Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!

Plantes & Parfums Provence – Nestemäinen Marseille-saippua

15,50

Nestemäiset vaahtoavat Marseille-saippuat hellivät käsiäsi puhdistaen, virkistäen ja pehmentäen ihoa.

Plantes & Parfums Provence tuotteet valmistetaan käsin Etelä-Ranskan lämmössä perinteisen marseillelaisen valmistustavan mukaisesti Marseille-saippua valmistetaan padassa keittäen ja sen tuoksumaailma saa innoituksen Ranskan luonnosta vieden sinut aina oliivitarhoilta ja kauniille kukkapelloille.

Muistathan valita alasvetolaatikosta haluamasi tuoksun:

Olive – Oliivi (raikas oliivin tuoksu)
Cotton Flower – Puuvillan kukka (puuterinen pehmeä puuvillankukkaistuoksu)

Kuvaus

Nestemäiset vaahtoavat Marseille-saippuat hellivät käsiäsi puhdistaen, virkistäen ja pehmentäen ihoa.

Plantes & Parfums Provence tuotteet valmistetaan käsin Etelä-Ranskan lämmössä perinteisen marseillelaisen valmistustavan mukaisesti Marseille-saippua valmistetaan padassa keittäen ja sen tuoksumaailma saa innoituksen Ranskan luonnosta vieden sinut aina oliivitarhoilta kauniille kukkapelloille. Tämän luonnonmukaisen saippuan valmistuksessa on käytetty nestemäistä saippuaa joka on peräisin oliiviöljystä, eikä se sisällä lainkaan palmuöljyä. Saippuan vaahto ja koostumus ovat miellyttävän pehmeä ja se käy herkällekin iholle. Ihanan hellävarainen ja miellyttävän tuoksuinen koko perheen saippua kaunistamaan kotiasi.

Valitse alasvetolaatikosta kahdesta eri tuoksusta mieluisin:
Olive – Oliivi (raikas oliivin tuoksu)
Cotton Flower – Puuvillan kukka (puuterinen pehmeä puuvillankukkaistuoksu)
Käyttö: Yksi pumppaus riittää käsien pesuun. Muistathan pestä ja kuivata kätesi huolellisesti.
Vinkki: Kauniit Plantes & Parfums Provence tuotteiden pullot ovat jokaisen sisustajan unelma ja näitä saippuoita haluat pitää esillä kodissasi ne ovat myös loistava sekä hyödyllinen lahjaidea. Yhdistele merkin muihin kodin tunnelmointituotteisiin ja siivoile koti puhtaaksi näillä ympäristöä kunnioittavilla tuotteilla ja anna Etelä-Ranskan tuoksu maailman leijailla kotiisi.
Ainesosat – Olive: Aqua (Water), Potassium cocoate, Glycerin, Olea Europea (Olive Fruit Oil), Cocos Nucifera Oil, Potassium olivate, Potassium hydroxide, Benzyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, tetrasodium Glutamate diacetate, Parfum (fragrance), CI61570/Green, CI 15985/yellow /CI 17200 / Red, Butylphenyl Methyl propional, Linalool, hexyl cinnamal
Ainesosat – Cotton Flower: Aqua (Water), Potassium cocoate, Glycerin, Olea Europea (Olive Fruit Oil), Cocos Nucifera Oil, Potassium olivate, Potassium hydroxide, Benzyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, tetrasodium Glutamate diacetate, Parfum (fragrance), Benzyl salicylate, hexyl cinnamal
Pakkauskoko: 500 ml

Lisätiedot

Tuoksu

Olive, Cotton Flower

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plantes & Parfums Provence – Nestemäinen Marseille-saippua”
nestemäisiä saippua pulloja taustalla eukalyptus
Plantes & Parfums Provence – Nestemäinen Marseille-saippua
15,50