Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Hynt Beauty – Suite Eye Shadow Palette – Luomiväripaletti

Original price was: €40,00.Current price is: €30,00.

Luonnollinen ja silmiä ärsyttämätön Perfetto Pressed Eye Shadow -luomivärisarja nyt uusissa, hienostuneissa sävyissä jotka on pakattu kolmen värin palettiin sopien niin päivä- kuin iltakäyttöönkin. Valikoimastamme on saatavilla kaksi eri palettia ja palettien yhdistelmät on valittu huolella sopimaan toisiinsa. Jokaisessa paletissa on syvempi sävy rajaamiseen ja varjostamiseen, tehostava sävy korostamiseen ja erottuva sävy, joka korostaa silmien väriä.

Muistathan valita alasvetolaatikosta oikean sävyn!

Kuvaus

Luonnollinen ja silmiä ärsyttämätön Perfetto Pressed Eye Shadow -luomivärisarja nyt uusissa, hienostuneissa sävyissä jotka on pakattu kolmen värin palettiin sopien niin päivä- kuin iltakäyttöönkin. Valikoimastamme on saatavilla kaksi eri palettia ja palettien yhdistelmät on valittu huolella sopimaan toisiinsa. Jokaisessa paletissa on syvempi sävy rajaamiseen ja varjostamiseen, tehostava sävy korostamiseen ja erottuva sävy, joka korostaa silmien väriä. Kauniissa, ikkunallisessa pakkauksessa on kätevä pikkupeili, joka tekee luomivärin lisäämisestä helppoa missä vain sekä tietenkin sivellin millä saat luotua täydellisen silmämeikin. Kaikki Suite eye shadow – paletit on kehitetty ihoa hoitavista ainesosista ja niiden tarkoitus on hoitaa herkkää silmänympärysihoa samalla, kun ne kosteuttavat ja tasoittavat ihoa ja näin auttavat meikkiä pysymään paikoillaan pidempään.

Muistathan valita alasvetolaatikosta oikean sävyn!

Sävyt:

– Sweet Ballet: sisältää kolme kaunista sävyä mattaa sekä kimallusta aina ruskean sävyistä luumuun, sopii ja korostaa kaikkia silmien värejä, erityisesti ruskeille sekä vihreille silmille.

– Sweet Canyon: on hieman uskaliaampi, kuin tavalliset ruskeansävyiset paletit. Odottamaton sekoitus poltettua oranssia kirkastaa silmänympärysalueen, kun rauhallisemmat, neutraalit sävyt tekevät paletista kaikille sopivan.

Käyttö:
Levitä paletin vaaleinta sävyä koko liikkuvalle luomelle ja silmien sisänurkkiin katseen kirkastamiseksi. Käytä tumminta sävyä ripsirajassa rajaukseen ja häivytä lopputulos. Lopuksi levitä keskimmäistä sävyä luomen keskiosaan ja ulkonurkassa häivytä väriä ylöspäin. Häivytä kauttaaltaan.

KAOLIN: puhdistaa ihohuokosia, elävöittää ihoa keskeisillä ravintoaineilla ja parantaa ihon solutuotantoa ja verenkiertoa

JOJOBA OIL – jojobaöljy: pehmittää, kosteuttaa ja ennaltaehkäisee ihon kuivuutta ihon syvemmissä kerroksissa. Antaa ihon hengittää, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Suojaa ihoa liialliselta talintuotannolta. Antibakteerinen ja tulehduksia hillitsevä öljy.

SUITE EYE SHADOW PALETTE – SWEET BALLET

Inci / Ainesosat: MICA, LAUROYL LYSINE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, ZINC STEARATE, KAOLIN. +/-: MICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 15850.

SUITE EYE SHADOW PALETTE – SWEET CANYON

Inci / Ainesosat: MICA, LAUROYL LYSINE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, ZINC STEARATE, KAOLIN. +/-: MICA, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 15850.

100 % luonnollinen, vegaani, ei testattu eläimillä. Ei geenimuuntelua, gluteenia, eikä ihohuokosten tukkeutumista. Ei sisällä toksiineja, petrokemikaaleja, parabeenejä, tai silikoneja. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä ainesosia, kuten vismutti, talkki, elintarvikevärit, ftalaatti, tai mineeraliöljy. Käytetty ainoastaan luonnollisia säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 4,5 g

Lisätiedot

sävy

Sweet Ballet, Sweet Canyon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hynt Beauty – Suite Eye Shadow Palette – Luomiväripaletti”
hynt bautyn luomiväripaletti
Hynt Beauty – Suite Eye Shadow Palette – Luomiväripaletti
Original price was: €40,00.Current price is: €30,00.