Spa ja vartalohoidot

Dream Spa-hemmottelupaketti

Millainen on unelmiesi Spa hemmottelu? Nyt voit räätälöidä itse oman hemmottelu pakettisi! Valitse vain haluamasi hieronta koko vartalolle ja siihen päälle vielä lisähemmottelu. Itsesi luomalla hoitokokonaisuudella saat kaikkia kehon aisteja hemmottelen rentouttavan Spa elämyksen itsellesi tai lahjaksi. Tämä hoitokokonaisuus hellii ihoasi ja mieltäsi kahden tunnin verran tuoden pitkäkestoisen rentoutuksen.

Valitse hieronta:

 • Klassinenhieronta
 • Bambukeppihieronta
 • Kuumakivihieronta

Valitse haluamasi lisähemmottelu:

 • Klassinen Kasvohoito
 • Spa-Käsihoito
 • Spa-Jalkahoito

Hinta 115€, Kesto 120min.

Tutustu myös rentouttaviin hierontoihin

hedelmien puolikkaita

Superfood – energisoiva vartalohoito

Tämä vartalohoito ammentaa voimansa superfoodeista! Ne ruokkivat ihoasi tuoden sille ravinteita ja piristäen sekä kosteuttaen sitä tehokkaasti sekä tuoden iholle kiinteyttävää vaikutusta. Hoito tarjoaa energiaa iholle sekä mielelle. Tässä hoidossa koko vartalo ensin kuorinta pehmeällä kuorintavoiteella joka pursuaa antioksidantteja jotka suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Samalla tämä monitoimi kuorinta-aine myös puhdistaa sekä kuorii ihoa hellävaraisesti ja jättäen jälkeensä herkullisen tuoksun ja silkkisen pehmeän ihon. Koko vartalo saa myös piristävän vitamiineja täynnä oleva sitrus hieronnan ja lopuksi hoitokokonaisuus viimeistellään raikkaalla kiinteyttävällä vartalovoiteella, joka sisältää mm. vadelmauutetta, koivumahlaa ja kookosöljyä sekä sheavoita jotka yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat sekä silottavat ihoa. Kyllä – siis koko vartalon täydeltä superfoodeja! Tehoaineita luonnon kasveista, marjoista ja hedelmistä. Hoito on kuin aurinkoinen kesäpäivä, johon sinun on mahdollisuus heittäytyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat poistaa stressiä ja väsymystä
 • haluat kiinteyttävää ja silottava hoitoa
 • sinulla on kuiva iho ja haluat kosteutusta iholle
 • haluat virkistystä ja piristystä sekä vitamiineja ja ravinteita iholle
 • haluat tutustua lisää Fluff brändin tuotteisiin jotka sopivat myös herkälle iholle

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin hajusteallergia en suosittele hoitoa

Hinta: 75€, kesto: 90min.

Tutustu myös rentouttaviin hierontoihin!

Chocolate Dream – rentouttava vartalohoito

Tämä suklaan tuoksuinen aromaattinen hoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä se on silloin kun kaipaat rentoutusta ja lievitystä stressiin tai vaan vähän hemmottelua ja luksusta arjen keskelle. Tämä suklainen unelma vartalohoito on loistava valinta lahjaksi itselle tai läheiselle. Hoidossa tehdään kosteuttava suklainen kuorinta ja pitkä syvärentouttava suklaahieronta koko vartalolle. Tämä vartalohoito rentouttaa mieltä sekä kehoa ja lievittää stressiä ja väsymystä. Tässä on kaikki ainekset täydelliseen hemmotteluhetkeen!

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat rentoutusta ja hemmottelua
 • haluat lievittää stressiä ja väsymystä
 • sinulla on kuiva iho ja haluat pehmeän sekä kosteutetun tunteen iholle

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos sinulla on kuitenkin hajusteallergia en suosittele hoitoa.

Hinta: 75€, kesto: 90min.

