat ikiomaksi mukaasi, lopuksi hoito viimeistellään jalkavoiteella joka hellii silkkisen pehmeällä koostumuksella jalkojasi.

Hinta 65€, kesto 60min.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00