Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Miraque – Magneettiripset

49,00

Haaveiletko magneettiripsistä? Miraque on valintasi kun haluat näyttävät ripset niin arkeen kuin juhlaankin ja mikä parasta nämä ripset ovat suomalaisen suunnittelun tulos, jonka tuotekehityksen aikana syntyi mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Ripset kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista.

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja. Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. Tee ensin meikki valmiiksi ja viimeistele katseesi näillä hurmaavilla ripsillä. Kun kriteerinäsi on ripsen täydellinen istuvuus, kotimaisuus, luonnollisuus, korkea laatu ja tuotteen pitkä käyttöikä valitse aito ja alkuperäinen Miraque magneettiripsi. Valikoimastamme löydät kolme mallia jotka ovat luonnollisen kaunis 231 Volume malli erinomainen päivittäiseen käyttöön, astetta tuuheampi ja pidempi 331 Glamour malli ja vielä astetta näyttävämpi tuuhea sekä pidempi malli Glamour 333 esim. Ilta- juhlakäyttöön.

Huom muistathan valita haluamasi mallin alasvetolaatikosta!

Kuvaus

Haaveiletko magneettiripsistä? Miraque on valintasi kun haluat näyttävät ripset niin arkeen kuin juhlaankin ja mikä parasta nämä ripset ovat suomalaisen suunnittelun tulos, jonka tuotekehityksen aikana syntyi mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset.
Ripset kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja. Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. Tee ensin meikki valmiiksi ja viimeistele katseesi näillä hurmaavilla ripsillä. Kun kriteerinäsi on ripsen täydellinen istuvuus, kotimaisuus, luonnollisuus, korkea laatu ja tuotteen pitkä käyttöikä valitse aito ja alkuperäinen Miraque magneettiripsi.
Valikoimastamme löydät kolme mallia jotka ovat luonnollisen kaunis 231 Volume malli erinomainen päivittäiseen käyttöön, astetta tuuheampi ja pidempi 331 Glamour malli ja vielä astetta näyttävämpi tuuhea sekä pidempi malli Glamour 333 esim. Ilta- juhlakäyttöön.

Huom muistathan valita haluamasi mallin alasvetolaatikosta!

Mallit:
Volume 231 – kaunis ja luonnollinen malli
-Pakkaus sisältää yhden käyttöparin eli neljä ripsiliuskaa yhteensä
-3 magneettia per liuska, koko silmän malli
-Musta, laadukas ja synteettinen silkkikuitu
-Pisimmän kuidun mitta n. 1,1cm ja kuitu pisin keskellä
Glamour 331 – kun kaipaat astetta enemmän glamouria elämään!
-Pakkaus sisältää yhden käyttöparin eli neljä ripsiliuskaa yhteensä
-3 magneettia per liuska, koko silmän malli
-Musta, laadukas ja synteettinen silkkikuitu
-Pisimmän kuidun mitta n. 1,2cm ja kuitu pisin ulkonurkassa
Glamour333 – juhlallisen kauniin pitkät ja tuuheat ripset
-Pakkaus sisältää yhden käyttöparin eli neljä ripsiliuskaa yhteensä
-3 magneettia per liuska, koko silmän malli
-Musta, laadukas ja synteettinen silkkikuitu
-Pisimmän kuidun mitta n. 1,4cm ja kuitu pisin ulkonurkassa
Käyttö:
-Ennen Miraque Magneettiripsien laittoa kannattaa tehdä meikki ensin valmiiksi. Varsinkin vedenkestävä ripsiväri ripsissä takaa magneettiripsien pysyvyyden vaativimmissakin olosuhteissa.
-Muotoile kaikki ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon helpottaaksesi niiden laittamista.
-Ota ensin ripsiliuska, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta ripsiliuska omien ripsiesi yläpuolelle niin lähelle ulkonurkkaa ja ripsirajaa kuin mahdollista. Jätä liuska siihen.
-Ota sen jälkeen ripsiliuska, jossa magneetit ovat yläpuolella. Avaa silmä aivan auki, nosta leuka ylös, aseta liuska silmää räpäyttämättä omien ripsiesi alapuolelle ja yhdistä ripsiliuskojen magneetit toisiinsa. -Tuo alaliuska niin läheltä silmämunaa kuin mahdollista suuntana alhaalta ylös päin, ei edestä suoraan silmää kohti, koska silloin alaliuskan magneetit vetävät yläliuskan pois paikoiltaan.
-Päästäksesi lähemmäs ripsirajaa voit asettaa alaliuskan pinseteillä ja samanaikaisesti nostaa toisella kädellä yläluomea.
-Poista ripset ottamalla magneetit sormiesi väliin ja liu’uta magneetit irti toisistaan. Huom! Älä revi magneettien ollessa kiinni toisissaan etteivät ripset vahingoitu!
-Voit putsata kuituja nestemäisellä ja oljyttömällä meikinpoistoaineella. Voit varovasti putsata myös magneettien tarttumapinnat, mutta varo magneettien ja kuitujen liimapintaan koskemista ettei magneetti irtoa.
-Jos et halua käyttää ripsiväriä magneettiripsien kanssa, niin silloin on tärkeää, että ripsiliuska on pyöristetty ensin oman silmäsi malliin, jolloin pysyvyys on parempi.
-Kolmen magneetin mallista saat kevyemmän ja helpommin asetettavan, jos leikkaat alaosan kolmeen osaan magneettien välistä. Kolmen magneetin mallin voit myös helposti leikata puolensilmän eli kahden magneetin malliin!
-Voit myös trimmata kuituja varovaisesti saksilla haluamaasi pituuteen.
Ripset muotoutuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen sinun silmäsi malliin, joten voi sanoa että ne vain paranevat käytön myötä! Muistathan, että harjoitus tekee mestarin ja on sen arvoista!
Jos haluat yksilöllistä opastusta magneettiripsien käyttöön, varaa ripsi konsultaatioaika ajanvarauskalenteristamme. Varatulla ajalla voimme yhdessä valita sopivimman mallin ja saat hyvän opastuksen kädestä pitäen sekä parhaimmat vinkit onnistumiseen uusien magneettiripsiesi kanssa.

Design from Finland.

Lisätiedot

Malli

231 Volume, 331 Glamour, 333 Glamour

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miraque – Magneettiripset”
magneettiripset mustassa peilirasiassa ruusukultaisella alustalla
Miraque – Magneettiripset
49,00