Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Hynt Beauty ~ luksusta ihollesi luonnollisesti!
Yhdysvaltalainen sarja jonka perustaja on  Meryl Marshall. Sarja sai ideansa kun Marshall sairastui rintasyöpään ja sairaudesta toivuttuaan hän alkoi opiskella tarkemmin INCI-listoja eli kaikkea mitä kosmetiikka tuotteet sisältävät. Hän hämmästyi saadessaan selville kuinka paljon vieraita ainesosia synteettiset tuotteet sisältävätkään, eikä harmikseen löytänyt riittävän laadukkaita ja runsaspigmenttisiä tuotteita luonnonkosmetiikasta – jotain jäi aina uupumaan. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäikin oman luonnonkosmetiikka meikkisarjan, Hynt Beautyn, luominen!
Hynt tarjoaa erityisen runsaat väripigmentit ja ihoa hellivät koostumukset Sarja muistuttaakin hyvin paljon koostumuksilta ja kestävyydeltä synteettistä kosmetiikkaa, mutta on kuitenkin täysin luonnollista.
Hynt panostaa visuaalisuuteen ja on luonut ylellisyyttä huokuvat tuotepakkaukset sarjaansa. Tämä on ammatilaistasoinen luksus meikkisarja tarjoaa nyt jokaiselle mahdollisuuden hankkia laadukkaita luonnollisia meikkituotteita osaksi joka päiväistä meikkirutiinia.
Kaikki Hyntin tuotteet ovat:
~ PETA-sertifioituja ”People for the Ethical Treatment of Animals” se on maailman suurin järjestö, joka puolustaa eläinten oikeuksia ja PETA-logo myönnetään vain tuotteille jotka on valmistettu eläinkokeettomasti
~ eivät sisällä talkkia
~ Ei sisällä parabeeneja
~ Ei sisällä nanopartikkeleita
~ Ei sisällä petrokemikaaleja
~ Ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita
~ Ei sisällä gluteenia
~ Jauhemaiset meikkituotteet ovat savipohjaisia, eivätkä ne sisällä lainkaan mineraaleja
~ Ripsiväriä lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat vegaanisia

Näytetään kaikki 8 tulosta

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00