Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

MinNaturals – Luonnonkosmetiikka boksi

50,00255,00

Ihastu luonnonkosmetiikkaan ja MinNaturals luonnonkosmetiikka boksiin!

Joka kuukausi ilmestyvä boksi jonka avulla saat vinkkejä apua ihonhoitoon ja pääset tutustumaan eri brändien laadukkaisiin tuotteisiin niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin. Boksin tuotteet ovat aina yllätys ja teema vaihtelee joka kuukausi myös vuoden ajat vaikuttavat ihon hoitoon ja näin myös boksin sisältöön.

Boksi on vegaaninen ja se sisältää ekologisia tuotteita ihonhoitoon, kauneudenhoitoon, hiuksille, kodinhoitoon ja tunnelmointiin. Sisältö vaihtelee joka kuukausi teemasta riippuen. Boksi sisältää aina 5-7 tuotetta joista vähintään 4 on normaalikokoisia loput matka- näyte kokoisia.

Huom. Muistathan valita alasvetolaatikosta kuinka monta boksia haluat tilata tai minkä yksittäisen haluat!

Kuvaus

Ihastu luonnonkosmetiikkaan ja MinNaturals luonnonkosmetiikka boksiin!

Koska rakastamme ylläreitä luotiin sinulle joka kuukausi ilmestyvä boksi jonka avulla saat vinkkejä apua ihonhoitoon ja pääset tutustumaan eri brändien laadukkaisiin tuotteisiin niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin. Boksien teemat julkaistaan aina etukäteen, mutta itse tuotteet ovat aina yllätys ja teema vaihtelee joka kuukausi myös vuoden ajat vaikuttavat ihon hoitoon ja näin myös boksin sisältöön.

Boksi on vegaaninen ja se sisältää ekologisia tuotteita ihonhoitoon, kauneudenhoitoon, hiuksille, kodinhoitoon ja tunnelmointiin. Sisältö vaihtelee joka kuukausi teemasta riippuen. Boksi sisältää aina 5-7 tuotetta joista vähintään 4 on normaalikokoisia loput matka- näyte kokoisia.

-joinain kuukausina bonuksena on rescue me tuote, jossa siis parasta ennen päiväys on lähestymässä, mutta tuote on kuitenkin vielä käyttökunnossa ja sinä voit siis pelastaa tämän tuotteen hävikiltä, tässä tuotteessa on rescue me tarra. Toisina kuukausin saatat päästä myös tutustumaan luonnonkosmetiikan valmistuksen saloihin helpoilla ohjeilla ja välineillä ja näin oppia luomaan ihotyypillesi sopivia tuotteita.

Ennakkotilaa NYT seuraavan kuukauden boksi jota sinulla on aikaa tilata aina tämän kuun loppuun asti ja boksisi lähetetään sinulle ensi kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla. Muista myös että voit tilata saman tien kolmen tai kuuden kuukauden boksit jolloin yksittäisen boksin hinta on edullisempi. Kun tilaat useamman boksin kerralla niin boksisi kuitenkin ilmestyy sinulle kerran kuussa ja se lähetetään aina kuun ensimmäisellä viikolla tilausjakson jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Teemat:

