Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Vartalomousse

Original price was: €30,00.Current price is: €25,50.

Opi valmistamaan samettisen pehmeä vaahdotettu vartalomousse!

Valitse omalle ihollesi sopivat raaka-aineet luonnollisten kasvivoiden ja jauheiden valikoimasta ja valmista koko vartaloa kosteuttava sekä ravitseva vartalomousse joka sulaa ihollesi jättäen ihanan pehmeän tunnun.

Kuvaus

Opi valmistamaan samettisen pehmeä vaahdotettu vartalomousse!

Valitse omalle ihollesi sopivat raaka-aineet luonnollisten kasvivoiden ja jauheiden valikoimasta ja valmista koko vartaloa kosteuttava sekä ravitseva vartalomousse joka sulaa ihollesi jättäen ihanan pehmeän silkkisen tunnun.

Tuote on öljypohjainen eikä sisällä lainkaan vettä tai alkoholia ja se on helppo sekä nopea valmistaa vain muutaman raaka-aineen avulla. Vaahdotetulla vartalomoussella on sheavoi/karitevoi pohja josta sheavoin vahva ominaistuoksu on poistettu ja näin voit halutessasi lisätä siihen helpommin muita tuoksuja. Se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. vartalomousse pakettiisi saat lisäksi valita haluamasi kasvivoin ja kasvijauheen ihotyyppisi ja mieltymystesi mukaan luoden juuri sinun ihollesi täydellisen vartalovoiteen.

Paketti sisältää:

-selkeät ohjeet ja reseptit tuotteen valmistukseen

-tietoa tuotteen valmistukseen käytettävistä luonnon raaka-aineista

-vinkkejä ihotyypillesi sopivista luonnon raaka-aineista

-purkit, välineet ja raaka-aineet tuotteen valmistukseen: 1 x 120 ml vartalovoide lasipurkki kierrekannella, karitevoita ja omavalintaisen kasvivoin ja kasvijauheen.

Huom. tämän tuotteen valmistukseen tarvit myös: taikinakulhon, sekoituslusikan tai taikinavuolian ja sähkövatkaimen vispilävatkaimilla, näitä tämä paketti ei sisällä!

Lisäksi kosmetiikan valmistuksessa on aina hyvä olla: suojaessu, suojakäsineet sekä kasvosuojain ja hiukset kiinni. Veden joutumista raaka-aineisiin tai valmiiseen tuotteeseen tulee välttää jotta tuote säilyy hyvänä käytössä eikä pilaannu.

Vinkki: Kun haluat voiteeseen vahvemman tuoksun valitse eteeristenöljyjen valikoimastamme mieluisa ja lisää se tilaukseen samoin kuin jos haluat lisää säihkettä ja väriä tuotteelle voit lisätä kimaltelevien micajauheiden joukosta oman lempparisi ja luoda kimaltelevan vartalovoiteen. Huom. nämä eivät automaattisesti sisälly tähän pakettiin.

Kasvivoit INCI: Kasvipohjaiset voit ovat paksuja täyteläisiä rasvoja, jotka ovat usein uutettu eksoottisista kasveista ja ne tarjoavat iholle monimaisia ihoa hoitavia ominaisuuksia kuten kosteutusta, suojaa ja ihoa rauhoittavia sekä ihon kimmoisuutta edistäviä ominaisuuksia samoin kuin öljyilläkin, myös jokaisella rasvalla on omat hyötynsä ja etunsa ihonhoidossa.

sheavoita Sheavoi / Karitevoi – Butyrospermum Parkii (kaikkien vartalomousse pakettien pohjana)
Luomulaatuinen ja puhdistettu sheavooi joka ei siis sisällä sille ominaista voimakasta tuoksua jotta myös omien tuoksujen lisääminen onnistuu helpommin. Kosteuttava ja hoitava, käy myös raskausarpien ehkäisyyn. Sulaa ihon lämmössä jättäen sen pehmeäksi. Täyteläinen kasvirasva jota voidaan keventää esim. muilla kasvirasvoilla tai öljyillä. Karitevoista löytyy paljon vitamiineja A, E, F ja K, oleiinihappoa, steariinihappoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille, jos haluat että lopputuotteessa on pelkästään sheavoita valitse tämä pakettiisi.
KÄYTTÖ: mm. vaahdotetut vartalovoit, balsamit, vartalovoit, ihonkuorinta, emulsiot, hiustenhoito, saippuat, huulivoiteet.
aloevoita lasikipossa lehden päällä Aloevoi – Aloe barbadensis in Cocus nucifera (aloe vera in coconut oil)
Kosteuttava ja nopeasti ihoa pehmentävät sekä rauhoittava kuten Aloe Vera. Tuoksuton Aloevoi auttaa eteerisiä öljyjä imeytymään ihoon paremmin tämä onkin hyvä vaihtoehto jos haluat lisätä muita tuoksuja lopputuotteeseen.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisen hyvä herkälle ja kuivalle iholle ja silloin kun et halua lopputuotteeseen tuoksua tai haluat lisätä esim. eteerisiäöljyjä.
KÄYTTÖ: mm. voiteet, saippuat, after sun -tuotteet ja vauvan ihonhoito

