Kasvohoidot

Chocolate dream – rentouttava kasvohoito

Tämä aromaattinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvää se tekee silloin, kun kaipaat rentoutusta ja lievitystä stressiin tai vaan hemmottelua sekä pientä luksusta arjen keskelle. Tämä suklainen unelma kasvohoito on herkullisen tuoksuinen ja loistava valinta lahjaksi. Hoidon teho piilee eteerisissä öljyissä, joilla on aromaattisia vaikutuksia kehoon sekä mieleemme. Tämä kasvohoito lievittääkin erityisesti stressiä sekä väsymystä.

Kasvohoito sisältää: kasvojen alkuanalyysin, alkupuhdistuksen virkistävällä minttusuklaa puhdistusjogurtilla, suihkauksen kosteuttavaa kasvovettä, suklaisen ihon kuorinnan kasvoille sekä huulille, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille, raakasuklaa-appelsiini naamion, jonka vaikutusaikana tehdään pitkä ja rentouttava hieronta kasvoille sekä rintakehälle ja kaulalle. Hieronnan jälkeen lisäämme silmänympärysvoidetta sekä täyteläisen Morning Cappuccino kasvovoiteen joka jättää erittäin täyteläisen ja pehmeän tunteen kasvoille suklaisella tuoksulla.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat pehmeän sekä kosteutetun tunteen iholle
 • haluat eroon epäpuhtauksista
 • haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä
 • halutessasi eteeriset öljyt on mahdollista jättää myös pois tästä kasvohoidosta

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin erityisen herkkä iho tai hajusteallergia, suosittelen Made in 7 Heaven-kasvohoitoa.

Hinta 75€, kesto 60min.

suklainen kasvohoito
ultraäänipuhdistus kasvoille

Puhdas iho – ultraäänipuhdistus-kasvohoito

Puhdas, heleä ja kosteutettu iho! Tämän kaiken saat ultraäänipuhdistuslaitteen avulla, joka on hellävarainen, mutta tehokas tapa ihon syväpuhdistukseen ja kuorintaan. Ultraäänivärähtely aktivoi ihon pintaverenkiertoa, puhdistumista ja ihosolujen uusiutumista. Ultraäänipuhdistus voidaan yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tai tehdä täysin omana hoitonaan.

Tämä hoito sisältää: ihon alkuanalyysin, alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, ihotyypille sopivan naamion, rentouttavan hieronnan kasvoseerumilla. Lopuksi levitetään kasvoille kasvovoide sekä silmänympärysvoide. Hoito auttaa ihon kykyä vastaanottaa hyödyllisiä ravintoaineita sekä kosteuttavia aineita. Tällä hoidolla saat kasvoihin luonnollista hehkua, puhtautta sekä heleyttä!

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat kuoria ja puhdistaa ihoasi hellävaraisesti ja tehokkaasti
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • halut eroon ihon epäpuhtauksista
 • tämä hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • sarjahoitona ultraäänipuhdistus on tehokkain
 • lisäpalveluna voit yhdistää helposti myös mekaanisen ihonpuhdistuksen ultraäänipuhdistuksen kanssa

Hinta 70€, kesto 45min.

Made in 7 heaven – klassinen kasvohoito

Koe kasvoillasi pohjoisen metsät ja luonnon taika! Hoito räätälöidään ihotyyppisi mukaan ja toteutetaan tehokosteuttavilla ja runsaasti antioksidantteja sisältävillä kotimaisilla Made in 7 heaven tuotteilla jotka suojaavat ihoasi ulkoisilta haittavaikutuksilta. Pohjoinen luonto asettaa kasveille ankarat kasvuolosuhteet jonka kautta kasvit ovat kehittäneet erikoislaatuisen uudistumiskyvyn selviytyä luonnonoloista varastoiden itseensä runsaasti antioksidantteja sekä muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta Made in 7 heaven – kasvohoito vahvistaa ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaa tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön saasteilta ja haittavaikutuksilta, raviten sekä kosteuttaen kasvoja tehokkaasti.

