Kasvohoidot

Lapland river Gold – luksus kasvohoito

Luksus kasvohoito joka sisältää ihka oikeaa kultaa! Anna ihollesi aivan ihanaa luksusta tällä hoidolla joka silottaa juonteita, kirkastaa ihoa tuoden sille kauniin hehkun sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tämän maailman ekologisimman Suomen lapin jokikullan koostumus on vegaaninen ja hypoallergeeninen ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Valitse tämä hoito silloin kun kaipaat elämääsi enemmän luksusta sekä tehokasta luonnollista anti-age kasvohoitoa. Hoidon teho perustuu aitoon lapin jokikultaan joka on ekologista ja eettisesti valmistettua ja se on huuhdottu Suomen lapin revontulien alta. Lapin jokikulta naamion lisäksi kasvoille levitetään myös toinen Bio Retinol kultapigmenttinaamio jotka yhdessä luovat täydellisen yhdistelmän iholle, kosteuttaen, puhdistaen, silottaen ja kirkastaen ihoa ja palauttaen sille nuorekkaan hehkun.

Kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen, kaksi erilaista kultanaamiota- bio-retinol kultapigmenttinaamion ja aitoa kultaa sisältävän lapin jokikulta naamion jotka luovat ihoa hellivän täydellisen yhdistelmän sekä kasvojen kuorinnan ja viimeistelyn anti-age seerumilla, kasvovoiteella ja silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • kaipaat luksusta ja hemmottelua kaikille aisteille
 • haluat tehokasta kosteutusta
 • silottaa juonteita, taistella ikääntymistä vastaan ja palauttaa iholle sen nuorekkuuden
 • puhdistaa ja kirkastaa ihoa
 • sopii kaikille ihotyypeille myös herkkä ihoisille
 • erinomainen anti-age hoito eli taistelee ikääntymistä vastaan
 • kun kaipaat rentoutusta

Ps. tämä aitoa lapin 23,75 karaatin jokikultaa sisältävä kasvohoito on aivan ihastuttava lahjaidea!

Hinta 149€, kesto 60min.

Tehoaineina toimii mm. seuraavia luonnon raaka-aineita:
-Lapin jokikulta (23,75 karaatin): Ainoa maailmassa oleva lehtikulta minkä alkuperä pystytään selvittämään ja todistamaan hyvät työolosuhteet ja tuotantotavat kaikissa valmistuksen vaiheissa. Siksi käytämme hoidoissamme vain tätä ainutlaatuista puhdasta sertifioitua kultaa joka on peräisin Suomen lapista jossa kullanhuuhtojat erottelee kullan jokihiekasta painovoiman avulla eikä koko prosessissa käytetä mitään haitallisia kemikaaleja tai epäeettisiä olosuhteita. Tämän jälkeen kulta annetaan osaavalle 
kullanlyöjämestarille, jonka käsittelyssä kulta lyödään lehdiksi hygienisissä 
olosuhteissa ja tämä kulta onkin niin puhdasta että se on myös syötävää. Kullan on todistettu vaikuttavan ihoon monilla eri tavoilla, rauhoittaen ihon tulehdustilaa, kirkastaen ja puhdistaen ihoa, lisäten ihon elastisuutta ja vähentäen kuivuutta, jonka myötä sillä on myös ikääntymistä hidastava ja ihoa silottava vaikutus.
-Bio Retinol: saadaan Bidens Pilosa kasvista ja sillä on ihon kimmoisuutta lisäävä koostumus joka aktivoi, kollageenisynteesiä ja näin tukee ihon nuorekkuutta ja auttaa napakoittamaan sekä täyteläistämään ihoa elävöittäen sitä ja suojaten ihoa vapaita radikaaleja vastaan jotka ovat erilaisia ihoa vanhentavia tekijöitä. 
-Kultapigmenttien ja argan-öljyn yhdistelmä sisältää runsaasti E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja antaen iholle nuorekasta hehkua ja kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Auttaa lisäämään ihon elastisuutta tehden ihosta täyteläisen pehmeän. Sammuttaa kosteusköyhän ihon janon ja palauttaa iholle luonnollisen kauniin hehkun. 
-Ruusunmarjaöljy puolestaan sisältää ravitsevaa omega-3 rasvahappoa joka tehostaa solujen uudistumista sekä häivyttämään juonteita ja ylläpitäen ihon kosteustasapainoa.

nainen kenen kasvoilla on kultainen lapin jokikulta naamio
ultraäänipuhdistus kasvoille

Puhdas iho – ultraäänipuhdistus-kasvohoito

Puhdas, heleä ja kosteutettu iho! Tämän kaiken saat ultraäänipuhdistuslaitteen avulla, joka on hellävarainen, mutta tehokas tapa ihon syväpuhdistukseen ja kuorintaan. Ultraäänivärähtely aktivoi ihon pintaverenkiertoa, puhdistumista ja ihosolujen uusiutumista. Ultraäänipuhdistus voidaan yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tai tehdä täysin omana hoitonaan.

Tämä hoito sisältää: ihon alkuanalyysin, alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, ihotyypille sopivan naamion, rentouttavan hieronnan kasvoseerumilla. Lopuksi levitetään kasvoille, seerumi ja kasvovoide sekä silmänympärysvoide. Hoito auttaa ihon kykyä vastaanottaa hyödyllisiä ravintoaineita sekä kosteuttavia aineita. Tällä hoidolla saat kasvoihin luonnollista hehkua, puhtautta sekä heleyttä!