avokadovoita Avokadovoi – Persea Gratissima Oil & Hydrogenated Vegetable Oil

Ravitseva ja vitamiinipitoinen avokadovoi on tehokas kuivan sekä ikääntyvän ihon ja hiusten kosteuttaja. Tämä avokadovoi on puhdistettua joten se on hajuton ja siihen on helppo lisätä muita tuoksuja. Huoneenlämmössä pehmeä voi sulaa helposti iholle.
SOPII: kaikille ihotyypeille erityisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle ja se on hyvä valinta kun et halua lopputuotteeseen tuoksua, väri vaalean keltainen.
KÄYTTÖ: mm. voiteissa, vartalovoissa ja saippuoissa, auringonoton jälkeen kosteuttajana. Hyvä myös kynsille ja kynsinauhoille.

kookosöljyä lasipurkissa ja kookoksen palasia vieressä Kookosöljy – Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Luomulaatuinen Neitsyt Kookosöljy on kosmetiikan valmistuksessa monikäyttöinen antaen tuotteille eksoottisen kookoksen tuoksun. Rasvahappojen pieni molekyylikoko takaa sen että kookosöljy imeytyy ihoon nopeasti ja tuo iholle tehokkaasti kosteutusta ja se on ominaisuuksiltaan myös antibakteerinen. Rakenteeltaan kookosöljy on semi-kiinteä ja väriltään valkoista. Huom. Lämpimässä kookosöljy muuttuu juoksevaksi ja kirkkaaksi.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle ja silloin kun haluat tuotteeseen kookoksen tuoksun.
KÄYTTÖ: mm. ihonhoitotuotteisiin, voiteisiin, hiustenhoitotuotteisiin, hiusnaamioihin.
mangovoita metallilusikassa Mangovoi – Mangifera indica seed butter
Kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja nopeasti imeytyvä mangovoi joka vähentää ikääntymisen merkkejä sisältäen runsaasti hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Ominaisuuksilta samankaltainen sheavoin kanssa, mutta kevyempi ja keventääkin muita kasvirasvoja kun niitä sekoitetaan keskenään.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvä ja kuivaiho ja loistava vaihtoehto kun et halua lopputuotteeseen tuoksua, väriltään vaaleankeltainen.
KÄYTTÖ: mm. voiteet, balsamit, kuorinta, emulsiot, hiustenhoito, huulituotteet
monoin kukkia vesi sangossa Monoiöljy – Cocos Nucifera Oil and Gardenia Tahitensis Flower Extract
Eksoottinen Monoi-öljy on Tahitilaisten naisten kauneudenhoidon helmi. Tiare kukkia uutetaan kookosöljyssä ja näin saadaan valmista Monoiöljyä joka antaa tuotteelle Monoin ominaisen eksoottinen kukkaistuoksun. Kosteuttaa ihon nopeasti sekä estää kosteuden haihtumista iholta. Kookosöljy tekee tuotteesta semi-kiinteän joten lämpimässä öljy muuttuu helposti nestemäiseksi.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuiva iho, kun haluat eksoottisen kukaistuoksun tuotteelle joka ei ole kuitenkaan liian vahva.
KÄYTTÖ: mm. vartalo- ja hius tuotteissa, voiteissa, emulsioissa, saippuoissa ja erityisesti auringonoton jälkeen.