Kasvohoito sisältää: kasvojen alkuanalyysin, alkupuhdistuksen täyteläisellä puhdistusvoiteella, suihkauksen kosteuttavaa kasvovettä, ihon kuorinnan, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille, hieronnan kosteuttavalla 100 % kasviöljyllä tai mekaanisen ihon puhdistuksen, kosteuttavan ja ihoa suojaavan sekä puhdistavan naamion. Koko kasvohoito viimeistellään ravitsevalla kasvoseerumilla, kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • haluat eroon ihon epäpuhtauksista
 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat suojata ja boostata ihoasi antioksidanteilla
 • etsit apua esimerkiksi herkän ihon hoitoon
 • haluat kiinteyttävän vaikutuksen ja tehokkaan hoidon estämään ihon ikääntymistä

Huom! hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on lahjakortti Nuoruuden lähde tai hellä kosketus kasvohoitoon valitse tämä.

Hinta 75€, kesto 60min.

siperian taika kasvohoito
mies kasvohieronnassa

Nordic Power – miesten kasvohoito

Koe kasvoillasi pohjoisen metsän ja luonnon voima! Tämä kasvohoito on kehitetty miesten ihon erityistarpeisiin ja se räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan oli ihosi sitten kuiva tai puhdistusta vailla. Kaikissa hoidoissa käytetyissä tuotteissa on hyödynnetty pohjoisesta luonnosta peräisin olevia villiyrttejä ja kasveja, jotka selvitäkseen ankarista kasvuolosuhteista ovat kehittäneet erikoislaatuisen uudistumiskyvyn. Näin ollen ne sisältävätkin runsaasti antioksidantteja ja muita tehokkaita ravintoaineita. Tämän ansiosta Nordic Power – kasvohoito vahvistaa ihon luonnollista läpäisyestettä ja suojaa tuulelta, kylmyydeltä ja muilta ympäristön haittavaikutuksilta.

Kasvohoito sisältää: kasvojen alkuanalyysin, alkupuhdistuksen virkistävällä kasvojen puhdistusgeelillä puhdistaen ja harjaten kasvot läpi pehmeäharjaksisella kasvojen harjakoneella, suihkauksen kosteuttavaa kasvovettä, jonka jälkeen iho kuoritaan puhdistavalla kuorinta-aineella, hieronta kosteuttavalla 100% manteliöljyllä tai tehdään mekaaninen ihonpuhdistus, lopuksi lisätään kosteuttava ja ihoa suojaavan sekä puhdistava naamio. Koko hoito viimeistellään kasvo- sekä silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat puhdistusta iholle tai eroon mustapäistä
 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta

Huom! hoito sopii kaikille ihotyypeille

Hinta 75€, kesto 60min.

Superfood – energisoiva kasvohoito

Tämä kasvohoito ammentaa voimansa superfoodeista, jotka ruokkivat ihoasi tuoden sille ravinteita ja piristäen sekä kosteuttaen sitä tehokkaasti antaen energiaa iholle sekä mielelle. Iholle tarjoillaan tällä kasvohoidolla mm. mustikkamaitoa, vadelmia ja manteleita, sitruunaa ja aloe veraa sekä vihreää teetä. Kyllä – siis valtavasti superfoodeja! Tehoaineita kasveista, marjoista ja hedelmistä. Samalla saat mieltä kohottavan tuoksuelämyksen, joka tuo mieleen aurinkoiset kesäpäivät.

Kasvohoito sisältää: kasvojen alkuanalyysin, alkupuhdistuksen pehmeällä ja hellävaraisella puhdistusvaahdolla, suihkauksen kosteuttavaa hyaluronihappo kasvovettä, ihon kuorinnan kasvoille ja huulille, jonka jälkeen iho on vastaanottavaisempi muille ihoa hoitaville aineille. Hieronnan kosteuttavalla seerumilla, kosteuttavan ja ihoa suojaavan sekä puhdistavan naamion. Koko hoito viimeistellään ravitsevalla superfood kasvoseerumilla, kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

Hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat stressin ja väsymyksen merkit pois
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta
 • haluat virkistystä ja piristystä sekä vitamiineja ja ravinteita iholle
 • haluat epäpuhtauksista eroon hellävaraisesti ja ihoa ravitsemalla
 • haluat tutustua lisää runsaasti antioksidantteja sisältäviin Fluff, Nacomi, Ayu Organics tuotteisii

Huom! hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin erityisen herkkä iho tai hajuste allergia, suosittelen Hellä kosketus – Made in 7 heaven kasvohoitoa

Hinta 70€, kesto 45 min.

tyttö jonka kasvojen edessä kimppu mustikanvarpuja
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00