Meikkaus

nainen tekee meikkiä itselleen

Meikkausopastus – opi luomaan kestävä ja kaunis meikki

Haluaisitko oppia lisää meikkaamisesta tai siitä minkälaiset sävyt ja tuotteet sopivat juuri sinulle?

Meikkausopastuksessa käymme läpi meikin luomista alusta loppuun niin että näytän aina toisen puolen ja itse saat toteuttaa toisen puolen kasvoistasi. Saat paljon vinkkejä sinulle sopivista sävyistä ja tuotteista sekä neuvoja kestävän meikin tekemiseen.

Ps. kun ostat opastuksen yhteydessä yli 49 eurolla meikkituotteita saat opastuksen ilmaiseksi.

Hinta 49€, kesto 75min.

Päivämeikki – kuulas, luonnollisen kaunis ehostus

Päivämeikissä koko kasvot ehostetaan kevyesti korostaen kasvojesi parhaita puolia luonnollisilla Hynt Beauty:n meikeillä, jotka ovat laadukkaita runsaspigmenttisiä ja kevyen tuntuisia iholla. Ei siis paksun tuntuista meikkikerrosta kasvoilla.

Päivämeikin voit ottaa ihan vain arkipäivän piristykseksi tai meikkiopastus mielessäkin, jolloin saat tutustua syvemmin tuotteisiin ja siihen miten ne toimivat juuri sinun ihollasi parhaiten sekä löydät näin oikeat sävyt ammattilaisen opastuksella helpommin. Päivämeikki sopii myös esimerkiksi tärkeisiin tapaamisiin, kuten työhaastatteluihin tai mihin tahansa tilaisuuteen, jossa on tärkeää olla luonnollisen kauniisti ehostettu sekä huoliteltu. Iltatilaisuuksiin suosittelen juhlameikkiä.

Hinta 65€, kesto 75min.

Juhlameikki – kestävä ja säkenöivä iltameikki ja olet näyttävästi oma itsesi!

Astu juhliin itsevarmana upealla iltameikillä! Juhlameikki sopii mihin tahansa tärkeään iltatilaisuuteen tai miksei myös päivätilaisuuteen, jos toivot tummempaa ja näyttävämpää kokonaisuutta koko päivän ajaksi. Ammattilaisen tekemä peittävä meikki kestää koko päivän sekä pitkänkin illan ja sinä saat keskittyä meikin korjailun sijaan itse juhliin. Meikki tehdään koko kasvoille ja se on peittävä, mutta ei kuitenkaan paksun tuntuinen vaan kevyen silkkinen ja sillä on myös ihoa kosteuttavia ominaisuuksia. Meikki toteutetaan Hynt Beauty:n laadukkailla meikeillä, jotka on suunniteltu ihosi parhaaksi. Juhlameikissä käytämme monipuolisesti eri luomiväri sävyjä valintojesi mukaan sekä voimme kiinnittää halutessasi myös irtoripsitupsut. Juhlameikki voidaan toteuttaa myös esimerkiksi kuvausmeikkinä. Meikissä huomioidaan aina kasvojen muotoa, silmien, hiusten sekä juhlavaatteiden väriä ja se toteutetaan toiveidesi mukaan, voit myös esittää omia inspiraatiokuvia lempimeikeistäsi.

Hinta 65€, kesto 75min.

Häämeikki – unelmiesi päivänä unelmiesi meikki

Häämeikki on varmasti yksi elämän tärkeimpiä meikkejä, joka viimeistelee kaiken täydelliseksi. Häämeikissä haluamme tuoda esiin oman persoonasi ja kuuntelemme toiveitasi, jotta tunnet olevasi tärkeänä päivänä juuri se ihana oma itsesi. Meikin on tärkeä olla kestävä sekä peittävä tuntumatta kuitenkaan paksulta kuorelta kasvoissa, joten siksi Hynt Beauty:n meikit ovat täydellinen pari hääpäivänäsi luomaan sinulle kestävän, peittävän, mutta samalla kevyen tuntuisen luonnollisen meikin, joka korostaa kasvojesi parhaita puolia. Saat olla rennosti koko juhlien keskipiste, koska tämä ammattilaisen tekemä ehostus kestää koko päivän ajan ja voit keskittyä meikin korjailun sijaan nauttimaan elämäsi suurimmasta ja tärkeimmästä päivästä. Häämeikki sisältää koemeikin, jonka aikana suunnittelemme ja teemme koeversion elämäsi tärkeimmästä meikistä. Meikissä huomioidaan aina kasvojen muotoa, silmien, hiusten, kukkien sekä juhlavaatteiden väriä ja se toteutetaan toiveidesi mukaan, sekä voimme kiinnittää halutessasi myös irtoripsitupsut. Voit myös esittää omia inspiraatiokuvia lempi meikeistäsi.

