Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Kasvonaamiopuuteri

29,75

Tällä paketilla luot kotona aina tuoreita kasvonaamioita jotka pursuaa luonnon kasvien, marjojen ja hedelmien tehoaineita ja antioksidantteja raviten, suojaten, puhdistaen sekä kosteuttaen ihoa.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi savi pohjajauheeksi sekä kaksi tehoainetta luonnon Suomalaisten marjajauheiden tai eksoottisempien hedelmä- ja kasvijauheiden joukosta

Kuvaus

Tällä paketilla luot kotona aina tuoreita kasvonaamioita jotka pursuaa luonnon kasvien, marjojen ja hedelmien tehoaineita ja antioksidantteja raviten, suojaten, puhdistaen sekä kosteuttaen ihoa.

Kasvonaamiopuuteriin saat valita ihosi tarpeiden mukaan mieluisan pohjajauheen eriväristen luonnon savien joukosta ja tämän jälkeen valitset vain kasvijauheiden joukosta kaksi tehoainetta. Jauhemainen kasvonaamiopuuteri säilyy hyvänä pitkään ja yhdestä paketista luot n. 10 tuorenaamiota, jauhetta voit sekoittaa mm. veden, hunajan, kasviöljyn ja maustamattoman jugurtin joukkoon ja näin saat täydellisen naamion hellimään kasvojasi.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi savi pohjajauheeksi sekä kaksi tehoainetta luonnon Suomalaisten marjajauheiden tai eksoottisempien hedelmä- ja kasvijauheiden joukosta

Paketit sisältää:

-selkeät ohjeet ja reseptit tuotteen valmistukseen

-tietoa tuotteen valmistukseen käytettävistä luonnon raaka-aineista

-vinkkejä ihotyypillesi sopivista luonnon raaka-aineista

-purkit, välineet ja raaka-aineet tuotteen valmistukseen valintasi mukaan: 1 x 50ml lasipurkki kierrekannella kasvonaamiopuuterille, kaoliinisavipohjan sekä oma valitsemasi saven ja kaksi tehoainetta kasvijauheiden joukosta

Huom. Valmistusta varten tarvitset myös: puhtaita ja täysin kuivia teelusikoita, jotta veden kautta tuotteeseen ei pääse bakteereja! Näitä tämä paketti ei sisällä.

Lisäksi kosmetiikan valmistuksessa on aina hyvä olla: suojaessu, suojakäsineet sekä kasvosuojain ja hiukset kiinni. Veden joutumista raaka-aineisiin tai valmiiseen tuotteeseen tulee välttää jotta tuote säilyy käyttökelpoisena eikä pilaannu.

Vinkki: Kun haluat naamioon lisää säihkettä ja väriä voit lisätä kimaltelevien micajauheiden joukosta oman lempparisi ja luoda uniikin kimaltelevan kasvonaamion. Huom. nämä eivät automaattisesti sisälly tähän pakettiin tai sen hintaan.

 

Pohja- / Savijauheet INCI: Saven mineraalit ja entsyymit stimuloivat verenkiertoa ja auttavat tasoittamaan ihon väriä. Savella saa väsyneen ja värittömän ihon hehkumaan, puhdistettua ihon epäpuhtauksia ja pehmennettyä kuivaa ihoa. Monikäyttöisiä Savia käyetään mm. kasvonaamioissa, vartalokääreissä, saippuan värjäämiseen ja luonnonmukaiseen puuteriin ja mineraalimeikkeihin.

kaoliinisavea kupeissa Ranskalainen valkoinensavi / kaoliinisavi: Kaolin

Ranskalainen jauhemainen valkoinen kosmetiikkalaatuinen kaoliinisavi on monipuolinen ja miedon savilaatu.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle sekä kuivalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. Mineraalimeikeissä, kauneusnaamioissa, saippuassa keholle sekä päänahan hoitoon.

vihreää savea kulhossa lusikka ja viherkasvia taustalla Ranskalainen vihreä savi / vihreä Illite savi:

Pehmentää karheaa ihoa sisältäen runsaasti mineraaleja ja sopii erityisesti akneihon hoitoon puhdistaen tehokkaasti epäpuhtauksia, pienentää ihohuokosia, tasapainottaen ihoa, kuorien kuollutta ihosolukkoa ja vähentäen ihon tulehdusta.

SOPII: Rasvaiselle ja sekaiholle sekä akneiholle.

KÄYTTÖ: mm. kokovartalokääreet ja naamiot. Sopii akne- ja rasvaiselle iholle.

punaista savea valkoisessa kulhossa Ranskalainen punainen savi / punainen Illite savi:

Ikääntyvälle ja väsyneelle iholle, imee iholta tehokkaasti lian ja öljyn. Siinä on punaista rautaoksisdia, joka auttaa vähentämään ryppyjen syntymistä ja palauttaa ihon kirkkauden sekä elävyyden tehostaen myös verenkiertoa.

SOPII: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle.

KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioissa ja saippuassa tuo lopputuotteelle lisää vaahtoavuutta, kuorivuutta ja luonnolista väriä.

vaaleanpunaista savea turkoosissa kupissa Ranskalainen vaaleanpunainen savi / vaaleanpunainen Illite savi:

Runsaasti mineraaleja sisältävässä vaaleanpunaisessa savessa yhdistyy punainen ja valkoinen savi.  Se korjaa, suojaa ja ravitsee kuivaa ihoa pehmentäen ja tasapainottaen ihon pintaa.
SOPII: Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle tai iholle, joka on kuiva ja normaali.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot ja hiusnaamiot.

 

Kasvijauheet INCI: Kasvijauheiden avulla saat vaihdeltua lopputuotteen väriä luonnollisesti ja tuotua mietoa tuoksua sekä ihoa helliviä ominaisuuksia lopputuotteeseen. Huom. suluissa on jauheen alkuperämaa.

mustikkajauhetta ja mustikka Mustikkajauhe: Blueberry powder (Suomi)

Kotimaisen mustikan antioksidanttpitoisuus on huippuluokkaa.  Mustikkajauhe sisältää runsaasti Omega 3-rasvahappoa, kasvipohjapitoisia antioksidantteja polyfenoleita,  C- E- ja A-vitamiinia. Kirkastaa ihoa, auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi uutta, pehmentää ihoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot, kylpypommit, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan sävyn ja miedon marjaisan tuoksun.

vadelmajauhetta ja vadelma Vadelmajauhe: Rasberry powder (Suomi)

Kotimainen Vadelmansiemenjauhe sisältää runsaasti A, C-vitamiineja sekä kaliumia, rautaa, fosforia ja kalsiumia. Vadelma stimuloi ja rauhoittaa ihoa ja sen punaisuutta sekä säätelee talin tasoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti sen vitamiineista hyötyy herkkä ja kuiva iho.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin, sokeri-huulikuorintaan, huulituotteet,  saippuat, vartalon kuorinta ja kääreet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

puolukka jauhetta lasi purnukassa Puolukkajauhe: Lingonberry powder (Suomi)

Kotimainen puolukka sisältää luontaisesti A, B-, C-, E- ja K-vitamiinia sekä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, natriumia sekä kaliumia. Puolukat ovat hyväksi iholle ja sisältävät luonnollisia anti-aging ominaisuuksia.
SOPII: erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin ja voiteet, antaa lopputuotteelle punertavan värin ja  miedon marjaisan tuoksun.

karpaloita ja karpalojauhetta Karpalojauhe: Cranberry powder (Suomi)

Kotimainen karpalo sisältää paljon C-, E- ja K-vitamiineja, kuitua sekä antioksidantteja, jotka tukevat kehon immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa. Karpaloiden tiedetään sisältävän anti-aging-ainesosia ja detox ominaisuuksia.
SOPII: epäpuhtaalle sekä ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle punaista väriä ja miedon marjaisan tuoksun.

mustaherukkajauhetta lasipurkissa puualustalla Mustaherukkajauhe: Blackcurrant powder (Suomi)

Valmistetaan kokonaisena kuivatuista suomalaisista mustaherukoista ja se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on runsaskuituinen. Mustaherukoissa on C-, A- ja B-vitamiinia, flavonoideja, omega rasvahappoja sekä mineraaleja kuten kalsiumia, kuparia, kaliumia, magnesiumia, mangaania. Edistää kollageenin muodostumista, jonka muodostuminen luontaisesti vähenee ikääntymisen myötä.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkä sekä ikääntyvä iho.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan värin ja miedon marjaisan tuoksun.

mansikkajauhetta lasikupissa ja mansikka Mansikkajauhe: Strawberry powder (Suomi)

Mansikoissa on C-vitamiinia enemmän kuin appelsiinissa. Mansikat sisältää myös kuituja sekä polyfenoleita. Mansikkajauheella on anti-age vaikutuksia ihoomme sisältäen runsaasti C-vitamiinia jota tarvitaan ihon kiinteyttä parantavan kollageenin valmistamiseen. Mansikkajauheella on myös ihoa kirkastava ominaisuuksia.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

tyrnijauhetta ja persikanvärinen harsokukka Tyrnijauhe: Sea Buckthorn powder (Suomi)

Kotimainen tyrni on todellinen ihonhoidon supermarja. Sillä on anti-aging vaikutuksia. Tyrnijauhe sisältää luontaisesti 60 eri antioksidanttia, yli 10 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, runsaasti A-, B1-, B2-, B12-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä omega rasvahappoja.
SOPII: kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. ihon- ja hiustenhoitotuotteissa.

mango ja mangojauhetta Mangojauhe: Mango powder extract (Suomi)

Mangossa on paljon A-vitamiinia, joten se antaa kasvojesi iholle elinvoimaa ja joustavuutta sekä auttaa hillitsemään ryppyjen ilmenemistä. Mango on loistava apu anti-age ihonhoidossa sopien hyvin niille, jotka haluavat vähentää ulkonäöstään muutaman vuoden luonnollisin keinoin. Pidä siis iho nuorekkaana ja hehkeänä mangon avulla! Mangon myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvä ja kuivaiho.
KÄYTTÖ: mm. Iho- ja hiustenhoitotuotteet.

