Hieronnat

MinNaturals kokovartalohieronta

Täydellinen yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita jotta saat parhaan mahdollisen hieronta kokemuksen. Hieronta aloitetaan suihkauksella kasvovettä jonka tuoksu vie sinut seitsemänteen taivaaseen. Kasvot hierotaan jaderullalla ja kasvoseerumilla, tämän jälkeen jalat ja pakarat käsitellään bambukeppiä apuna käyttäen jonka avulla päästää syvälle lihakseen, vapauttaen lihaskivut hieroen sekä venyttäen lihaksia, jalkapohjia tietenkään unohtamatta. Klassista hierontaa tehdään haluamallasi voimakkuudella käyden läpi kädet, rintakehä sekä selkä. Niska- ja hartiaseutu sekä kallonpohja käsitellään faskia Gua Sha menetelmällä Gua Sha kiven avulla joka on tehokas tapa lievittää lihaskalvojen kireyksiä ja näin myös niska-hartia seudun kipua. MinNaturals kokovartalohieronta on kokonaisvaltainen rentouttava ja tehokas hieronta elämys joka on täydellinen yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita ja 100% kasviöljyn elinvoimaa sekä antioksidantteja ihollesi.

Tämä hoito sopii sinulle:

 • joka olet perusterve
 • haluat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan hieronnan koko vartalolle
 • apua kipeytyneisiin lihaksiin
 • haluat lievittää stressiä ja lihasjännitystä
 • kun et osaa päättää minkä hieronnan haluaisit niin tämä on silloin täydellinen valinta
 • et ole raskaana (ensimmäinen kolmannes)

Hinta: Kokovartalo: 75€, kesto: 75min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin!

gua sha kivellä hierotaan rintakehää pehmeät beigen sävyt taustalla

Faskia Gua Sha – hieronta

Lihaskalvot eli faskiat ovat kuin hämähäkinseitti joka kiemurtelee ohuena peittona lihaksien ympärillä. Mm. Stressi, vähäinen liikunta, epäterveellinen ruokavalio, tulehdukset ja liian vähäinen nesteytys tuovat lihaskalvoihin jäykkyyttä ja näin koko kehoon syntyy helpommin kiputiloja eikä lihakset pääse toimimaan normaalisti. Gua Sha on itämaisesta kulttuurista peräisin oleva tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota käytetään edelleen kiinalaisessa lääketieteessä. Hieronta välineenä käytetään erimallisia kivestä tai puusta valmistettuja Gua Sha välineitä joita hangataan, kaavitaan tai rullataan ihoa vasten pyrkimyksenä rentouttaa ja venyttää lihaskalvoja. Käsittely kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa näin kuona-aineiden ja turvotuksen poistumista kehosta.

Faskia Gua Sha hieronta tuo tehokkaan avun lihaskireyksiin joiden taustalla onkin usein lihaskalvojen jäykkyys. 
Hieronnan aikana venytetään lihaskalvoja Gua Sha välineiden avulla pyrkimyksenä saada lihaskalvot liikkumaan normaalisti lihaksen päällä ja näin helpottaa kipua ja kireyttä jonka jälkeen olo tuntuu kevyemmältä. Tämä hieronta todellakin tuntuu lihaksissa makean kipeältä ja hieronnan voimakkuutta säädellään aina tuntemustesi mukaan. Täydellinen valinta silloin kun tunnet että ihan tavallinen hieronta ei enää pelkästään riitä ja kaipaat hieronnalta enemmän tehoja. Faskia Gua Sha hierontaa saat 45 minuutin puolihierontana joko ylä- tai alavartalolle lantiosta ylös tai alaspäin.


Faskia Gua Sha hieronta ylävartalolle:

Sisältää koko selän, käsien sekä rintakehän, kallonpohjan ja purentalihasten hieronnan erilaisten Gua Sha välineiden avulla.

 
Faskia Gua Sha hieronta alavartalolle:

Sisältää koko jalkojen hieronnan molemmin puolin, pakaroiden sekä jalkapohjien hieronnan erilaisten Gua Sha välineiden avulla.