Tutustu myös rentouttaviin hierontoihin!

suklainen vartalohoito
ruskettuneet sääret

Summer Tan – päivettävä vartalohoito

Helli ihoasi orgaanisilla kosteuttavilla luonnon tehoaineilla ja anna ihollesi samalla luonnollisen kaunis päivetys. Hehkuvan, kaunis ja päivettynyt look turvallisesti tällä hemmottelevalla vartalohoidolla, jonka aikana iholle tehdään raikas kesäinen kuorinta koko vartalolle ja levitetään pehmeän silkkinen rusketuseliksiiri joka myös kosteuttaa ihoa kasviuutteiden avulla tehokkaasti. Rusketuksen aikaansaava aine on peräisin sokerijuurikkaasta ja tummuus asteen saat valita vaikutus aikaa pidentämällä tai lyhentämällä tai tulemalla sarjahoitoon jolloin lopputulosta saadaan syvennettyä kerta kerralla lisää. Päivetys tekeytyy iholla 8-24 tuntia myötäillen ihon omia pigmenttejä, tuoden luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Eliksiiri kuivuu super nopeasti iholle eikä tahraa vaatteita tai tee ihosta kellertävää eikä se myöskään jätä voimakasta itseruskettavan tuoksua jälkeensä. Päivetys kestää uuden kapseloidun teknologian avulla iholla n. 7-10 päivää.

Tällä hoidolla saat luotua luonnollisen päivetyksen helposti ja nopeasti jo yhdellä käynnillä jos kuitenkin haluat kestävämmän tai intensiivisemmän lopputuloksen on 2-3 kerran sarjahoito oikea valinta.

Suosittelemme Summer Tan vartalohoitoja kolmen sarjana viikon sisällä parhaan lopputuloksen saamiseksi sekä kotihoitotuotteita joilla saa pidettyä rusketusta yllä pidempään. Saatavilla myös puolihoitona jolloin voit ruskettaa halutessasi vain vaikka jalat tai pelkän ylävartalon. 

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun:

 • haluat luonnollisen näköisen tasaisen päivetyksen turvallisesti orgaanisten ja kosteuttavien aineiden avulla
 • sinulle joka et pidä perinteisestä itseruskettavan tuoksusta, mutta haluaisit silti kauniin päivetyksen
 • kaipaat kuorintaa sekä kosteutusta koko vartalolle
 • haluat fiilistellä kesää ja aurinkoa ympäri vuoden ja ruskettua turvallisesti
 • halaut tasaisen rusketuksen ilman rajoja ja kellertävyyttä sekä tahrimista

Huom! Hoito sopii kaikille ihotyypeille, jos olet saanut itseruskettavista aikaisemmin allergistareaktiota en suosittele hoitoa. Lue tarkkaan alla olevat ohjeistukset ennen hoitoon tuloa!

ennen hoitoa:

 • pue päälle mieluiten tummat stringit (huom. Meillä EI ole kertakäyttöisiä tarjolla)
 • älä levitä samana päivänä mitään tuotteita päivetettävälle alueelle esim. kosteusvoiteita tai kuorintoja, älä myöskään laita deodoranttia tai hajuvettä (jos tulet koko vartalohoitoon)
 • älä tee karvojen poistoa esim. vahausta, sokerointia ja epilointia kolmeen päivään ennen hoitoa
 • älä myöskään sheivaa ihokarvoja samana päivänä

jälkeen hoidon:

 • rusketus ei tahraa mutta voit varmuuden vuoksi pukeutua tummiin löysiin vaatteisiin jotka eivät hankaa liikaa näin saat varmistettua tasaisemman lopputuloksen ja vältettyä vaatteiden tahriintumisen
 • rusketus tekeytyy ihon pintakerroksessa 8-24 h jonka jälkeen huuhtele kotona suihkussa iho puhtaaksi lämpimällä vedellä, mitä pidempi vaikutusaika sen intensiivisempi lopputulos. huom. jos et rusketu helposti suosittelen silloin 24 h vaikutusaikaa
 • Vältä hikoilua ja veden osumista rusketetulle alueelle vaikutusaikana ja muista suojautua myös sateelta
 • hoito ei anna suojaa auringolta joten suojaathan itsesi aurinkovoiteella