Tammikuun teema: Kosteutta iholle luonnollisesti. Pakkanen puraisee ja iho kuivuu ja punoittaa. Tehokosteutusta ja rauhoitusta ihollesi tammikuun boksilla joka antaa kuivalle iholle kyytiä ja palauttaa sinun ihollesi pehmeyden takaisin.
Helmikuun teema: Pink box special edition on ystävänpäivän kunniaksi vaaleanpunainen ja täynnä ihastuttavia tuotteita ihosi iloksi aina päästä varpaisiin. ps tämä on aivan ihana ystävänpäivä lahjaidea!
Maaliskuun teema: Vitamiineja ja superfoodeja iholle. Pitkän ja pimeän talven jälkeen on hyvä  aloittaa viimeistään ihon vitamiini tankkaus jonka avulla saadaan iholle lisää energiaa ja häivytettyä väsymyksen merkkejä pois. Anna ihosi hehkua ja nauttia luonnon antimista.
Huhtikuun teema: Hehkuva huhtikuu ja anna ihosi loistaa! Ihoa helliviä, kosteuttavia sekä kirkastavia ja luonnollista hehkua korostavia tuotteita pursuava boksi.
Toukokuun teema: Hemmottelua vartalolle! Kosteuta ihoa ja valmistele ihosi kesäkuntoon aina päästä varpaisiin. Valmiina ollaan kesä ja aurinkoiset päivät!
Kesäkuun teema: Väriä elämään! Meikkituotteita joilla saat luotua ihanan kesälookin ja vinkkejä sekä tuotteita joiden avulla suojaat itsesi paahtavalta auringolta. Luonnonkosmetiikkaa päästä varpaisiin ja kesäpäivien iloksi! Special Summer Box! Kesä boksi on täynnä ihanan kesäisiä yllätyksiä koko vartalon hemmotteluun. Nautitaan kesän lämmöstä, auringon paisteesta ja luonnonkosmetiikasta!
Heinäkuun teema: Special Summer Box! Kesä boksi on täynnä ihanan kesäisiä yllätyksiä koko vartalon hemmotteluun. Nautitaan kesän lämmöstä, auringon paisteesta ja luonnonkosmetiikasta!
Elokuun teema:  Vielä on kesää jäljellä! Hemmotellaan ihoa luonnonkosmetiikan ihastuttavilla tuotteilla hiuksia unohtamatta!
Syyskuun teema: Syys-siivouksen aika MinNaturals boksi tuo ihania luonnollisia tuotteita joiden avulla puhdistat ja koristat kotisi syksyä varten. boksissa on myös kivoja ylläreitä ihosi iloksi!
Lokakuun teema: Ilmat viilenee ja sitä myötä ihonhoidon tärkeys korostuu tällä boksilla suojaat ihoasi kuivuudelta. Boksi on täynnä ihania luonnonkosmetiikan tuotteita joiden avulla saat ihollesi kosteutusta aina päästä varpaisiin asti.
Marraskuun teema: Marraskuussa alkaa jo pikkujoulu kausi ja tämä boksi onkin suunniteltu loppuvuoden juhlia silmillä pitäen, anna ihosi säkenöidä ja loistaa tämän boksin avulla.
Joulukuun teema: Joulukuussa hemmotellaan ihoa sekä kotia jouluisilla ihastuttavilla tuotteilla ja arvostaen samalla suomalaista käsityötä. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi tämä aivan ihastuttava luonnonkosmetiikka boksi.
Sisältö:
-5-7 tuotetta / boksi / tuotteiden arvo vaikuttaa tuotteiden lukumäärään / tuotteiden arvo ylittää aina boksin hinnan
-vähintään 4 normaalikokoista tuotetta ja loput matka- ja näytekokoisina
-kuukausittain vaihtuva teema ja vinkkejä tuotteiden käyttöön ja ihonhoitoon sekä alekoodeja vain boksin tilaajille

Tilaus:

-boksi ilmestyy kerran kuussa ja se lähetetään aina kuun ensimmäisellä viikolla
-yksittäiset boksit tulee tilata etukäteen edellisen kuun loppuun menessä. esim. haluat helmikuun boksin niin sinun tulee tilata se tammikuun aikana, jos tilaus tapahtuu helmikuun puolella saat boksisi vasta maaliskuun alussa jne..
-useamman kuukauden tilauksissa tilaukset alkaa saapua sinulle aina seuraavan kuukauden alusta kerran kuussa ja päättyvät automaattisesti tilausjakson loputtua (kolmen tai kuuden kuukauden päästä)
-kun haluat tilausjakson loputtua uusia tilauksen tulee sinun tehdä boksi tilaus uudestaan sivuillamme

Hinnat:

-yksittäisen boksin hinta 50 €
-kolmen kuukauden boksit 135 € (saat -10% halvemmalla – yhden boksin hinta: 45 €)
-kuuden kuukauden boksit yht. 255 € (saat -15% halvemmalla – yhden boksin hinta: 42,50 €)
-kolmen kuukauden boksit ja kuuden kuukauden boksit saat aina ilman postikuluja (- 5,90€)

Boksien lähetys:

-Jos tilaat vain yhden boksin lähetetään se sinulle aina seuraavan kuun alussa.

-Jos tilaat useamman boksin 3 tai 6 kuukauden lähetetään ensimmäinen niistä sinulle seuraavan kuun alussa ja toinen taas seuraavan kuun alussa jne… kunnes tilauksesi on tullut täyteen ja se loppuu automaattisesti, jonka jälkeen voit halutessasi uusia tilauksesi verkkosivuillamme.

Lisätiedot

Boksit

kuukauden boksi, kolmen kuukauden boksit, kuuden kuukauden boksit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MinNaturals – Luonnonkosmetiikka boksi”
minnaturals luonnonkosmetiikka boksi kauniilla kukka kuosisella etiketillä
MinNaturals – Luonnonkosmetiikka boksi
50,00255,00