Hinta 120€, kesto 90 min. (sisältää koemeikin 75 min.)

Vinkkejä elämäsi tärkeintä päivää varten

  • 1-4 viikkoa ennen häitä: Huomioithan, että jokaisen meikin perustana on hyvin ja oikein hoidettu sekä kosteutettu iho. Ei hätää: voit tulla viikkoa paria ennen meikkausta kasvohoitoon missä saat vinkit ihosi oikeanlaiseen hoitoon sekä kosteutusta kasvoille jotta voit huoletta loistaa kauniina tärkeänä päivänäsi.
  • 1-4 viikkoa ennen häitä: Koemeikki on tärkeä osa täydellisen meikin luomista. Koemeikissä käydään läpi toiveet ja voitkin kerätä valmiiksi omat lempi meikkikuvasi koemeikkiä varten. Suunnittelemme yhdessä tulevat sävyt, muodot sekä meikin voimakkuuden. Koemeikki on hyvä tehdä vasta kun hääpuku, korut ja kukat ovat valittu n. 1-4 viikkoa ennen tärkeää päivää. Huom. jos meinaat värjätä hiukset tai leikata uuden mallin on tämä suositeltavaa tehdä ennen koemeikkiin tuloa.
  • 1-2 viikkoa ennen sokerointi: kasvot, kainalot, sääret, käsivarret, siis mistä vain haluat karvoja poistettavan ennen tärkeää päivääsi
  • 1-2 viikkoa ennen: ripsien ja kulmien värjäys/muotoilu on hyvä tehdä ennen koemeikkiä tai koemeikin yhteydessä varattuna erikseen
  • 2-3 päivää ennen häitä: kynsien kestolakkaus
  • ja vielä muistutuksena: muista hoitaa kasvojasi kotona viikkoja ennen häitä: käy sarjahoitona kerran viikossa kasvohoidossa tai tee tämä kerta viikkoon kotona, puhdista kasvot ja kuori iho kuorinta-aineella. Levitä tämän jälkeen naamio, anna vaikuttaa huuhtele pois ja levitä kasvovoide. Muistathan myös päivittäin puhdistaa kasvot ja laitaa kasvovoidetta. Käytäthän ihotyypillesi sopivia tuotteita. Löydät valikoimastamme paljon ihania tuotteita kasvojen hoitoon niin kuorintoja kuin naamioita ja voiteitakin ja saat tilattua ne helposti verkkokaupastamme. Oikeissa tuote valinnoissa autan sinua mielelläni, voit varata Minnaturals hoitolasta henkilökohtaisen shoppailuajan mikä ei sido sinua mihinkään ostoksiin.

Hääpäivänä

  • Aikatauluta päivä etukäteen: näin varmistat, että saavut paikalle ajoissa
  • Varmista, että mahdolliset hiuskoristeet ja huntu ovat mukana ja itse hääpuku. Kaikki tarvittava on siis mukana
  • Puhdista kasvot aamulla ja käytä kasvovoidetta kasvojen puhdistuksen jälkeen. Saavu meikkiin puhtailla, meikittömillä kasvoilla.
  • Hääpäivänä mukaasi itse juhlaan tarvitset paljon pikku asioita ja osaltamme helpotamme taakkaasi antaen mukaasi morsiamen selviytymispussukan: Se sisältää mm. nenäliinoja, pumpulipuikkoja ja meikissäsi käytettyä huulipunaa tai kiiltoa

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00