Hinta: 65€, kesto: 90min (kokovartalohoitona)

Hinta: 55€, kesto: 45min (puolihoitona)

Hinta: 100€, kesto: 90min/kerta (2 x kokovartalohoito sarjahoito)

Hinta: 135€, kesto: 90min/kerta (3 x kokovartalohoito sarjahoito)

Tutustu myös rentouttaviin hierontoihin!

Kevyt olo – lymfaboots vartalohoito

Saa kevyt olo lymfa boots vartalohoidolla!

 Monet ihmiset kärsivät elämän aikana huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossa. Kehon lymfa- eli imuneste sekä verenkiertojärjestelmiä häiritsevät mm. epäsäännölliset elämäntavat ja hormonaaliset muutokset kehossa. Aineenvaihdunnan häiriintyessä ilmenee kehon epätasapaino monin eri tavoin esim. turvotuksena, väsymyksenä ja mahdollisena kipuna. Kevyt olo vartalohoidon tarkoituksena on tehostaa lymfa boots laitteen antamia kiinteyttäviä ominaisuuksia ja tuoda tukea painonhallintaan jotta saisit kokonaisvaltaisesti kevyemmän olon ja apua kiinteytymiseen.

 
Hoidon aikana jalkoihin asetetaan lymfabootsit jotka antavat jaloille 15 minutin syvähieronnan paineilman välityksellä. Laitteen aiheuttama paine virkeyttää verenkiertoa ja hapen määrä elimistössä lisääntyy sekä ravinnepitoisuus kudoksissa paranee, poistaa kuona-aineita ja ylimääräistä nestettä sekä turvotusta. Lymfakäsittely samanaikaisesti hoitaa ja rentouttaa tehokkaasti. Tuloksena kevyempi olo koko kehossa sekä kiinteämpi iho. Samaan aikaan laitteen hieroessa tehdään vatsan seudulle merileväpohjainen kuorinta sekä naamio, tämä voidaan tehdä vaihtoehtoisesti myös käsivarsille. Lopuksi hoito viimeistellään kiinteyttävällä vartalovoiteella mikä levitetään jaloille. Tämä merellisen raikas hoito on tehokas apu painonhallintaan tehden ihosta kiinteämmän ja kosteutetun. Hoidon rentouttava hieronta tuo myös apua väsymykseen sekä lihaskipuihin.

 

Tämä hoito on täydellinen sinulle kun haluat:

 • poistaa stressiä ja väsymystä
 • kiinteyttää ja silottaa ihoa
 • helpotusta painon hallintaan ja apua selluliitti iholle
 • apua suonikohjuihin
 • poistaa turvotusta neste- ja kuona-ainekertymiä
 • hyvä hoitomuoto mm. vähän liikkuvalle esim. istumatyöläisille
 • helpottaa alaraajojen- sekä ristiselän arkuutta
 • jalkojen särkytilojen ja lihaskipujen helpotus mm. fyysisen rasituksen jälkeen
 • helpotusta aineenvaihduntaongelmiin
 • lievittää levottomuutta ja unettomuutta

Tehokkainta varsinkin sarjahoitona kerran viikossa, 8-15 viikon ajan. Hoito sopii kaikille perusterveille, jos jokin sairaus epäilyttää sinua suosittelen aina ensin varmistamaan asian lääkäriltä. Samat sairaudet estävät hoidon tekemisen kuin Balance – lymfa boots hieronnassakin.

Hinta: 55€, kesto: 45 min.

Tutustu myös rentouttaviin hierontoihin!

nainen bikineissä vatsassa ja käsivarressa naamiota ja meri taustalla
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00