Kasvijauheet INCI: Kasvijauheiden avulla saat vaihdeltua valkoisen voiteen väriä luonnollisesti ja tuotua mietoa tuoksua sekä ihoa helliviä ominaisuuksia vartalovoiteeseen. Huom. suluissa on jauheen alkuperämaa.

mustikkajauhetta ja mustikka Mustikkajauhe: Blueberry powder (Suomi)

Kotimaisen mustikan antioksidanttpitoisuus on huippuluokkaa.  Mustikkajauhe sisältää runsaasti Omega 3-rasvahappoa, kasvipohjapitoisia antioksidantteja polyfenoleita,  C- E- ja A-vitamiinia. Kirkastaa ihoa, auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi uutta, pehmentää ihoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot, kylpypommit, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan sävyn ja miedon marjaisan tuoksun.

vadelmajauhetta ja vadelma Vadelmajauhe: Rasberry powder (Suomi)

Kotimainen Vadelmansiemenjauhe sisältää runsaasti A, C-vitamiineja sekä kaliumia, rautaa, fosforia ja kalsiumia. Vadelma stimuloi ja rauhoittaa ihoa ja sen punaisuutta sekä säätelee talin tasoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti sen vitamiineista hyötyy herkkä ja kuiva iho.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin, sokeri-huulikuorintaan, huulituotteet,  saippuat, vartalon kuorinta ja kääreet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

puolukka jauhetta lasi purnukassa Puolukkajauhe: Lingonberry powder (Suomi)

Kotimainen puolukka sisältää luontaisesti A, B-, C-, E- ja K-vitamiinia sekä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, natriumia sekä kaliumia. Puolukat ovat hyväksi iholle ja sisältävät luonnollisia anti-aging ominaisuuksia.
SOPII: erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin ja voiteet, antaa lopputuotteelle punertavan värin ja  miedon marjaisan tuoksun.

karpaloita ja karpalojauhetta Karpalojauhe: Cranberry powder (Suomi)

Kotimainen karpalo sisältää paljon C-, E- ja K-vitamiineja, kuitua sekä antioksidantteja, jotka tukevat kehon immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa. Karpaloiden tiedetään sisältävän anti-aging-ainesosia ja detox ominaisuuksia.
SOPII: epäpuhtaalle sekä ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle punaista väriä ja miedon marjaisan tuoksun.

mustaherukkajauhetta lasipurkissa puualustalla Mustaherukkajauhe: Blackcurrant powder (Suomi)

Valmistetaan kokonaisena kuivatuista suomalaisista mustaherukoista ja se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on runsaskuituinen. Mustaherukoissa on C-, A- ja B-vitamiinia, flavonoideja, omega rasvahappoja sekä mineraaleja kuten kalsiumia, kuparia, kaliumia, magnesiumia, mangaania. Edistää kollageenin muodostumista, jonka muodostuminen luontaisesti vähenee ikääntymisen myötä.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkä sekä ikääntyvä iho.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan värin ja miedon marjaisan tuoksun.

mansikkajauhetta lasikupissa ja mansikka Mansikkajauhe: Strawberry powder (Suomi)

Mansikoissa on C-vitamiinia enemmän kuin appelsiinissa. Mansikat sisältää myös kuituja sekä polyfenoleita. Mansikkajauheella on anti-age vaikutuksia ihoomme sisältäen runsaasti C-vitamiinia jota tarvitaan ihon kiinteyttä parantavan kollageenin valmistamiseen. Mansikkajauheella on myös ihoa kirkastava ominaisuuksia.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

tyrnijauhetta ja persikanvärinen harsokukka Tyrnijauhe: Sea Buckthorn powder (Suomi)

Kotimainen tyrni on todellinen ihonhoidon supermarja. Sillä on anti-aging vaikutuksia. Tyrnijauhe sisältää luontaisesti 60 eri antioksidanttia, yli 10 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, runsaasti A-, B1-, B2-, B12-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä omega rasvahappoja.
SOPII: kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. ihon- ja hiustenhoitotuotteissa.

mango ja mangojauhetta Mangojauhe: Mango powder extract (Suomi)

Mangossa on paljon A-vitamiinia, joten se antaa kasvojesi iholle elinvoimaa ja joustavuutta sekä auttaa hillitsemään ryppyjen ilmenemistä. Mango on loistava apu anti-age ihonhoidossa sopien hyvin niille, jotka haluavat vähentää ulkonäöstään muutaman vuoden luonnollisin keinoin. Pidä siis iho nuorekkaana ja hehkeänä mangon avulla! Mangon myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvä ja kuivaiho.
KÄYTTÖ: mm. Iho- ja hiustenhoitotuotteet.