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat poistaa stressiä ja väsymystä
 • haluat eroon kehon kiputiloista ja lihaskireyksistä
 • poistaa ylimääräistä turvotusta ja nestettä kehosta
 • pidät tehokkaasta ja voimakkaamman tuntuisesta hieronnasta

Huom! Hieronnassa käytetään 100% kasviöljyä väliaineena, mutta hieronta voi silti jättää toisille jälkiä iholle esim. mustelmia. Jäljet useimmiten häviävät jo parissa päivässä ja kaikille niitä ei edes tule. On tärkeää että kerrot hieronnan aikana jos hieronta on liian voimakasta.

Hinta: 60€, kesto: 45min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin!

Klassinen hieronta

Klassinen koko vartalon hieronta tehdään kosteuttavalla 100% kasviöljyllä, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Hieronnan aikana koko vartalon lihakset käydään läpi aina päästä varpaisiin. Saat rentoutua ja levähtää hetken saaden samalla apua lihaskireyteen ja stressiin. Tämä rentouttava ja kokonaisvaltainen hieronta poistaa kuona-aineita sekä ylimääristä nestettä kehosta. Vaihtoehtoisesti voit valita myös lyhyemmän puolihieronnan, jossa keskitytään yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen, kuten selkään tai vaikka jalkoihin. Näin saadaan apua juuri sinne, missä kipeä kohta sijaitsee.

Tämä hoito sopii sinulle:

 • joka olet perusterve
 • haluat apua kipeytyneisiin lihaksiin
 • kaipaat hemmottelua ja rentoutusta
 • haluat lievittää stressiä
 • et ole raskaana (ensimmäinen kolmannes)

Hinta: Koko vartalo: 65€, kesto: 75min. tai puolihieronta: 55€, kesto: 45min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin!

klassista hierontaa
hierontaa bambukepillä

Bambukeppihieronta

Itämaisessa kulttuurissa ikivihreä bambu symboloi voimaa, hedelmällisyyttä, nuoruutta, runsautta ja rauhaa.

Bambukeppihieronta tehdään eri pituisilla ja kokoisilla öljytyillä bambukepeillä mm. painellen, rullaten sekä venyttäen lihaksia. Tämä spa-hieronta on oikea vaihtoehto sinulle, joka pidät siitä että hieronta saa myös tuntua lihaksissa hieman enemmän. Bambukeppihieronta tuokin loistavan avun esim. urheilusta kipeytyneille lihaksille. Vaihtoehtoina ovat kokovartalohieronta, jossa hierotaan läpi koko keho aina päästä varpaisiin tai voit valita lyhyemmän puolihieronnan, jossa voidaan keskittyä yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen, kuten selkään tai vaikka jalkoihin. Näin saadaan apua juuri sinne, missä kipukohta on. Hieronnan vaikutuksesta aineenvaihdunta kiihtyy, ylimäärinen neste lähtee poistumaan kehosta, saat lisää joustavuutta nivelille sekä lihaksille sekä rentoutusta ja helpotusta stressiin.

Tämä hoito sopii sinulle:

 • joka olet perusterve
 • haluat helpotusta lihaskireyteen ja jännitykseen, kiputiloihin tai urheilusta kipeytyneille lihaksille
 • tykkäät siitä, että hieronta saa tuntua kovemminkin
 • et ole raskaana (ensimmäinen kolmannes)
 • eikä sinulla ole tuntopuutoksia tai osteoporoosia

Hinta: Koko vartalo 75€, kesto 75min. tai puolihieronta 70€, kesto 45min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Tässä hemmottelevassa spa-hieronnassa käytetään lämpimiä luononnon basalttikiviä, jotka ovat sileitä ja liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi, luovuttaen samalla lämpöä kehoon. Hieronta ja lämpö rentouttavat lihaksia laukaisten tehokkaasti lihasjännitystä, tehostaen aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa, tasapainottaen hermoston toimintaa, poistaen stressiä ja nopeuttaen kuona-aineiden poistumista kehosta.

Hoidon aikana pääset takuulla ihanan rentoutuneeseen olotilaan sekä saat lievitystä lihasten kiputiloihin. Lämpö syvärentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan, antaen sinulle syvemmän ja kauemmin kestävän rentoutuksen. Kuumakivihieronnan voit valita kahdesta vaihtoehdosta: kokovartalohieronta, jossa käydään kuumien kivien kanssa läpi koko keho tai lyhyemmän puolivartalohieronnan, jossa voidaan keskittyä yhteen tiettyyn haluamaasi alueeseen kuten selkään tai vaikka pelkkiin jalkoihin eli tuoden apua juuri sinne missä kipua on.