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat kuoria ja puhdistaa ihoasi hellävaraisesti ja tehokkaasti
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • halut eroon ihon epäpuhtauksista
 • tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • sarjahoitona ultraäänipuhdistus on tehokkain
 • lisäpalveluna voit yhdistää helposti myös mekaanisen ihonpuhdistuksen ultraäänipuhdistuksen kanssa

Hinta 70€, kesto 45min.

Made in 7 heaven – klassinen kasvohoito

Koe kasvoillasi pohjoisen metsät ja luonnon taika! Hoito räätälöidään ihotyyppisi mukaan ja toteutetaan tehokosteuttavilla ja runsaasti antioksidantteja sisältävillä kotimaisilla Made in 7 heaven tuotteilla jotka suojaavat ihoasi ulkoisilta haittavaikutuksilta. Pohjoinen luonto asettaa kasveille ankarat kasvuolosuhteet jonka kautta kasvit ovat kehittäneet erikoislaatuisen uudistumiskyvyn selviytyä luonnonoloista varastoiden itseensä runsaasti antioksidantteja sekä muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta Made in 7 heaven – kasvohoito vahvistaa ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaa tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön saasteilta ja haittavaikutuksilta, raviten sekä kosteuttaen kasvoja tehokkaasti.

Kasvohoito sisältää: kasvojen alkuanalyysin, alkupuhdistuksen, suihkauksen kosteuttavaa kasvovettä, ihon kuorinnan, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille, hieronnan kosteuttavalla 100 % kasviöljyllä tai mekaanisen ihon puhdistuksen, naamion ihotyyppisi mukaan. Koko kasvohoito viimeistellään ravitsevalla kasvoseerumilla, kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • haluat eroon ihon epäpuhtauksista
 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat suojata ja boostata ihoasi antioksidanteilla
 • etsit apua esimerkiksi herkän ihon hoitoon
 • haluat kiinteyttävän vaikutuksen ja tehokkaan hoidon estämään ihon ikääntymistä

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on lahjakortti Nuoruuden lähde, Nordic Hydra tai hellä kosketus kasvohoitoon valitse tämä.

Hinta 75€, kesto 60min.

siperian taika kasvohoito
tyttö jonka kasvojen edessä kimppu mustikanvarpuja

Superfood – energisoiva kasvohoito

Tämä kasvohoito ammentaa voimansa superfoodeista, jotka ruokkivat ihoasi tuoden sille ravinteita ja piristäen sekä kosteuttaen sitä tehokkaasti antaen energiaa iholle sekä mielelle. Iholle tarjoillaan tällä kasvohoidolla mm. ihon janon sammuttavaa Kalaharin meloninsiemenöljyä, Peruvian Maca-juurta, appelsiinia, papaijaa, tyrniä, mustikkaa, kurkkua, sitruunaa ja aloe veraa. Kyllä – siis valtavasti superfoodeja! Tehoaineita kasveista, marjoista ja hedelmistä. Samalla saat mieltä kohottavan tuoksuelämyksen, joka tuo mieleen aurinkoiset kesäpäivät.

Kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen silkkisellä puhdistusöljyllä, suihkauksen kosteuttavaa antioksidantti kasvovettä, ihon entsymaattisen eli rakeettoman hedelmähappo kuorinnan/naamion kasvoille, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille. Hieronnan kosteuttavalla antioksidantti seerumilla. Hoito viimeistellään ravitsevalla superfood kasvoseerumilla, kasvovoiteella sekä väsymyksen merkkejä poistavalla silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta
 • haluat virkistystä ja piristystä sekä vitamiineja ja ravinteita iholle
 • haluat kirkastaa ihoa ja häivyttää pigmentti muutoksia ihossa

Huom! hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin erityisen herkkä iho tai hajuste allergia, suosittelen Made in 7 heaven kasvohoitoa jonka saa tuoksuttomana.

Hinta 70€, kesto 45 min

Chocolate dream – rentouttava kasvohoito

Tämä aromaattinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvää se tekee silloin, kun kaipaat rentoutusta ja lievitystä stressiin tai vaan hemmottelua sekä pientä luksusta arjen keskelle. Tämä suklainen unelma kasvohoito on herkullisen tuoksuinen ja loistava valinta lahjaksi. Hoidon teho piilee eteerisissä öljyissä, joilla on aromaattisia vaikutuksia kehoon sekä mieleemme. Tämä kasvohoito lievittääkin erityisesti stressiä sekä väsymystä.

Kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen virkistävällä minttusuklaa puhdistusjogurtilla, suihkauksen kosteuttavaa kasvovettä, suklaisen ihon kuorinnan kasvoille sekä huulille, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille, raakasuklaa-appelsiini naamion, jonka vaikutusaikana tehdään pitkä ja rentouttava hieronta kasvoille sekä rintakehälle ja kaulalle.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat pehmeän sekä kosteutetun tunteen iholle
 • haluat eroon epäpuhtauksista
 • haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä
 • halutessasi eteeriset öljyt on mahdollista jättää myös pois tästä kasvohoidosta

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin erityisen herkkä iho tai hajusteallergia, suosittelen Made in 7 Heaven-kasvohoitoa.

Hinta 75€, kesto 60min.

suklainen kasvohoito
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00