Kynsien kestolakkaus

Kestolakkaus

Upeita sävy vaihtoehtoja jokaisen makuun! Yksivärinen omille kynsille tehty kestolakkaus joka sisältää kynsinauhojen hoidon ja kynsien muotoilun ja kynsien kestolakkauksen geelilakkalla josta on yleisimmin allergisoivia aineita poistettu, kestolakka kovetetaan led lampun alla jonka jälkeen kynsilakka on samantien kuiva eikä kynsien tahriintumista tarvitse varoa. Lakkaus viimeistellään kosteuttavalla käsivoiteella. Voit myös valita luonnollisilla jauhemaisilla väripigmenteillä tehdyn lakkaus vaihtoehdon valikoimastamme. Kestolakkaus kasvaa oman kynnen mukaan pikkuhiljaa kauemmas kynnen tyvestä kohti kärkeä ja se kestää hyvänä n. 2-4 viikkoa kunnes kynnet olisi hyvä huollattaa eli poistattaa vanhat ja luoda tilalle uudet. Jos et haluat ottaa enää uutta kestolakkausta suosittelen kuitenkin että tulet poistattamaan lakkaukset luonani, yhdessä spa-käsihoidon kanssa saat lakkojen poistamisesta kaiken hyödyn irti ja samalla kokonaisvaltaisen hemmottelun käsillesi.

Hinta 50 €, kesto 60 min.

Huom! Saatavana myös varpaille: hinta 50€, kesto 60min.

Koristeellinen kestolakkaus

Koristeellinen kestolakkaus antaa sinulle näyttävät kynnet, jotka on luotu useammalla eri sävyllä , koristelulla tai klassisella ranskalaisella tyylillä. Vaihtoehtoina kymmeniä erilaisia sävyjä jokaiseen makuun ja löydät myös luonnollisilla jauhemaisilla väripigmenteillä tehdyn lakkaus vaihtoehdon valikoimastamme. Koristeet joita käytän eivät sisällä mikromuoveja, käytössämme olevat glitterit ovat kaikki biohajoavia. Itse kestolakoista on yleisimmin allergisoivimmat aineet poistettu. Kynsinauhat hoidetaan ja kynnet muotoillaan, kestolakka kovetetaan led-lampun alla, jonka jälkeen kynsilakka on samantien kuiva eikä kynsien tahriintumista tarvitse varoa. Lakkaus viimeistellään kosteuttavalla käsivoiteella. Kestolakkaus kasvaa oman kynnen mukaan pikkuhiljaa kauemmas kynnen tyvestä kohti kärkeä ja se kestää hyvänä n. 2-4 viikkoa kunnes kynnet olisi hyvä huollattaa eli poistattaa vanhat ja luoda tilalle uudet. Jos et haluat ottaa enää uutta kestolakkausta suosittelen kuitenkin että tulet poistattamaan lakkaukset luonani, yhdessä spa-käsihoidon kanssa saat lakkojen poistamisesta kaiken hyödyn irti ja samalla kokonaisvaltaisen hemmottelun käsillesi.

Hinta 60 €, kesto 90 min.

Kestolakkaus huolto

Kestolakkojen huolto sisältää aina vanhojen kestolakkojen poiston ja uuden laittamisen tilalle. Tässä vaiheessa voit taas siis luoda kynsillesi uuden tyylin. Kestolakkaushuolto on aina ajallisesti pidempi kuin pelkkien uusien kestolakkojen ottaminen ensimmäistä kertaa. Kestolakkauksen huollossa ensin liotetaan vanhat lakat pois kestolakkojen poistoaineella, jonka jälkeen kynsinauhat hoidetaan ja kynnet muotoillaan, sitten saat valintasi mukaisen yksivärisen kynsien kestolakkauksen ja lopuksi kädet kosteutetaan käsivoiteella.

Hinta 70 €, kesto 120 min.

Huom! Saatavana myös varpaille: hinta 70€, kesto 120min.

morsiamen kynnet

Koristeellinen kestolakkaus huolto

Haluat useampaa väriä kynsiin tai koristeita. Kestolakkojen huolto sisältää aina vanhojen kestolakkojen poiston ja uuden laittamisen tilalle. Tässä vaiheessa voit taas siis luoda kynsillesi uuden tyylin ja laittaa erilaiset koristelut. Kestolakkaushuolto on aina ajallisesti pidempi kuin pelkkien uusien kestolakkojen ottaminen ensimmäistä kertaa. Kestolakkaus huollossa ensin liotetaan vanhat lakat pois kestolakkojen poistoaineella jonka jälkeen kynsinauhat hoidetaan ja kynnet muotoillaan, sitten saat valintasi mukaisen monivärisen sekä koristeellisen kynsien kestolakkauksen ja lopuksi kädet kosteutetaan käsivoiteella.

Hinta 80 €, kesto 150 min.

Kestolakkojen poisto pika käsienhoidolla

Tässä palvelussa poistamme vanhat lakat, hoidamme kynsinauhat, muotoilemme kynnet sekä lakkaamme kynnet tavallisella kynsilakalla, josta on yleisimmin allergisoivimmat aineet poistettu sekä laitamme käsille kosteuttavan käsivoiteen.

Hinta 55 €, kesto 60 min.

Huom! Saatavana myös varpaille jalkahoidolla: hinta 65€, kesto 120min.

Kestolakkojen poisto Spa- käsienhoidolla

Tässä hoidossa käsiä hemmotellaan ruhtinaallisesti palauttaen pehmeyden ja kosteuden käsien iholle. Ensin poistamme vanhat kestolakat liuottamalla kynsiä kestolakanpoistoaineessa, jonka jälkeen kynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan, kädet kuoritaan ja tehdään rentouttava käsien hieronta 100% kasviöljyllä. Tämän jälkeen käsille levitetään kosteuttava ja käsiä suojaava naamio, kynnet lakataan tavallisella kynsilakalla, josta on yleisimmin allergisoivat aineet poistettu ja lopuksi ihanan tuoksuinen käsivoide tuo silkkisen pehmeyden käsille.

Hinta 65 €, kesto 105 min.

Huom! Saatavana myös varpaille spa-jalkahoidolla: hinta 75€, kesto 120min.

Kestolakkojen poisto

Jos et halua enää pitää kestolakkoja suosittelen niiden poistattamista ammattilaisella. Tämä palvelu sisältää pelkän kestolakkojen poiston siihen tarkoitetulla aineella ja apuvälineillä, jos haluat kynsien muotoilua tai kokonaisvaltaisemman hoidon käsille poistatuksen yhteydessä on kestolakkojen poisto käsien hoidolla tai Spa-käsihoidolla paras vaihtoehto mitä suosittelenkin lämpimästi.

Hinta 37 €, kesto 45 min.

Huom! Saatavana myös varpaille: hinta 37€, kesto 45min.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00