Hieronta
ja
vartalohoidot

klassista hierontaa

Klassinen hieronta

Klassinen koko vartalon hieronta tehdään kosteuttavalla 100% kasviöljyllä, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Hieronnan aikana koko vartalon lihakset käydään läpi aina päästä varpaisiin. Saat rentoutua ja levähtää hetken saaden samalla apua lihaskireyteen ja stressiin. Tämä rentouttava ja kokonaisvaltainen hieronta poistaa kuona-aineita sekä ylimääristä nestettä kehosta. Vaihtoehtoisesti voit valita myös lyhyemmän puolihieronnan, jossa keskitytään yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen, kuten selkään tai vaikka jalkoihin. Näin saadaan apua juuri sinne, missä kipeä kohta sijaitsee.

Tämä hoito sopii sinulle:

 • joka olet perusterve
 • haluat apua kipeytyneisiin lihaksiin
 • kaipaat hemmottelua ja renotutusta
 • haluat lievittää stressiä
 • et ole raskaana (ensimmäinen kolmannes)

Hinta: Koko vartalo: 60€, kesto: 75min. tai puolihieronta: 50€, kesto: 45min.

Tutustu myös ihaniin Spa-hoitoihimme!

hedelmien puolikkaita

Superfood – energisoiva vartalohoito

Tämä vartalohoito ammentaa voimansa superfoodeista. Ne ruokkivat ihoasi tuoden sille ravinteita ja piristäen sekä kosteuttaen sitä tehokkaasti sekä tuoden iholle kiinteyttävää vaikutusta. Hoito tarjoaa energiaa iholle sekä mielelle. Tällä hoidolla koko vartalolle tarjoillaan mm. kuorinta mansikoilla, guavalla sekä kookoksella, vitamiineja täynnä oleva piristävä sitrus hieronta ja lopuksi hoitokokonaisuus viimeistellään raikkaalla kiinteyttävällä vartalovoiteella, joka sisältää mm. greippiuutetta, macadamiapähkinäöljyä ja kookosöljyä jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat sekä siloittavat ihoa. Kyllä – siis koko vartalon täydeltä superfoodeja! Tehoaineita luonnon kasveista, marjoista ja hedelmistä. Hoito on kuin aurinkoinen kesäpäivä, johon sinun on mahdollisuus heittäytyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat poistaa stressiä ja väsymystä
 • haluat kiinteyttävää ja silottava hoitoa
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • haluat virkistystä ja piristystä sekä vitamiineja ja ravinteita iholle
 • haluat tutustua lisää Fluff ja Nacomi tuotteisiin jotka sopivat myös herkälle iholle

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin hajusteallergia en suosittele hoitoa

Hinta: 65€, kesto: 90min.

Tutustu myös ihaniin Spa-hoitoihimme!

suklainen vartalohoito

Chocolate Dream – rentouttava vartalohoito

Tämä suklaan tuoksuinen aromaattinen hoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä se on silloin kun kaipaat rentoutusta ja lievitystä stressiin tai vaan vähän hemmottelua ja luksusta arjen keskelle. Tämä suklainen unelma vartalohoito on loistava valinta lahjaksi itselle tai läheiselle. Hoidossa tehdään kosteuttava suklainen kuorinta ja pitkä syvärentouttava suklaahieronta koko vartalolle. Tämä vartalohoito rentouttaa mieltä sekä kehoa ja lievittää stressiä ja väsymystä. Tässä on kaikki ainekset täydelliseen hemmotteluhetkeen!

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat lievittää stressiä ja väsymystä
 • sinulla on kuiva iho ja haluat pehmeän sekä kosteutetun tunteen iholle

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin hajusteallergia en suosittele hoitoa.

Hinta: 65€, kesto: 90min.

Tutustu myös ihaniin Spa-hoitoihimme!