sitruunankuorijauhetta ja sitruunan lohkot taustalla Sitruunankuorijauhe: Citrus-peel powder / Citrus x limon (L.) Osbeck (Espanja)

Sitruuna auttaa palauttamaan iholle sen terveyden, sillä siinä on suuri määrä C-vitamiinia. Sitruunankuoresta valmistettu jauhe millä on ihoa kirkastava ja puhdistavia vaikutuksia. Poistaa mustapäitä, näppylöitä ja muita sellaisia epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat ihon rasvaisuutta. Tämä tehokas sitrushedelmä pystyykin saamaan aikaan erittäin hyviä tuloksia epäpuhtaan ihonhoidossa. On silti suositeltavaa, että auringossa oloa vältettäisiin silloin kun sitruunaa käytetään ihonhoidossa, sillä aurinko yhdistettynä sitruunaan voi saada aikaan ihoärsytystä auringon UV-säteistä johtuen.
SOPII: hyvin normaalille iholle ja epäpuhtaalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvomaskit, ihon kirkastaminen, saippua

neemjauheta ja lehtiä Neemjauhe: Azadirachta indica leaves powder (Intia)

Neemjauhe on hyvin arvostettu Intiassa sitä on käytetty  Ayurvedisessa lääketieteessä. Sen on uskottu olevan hyvä kaikenlaisten iho-ongelmien hoitamisessa. Neempuun lehdet ovat antiseptisia. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja parantaa infektioita. Antiseptinen neemlehti hoitaa aknea, ekseemaa, psoriasiasta ja atooppista kuivaa, karheaa sekä hilseilevää ihoa. Huom. Ei herkkäihoisille tai raskaana oleville.
SOPII: erityisesti akneen, rasvaiselle ja sekaiholle.
KÄYTTÖ: mm. haudukkeina tai uutteina voiteissa, kasvonaamiot, jalkakylvyt, shampoot ja hiuspohjan hoito.

raaka-kaakaojauhetta ja paloja Raaka-kaakaojauhe: Organic Cacao powder

Raakakaakaolla on aivan mielettömiä etuja terveydelle sekä ihon kunnolle. Se sisältää useita eri ravintoaineita mm. kuparia joka suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä nopeuttaa haavojen paranemista ja stimuloi energian tuotantoa. Raakasuklaan E-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa, joka on vastuussa ihon elastisuudesta ja näin auttaa ihon kimmoisuuteen. Magnesium puolestaan puhdistaa ihoa ja auttaa taistelemaan mm. aknea ja muita ihon tulehduksia vastaan. Kalium on elimistölle välttämätön kivennäisaine, se on tärkeä etenkin jos kärsii stressistä, kaliumin puutos vaikuttaa myös tummien silmänalusten syntyyn. Raakasuklaassa on myös paljon flavonoideja sekä polyfenoleja jotka yhdessä suojaa ihoa ennen aikaiselta vanhenemiselta.
SOPII: loistavasti kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle ja kun haluat lopputuotteelle suklaisen aromin, muuttaa myös väriä rusehtavaksi.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot ja kuorinnat.

Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta) (Peru)

vanilja tankoja ja vaniljauuteta Bourbon vanilijauute: Vanilla extract (Madagaskar)

Vaniljauutejauhe valmistetaan aidosta vaniljasta uuttamalla vaniljatankoja, jonka jälkeen se on kuivattu kasaan uutejauheeksi. Se on gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa eikä sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Vaniljan sokeri sitoo kosteutta ja luo iholle suojaavan kerroksen ja sillä on todettu myös olevan antioksidanttisia ominaisuuksia. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Jättää vanilijamaisen pehmeän tuoksun jälkeensä.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot ja hiustuotteet, antaa lopputuotteelle hennon vanilijaisen tuoksun.
Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinää, mantelia ja seesaminsiemeniä

Lisätiedot

Kasvivoi

sheavoi, kookosöljy, mangovoi, aloevoi, avokadovoi

Kasvijauhe

Mustikkajauhe, Vadelmajauhe, Puolukkajauhe, Karpalojauhe, Mustaherukkajauhe, Mansikkajauhe, Tyrnijauhe, Mangojauhe, Sitruunankuorijauhe, Neemjauhe, Raaka-kaakaojauhe, Bourbon vanilijauute

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Vartalomousse”