sitruunankuorijauhetta ja sitruunan lohkot taustalla Sitruunankuorijauhe: Citrus-peel powder / Citrus x limon (L.) Osbeck (Espanja)

Sitruuna auttaa palauttamaan iholle sen terveyden, sillä siinä on suuri määrä C-vitamiinia. Sitruunankuoresta valmistettu jauhe millä on ihoa kirkastava ja puhdistavia vaikutuksia. Poistaa mustapäitä, näppylöitä ja muita sellaisia epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat ihon rasvaisuutta. Tämä tehokas sitrushedelmä pystyykin saamaan aikaan erittäin hyviä tuloksia epäpuhtaan ihonhoidossa. On silti suositeltavaa, että auringossa oloa vältettäisiin silloin kun sitruunaa käytetään ihonhoidossa, sillä aurinko yhdistettynä sitruunaan voi saada aikaan ihoärsytystä auringon UV-säteistä johtuen.
SOPII: hyvin normaalille iholle ja epäpuhtaalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvomaskit, ihon kirkastaminen, saippua

neemjauheta ja lehtiä Neemjauhe: Azadirachta indica leaves powder (Intia)

Neemjauhe on hyvin arvostettu Intiassa sitä on käytetty  Ayurvedisessa lääketieteessä. Sen on uskottu olevan hyvä kaikenlaisten iho-ongelmien hoitamisessa. Neempuun lehdet ovat antiseptisia. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja parantaa infektioita. Antiseptinen neemlehti hoitaa aknea, ekseemaa, psoriasiasta ja atooppista kuivaa, karheaa sekä hilseilevää ihoa. Huom. Ei herkkäihoisille tai raskaana oleville.
SOPII: erityisesti akneen, rasvaiselle ja sekaiholle.
KÄYTTÖ: mm. haudukkeina tai uutteina voiteissa, kasvonaamiot, jalkakylvyt, shampoot ja hiuspohjan hoito.

raaka-kaakaojauhetta ja paloja Raaka-kaakaojauhe: Organic Cacao powder

Raakakaakaolla on aivan mielettömiä etuja terveydelle sekä ihon kunnolle. Se sisältää useita eri ravintoaineita mm. kuparia joka suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä nopeuttaa haavojen paranemista ja stimuloi energian tuotantoa. Raakasuklaan E-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa, joka on vastuussa ihon elastisuudesta ja näin auttaa ihon kimmoisuuteen. Magnesium puolestaan puhdistaa ihoa ja auttaa taistelemaan mm. aknea ja muita ihon tulehduksia vastaan. Kalium on elimistölle välttämätön kivennäisaine, se on tärkeä etenkin jos kärsii stressistä, kaliumin puutos vaikuttaa myös tummien silmänalusten syntyyn. Raakasuklaassa on myös paljon flavonoideja sekä polyfenoleja jotka yhdessä suojaa ihoa ennen aikaiselta vanhenemiselta.
SOPII: loistavasti kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle ja kun haluat lopputuotteelle suklaisen aromin, muuttaa myös väriä rusehtavaksi.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot ja kuorinnat.

Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta) (Peru)

vanilja tankoja ja vaniljauuteta Bourbon vanilijauute: Vanilla extract (Madagaskar)

Vaniljauutejauhe valmistetaan aidosta vaniljasta uuttamalla vaniljatankoja, jonka jälkeen se on kuivattu kasaan uutejauheeksi. Se on gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa eikä sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Vaniljan sokeri sitoo kosteutta ja luo iholle suojaavan kerroksen ja sillä on todettu myös olevan antioksidanttisia ominaisuuksia. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Jättää vanilijamaisen pehmeän tuoksun jälkeensä.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot ja hiustuotteet, antaa lopputuotteelle hennon vanilijaisen tuoksun.
Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinää, mantelia ja seesaminsiemeniä

Lisätiedot

Savi- pohjajauhe

Valkoinensavi / Kaoliinisavi, Vihreä savi, Punainen savi, Vaaleanpunainen savi

1. Kasvi- tehojauhe

Mustikkajauhe, Vadelmajauhe, Puolukkajauhe, Karpalojauhe, Mustaherukkajauhe, Mansikkajauhe, Tyrnijauhe, Mangojauhe, Sitruunankuorijauhe, Neemjauhe, Raaka-kaakaojauhe, Bourbon vanilijauute

2. Kasvi- tehojauhe

Mustikkajauhe, Vadelmajauhe, Puolukkajauhe, Karpalojauhe, Mustaherukkajauhe, Mansikkajauhe, Tyrnijauhe, Mangojauhe, Sitruunankuorijauhe, Neemjauhe, Raaka-kaakaojauhe, Bourbon vanilijauute

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Kasvonaamiopuuteri”
kasvonaamiopuuteri paketin hiekan värinen etiketti
Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Kasvonaamiopuuteri
29,75