Tämä hoito sopii sinulle:

 • joka olet perusterve
 • kaipaat hemmottelua ja rentoutusta
 • haluat apua kipeytyneisiin lihaksiin
 • et ole raskaana
 • eikä sinulla ole diabetestä/tuntopuutoksia

Hinta: Koko vartalo 75€, kesto: 75min. tai puolihieronta 70€, kesto 45min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin

kuumakivi hierontaa
lymfaboots laite jaloissa ja tulppaaneja taustalla

Balance – Lymfa Boots laitehieronta

Löydä kehosi luonnollinen tasapaino ja palauta kevyt ja rentoutunut olo!

Lymfa bootsit saavat aikaan rentouttavan syvähieronnan joka on nopea ja kivuton tapa hoitaa selluliittiä, turvotusta tai esimerkiksi urheilusta kipeytyneitä lihaksia.
Lymfa Bootsit poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta tehokkaasti. Hoidon tarkoitus on pyrkiä palauttamaan kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon. Paineluterapiaan perustuvat Lymfa Bootsit ovat erinomainen hoitomuoto sinulle, joka kärsit turvonneista jaloista, haluat pudottaa painoa ja kiinteytyä, liikut vähäisesti ja istut paljon päivän aikana tai päinvastoin seisot työksesi ja kävelet paljon päivän aikana ja jalkasi sekä lihakset ovat väsyneet sekä kipeät tai urheilet muutenkin paljon! Lymfabootsit sopivat siis monenlaisille käyttäjille ja monenlaisiin vaivoihin.

Hoidon aikana jalkoihin asetetaan lymfa bootsit joissa olevat ilmatyynyt täyttyvät ilmalla ja suorittavat 15 minuutin syvähieronnan paineilman välityksellä. Hoidon teho valitaan yksilöllisesti 9 eri voimakkuudesta, jotka eroavat kammioiden täyttymisen nopeudessa. Lymfakäsittely samanaikaisesti hoitaa ja rentouttaa tehokkaasti. Tuloksena tasapainoisempi ja levollisempi olo koko kehossa.


Loistava apu mm. seuraavien ongelmien hoitoon:

 • poistaa stressiä ja väsymystä
 • kiinteyttää ja silottaa ihoa
 • tuo helpotusta painon hallintaan ja apua selluliitista kärsiville
 • apua suonikohjuihin
 • poistaa turvotusta neste- ja kuona-ainekertymiä
 • hyvä hoitomuoto mm. vähän liikkuvalle esim. istumatyöläisille
 • helpottaa alaraajojen- sekä ristiselän arkuutta
 • jalkojen särkytilojen ja lihaskipujen helpotus mm. fyysisen rasituksen jälkeen
 • hyvä esim. seisoma työläisille ja urheilijoille
 • helpotusta aineenvaihduntaongelmiin
 • lievittää levottomuutta ja unettomuutta


Lymfa Boots hoito voidaan tehdä sellaisenaan tai se voidaan yhdistää lisäpalveluna muihin hoitoihin kuten kasvohoitoon tai vaikkapa ripsien ja kulmien värjäykseen. Tutustu myös alempana olevaan Kevyt olo – lymfa boots kiinteyttävään vartalohoitoon! 
Hoitosuositus: Tehokkainta varsinkin sarjahoitona kerran viikossa, 8-15 viikon ajan

Huom. en suosittele hoitoa jos sinulla on jokin seuraavista:

 • munuaisten tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville
 • vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa
 • diabetes ja epilepsia
 • sydämentahdistin ja korkea verenpaine
 • kuume ja flunssataudit tai mikä vain tulehdus kehossa
 • laskimotulehdus ja verisuonitulehdus
 • kasvaimet (vähintään 5 vuotta leikkauksesta)

Hoito sopii kaikille perusterveille, jos jokin sairaus epäilyttää sinua suosittelen aina ensin varmistamaan asian lääkäriltä.

Hinta: 25€, kesto: 20min.

Tutustu myös ihaniin Spa ja vartalohoitoihin

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00