Jalkahoidot
ja
käsihoidot

Pika käsienhoito

Sisältää kynsinauhojen hoidon ja kynsien muotoilun sekä kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja viimeistelyn silkkisellä pehmeyttä tuovalla käsivoiteella.

Hinta 35€, kesto 40min.

käsi johon valuu voidetta

Spa – käsienhoito

Tässä hoidossa käsiä hemmotellaan ruhtinaallisesti palauttaen pehmeyden ja kosteuden iholle. Hoito sisältää: kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, rentouttavan käsien hieronnan 100% kasviöljyllä, kosteuttavan ja käsiä suojaavan käsinaamion, kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lopuksi ihanan tuoksuinen käsivoide tuo silkkisen pehmeyden käsille.

Hinta 45€, kesto 60min.

jalkapohjan hierontaa

Klassinen jalkahoito

Kosteuta ja hemmottelua jaloille perinteisen jalkahoidon tyyliin. Hoito sisältää jalkojen analyysin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja muotoilun sekä kynsinauhojenhoidon. Tarvittaessa veitsellä kovettumien poiston ja kuiville kantapäille kyytiä raspauksella. Huom! Jos haluat kynsille lakkauksen kynsilakalla valitse se lisäpalveluista. Kynsien lakkaus kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lakan saat ikiomaksi. Hoito viimeistellään rentouttavalla jalkahieronnalla sekä sipauksella silkkistä pehmeyttä antavalla jalkavoiteella.

Hinta 45€, kesto 60min.

naisen jalat ja kukka

Spa – jalkahoito

Spa- jalkahoito on todellinen jalkojen hemmotteluhoito sisältäen jalkakylvyn jonka saat valita kolmesta vaihtoehdosta: piristävä, rentouttava tai teho kosteuttava kylpy. Hoito sisältää myös kynsien muotoilun, jalkojen kuorinnan, kosteuttavan jalkanaamion ja rentouttavan hieronnan jaloille, kynsien lakkauksen kynsilakalla josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lakan saat ikiomaksi mukaasi, lopuksi hoito viimeistellään jalkavoiteella joka hellii silkkisen pehmeällä koostumuksella jalkojasi.

Hinta 60€, kesto 60min.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00