Summer Tan – päivettävä vartalohoito

Helli ihoasi orgaanisilla kosteuttavilla luonnon tehoaineilla ja anna ihollesi samalla luonnollisen kaunis päivetys. Hehkuvan, kaunis ja päivettynyt look turvallisesti tällä hemmottelevalla vartalohoidolla, jonka aikana iholle tehdään raikas kesäinen kuorinta koko vartalolle ja levitetään pehmeän silkkinen rusketuseliksiiri joka myös kosteuttaa ihoa kasviuutteiden avulla tehokkaasti. Rusketuksen aikaansaava aine on peräisin sokerijuurikkaasta ja tummuus asteen saat valita vaikutus aikaa pidentämällä tai lyhentämällä tai tulemalla sarjahoitoon jolloin lopputulosta saadaan syvennettyä kerta kerralla lisää. Päivetys tekeytyy iholla 8-24 tuntia myötäillen ihon omia pigmenttejä, tuoden luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Eliksiiri kuivuu super nopeasti iholle eikä tahraa vaatteita tai tee ihosta kellertävää eikä se myöskään jätä voimakasta itseruskettavan tuoksua jälkeensä. Päivetys kestää uuden kapseloidun teknologian avulla iholla n. 7-10 päivää.

Tällä hoidolla saat luotua luonnollisen päivetyksen helposti ja nopeasti jo yhdellä käynnillä jos kuitenkin haluat kestävämmän tai intensiivisemmän lopputuloksen on 2-3 kerran sarjahoito oikea valinta.

Suosittelemme Summer Tan vartalohoitoja kolmen sarjana viikon sisällä parhaan lopputuloksen saamiseksi sekä kotihoitotuotteita joilla saa pidettyä rusketusta yllä pidempään. Saatavilla myös puolihoitona jolloin voit ruskettaa halutessasi vain vaikka jalat tai pelkän ylävartalon. 

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat luonnollisen näköisen tasaisen päivetyksen turvallisesti orgaanisten ja kosteuttavien aineiden avulla
 • sinulle joka et pidä perinteisestä itseruskettavan tuoksusta, mutta haluaisit silti kauniin päivetyksen
 • kaipaat kuorintaa sekä kosteutusta koko vartalolle
 • haluat fiilistellä kesää ja aurinkoa ympäri vuoden ja ruskettua turvallisesti
 • halaut tasaisen rusketuksen ilman rajoja ja kellertävyyttä sekä tahrimista

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos olet saanut itseruskettavista aikaisemmin allergistareaktiota en suosittele hoitoa. Lue tarkkaan alla olevat ohjeistukset ennen hoitoon tuloa!

ennen hoitoa:

 • pue päälle mieluiten tummat stringit (huom. Meillä EI ole kertakäyttöisiä tarjolla)
 • älä levitä samana päivänä mitään tuotteita päivetettävälle alueelle esim. kosteusvoiteita tai kuorintoja, älä myöskään laita deodoranttia tai hajuvettä (jos tulet koko vartalohoitoon)
 • älä tee karvojen poistoa esim. vahausta, sokerointia ja epilointia kolmeen päivään ennen hoitoa
 • älä myöskään sheivaa ihokarvoja samana päivänä

jälkeen hoidon:

 • rusketus ei tahraa mutta voit varmuuden vuoksi pukeutua tummiin löysiin vaatteisiin jotka eivät hankaa liikaa näin saat varmistettua tasaisemman lopputuloksen ja vältettyä vaatteiden tahriintumisen
 • rusketus tekeytyy ihon pintakerroksessa 8-24 h jonka jälkeen huuhtele kotona suihkussa iho puhtaaksi lämpimällä vedellä, mitä pidempi vaikutusaika sen intensiivisempi lopputulos. huom. jos et rusketu helposti suosittelen silloin 24 h vaikutusaikaa
 • Vältä hikoilua ja veden osumista rusketetulle alueelle vaikutusaikana ja muista suojautua myös sateelta
 • hoito ei anna suojaa auringolta joten suojaathan itsesi aurinkovoiteella

Hinta: 65€, kesto: 90min (kokovartalohoitona)

Hinta: 45€, kesto: 45min (puolihoitona)

Hinta: 100€, kesto: 90min/kerta (2 x kokovartalohoito sarjahoito)

Hinta: 135€, kesto: 90min/kerta (3 x kokovartalohoito sarjahoito)

Tutustu myös ihaniin Spa-hoitoihimme!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00