Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – kuorinta-aine

Original price was: €30,00.Current price is: €25,50.

Tällä paketilla luot kotona kuorinta aineen koko vartalon hemmotteluun joka on täynnä luonnon kasviöljyjen sekä kasvijauheiden niin marjojen kuin hedelmienkin tehoaineita!

Kuorinta-aine kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja auttaa näin kosteuttavia aineita imeytymään paremmin ihoon ja se tuo iholle sen tarvitsemia antioksidantteja raviten, suojaten, puhdistaen sekä kosteuttaen ihoa tehokkaasti.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi kuorinta-ainepohja, pohjaööljy ja kasvijauhe Suomalaisten marjajauheiden tai eksoottisempien hedelmä- ja kasvijauheiden joukosta.

Kuvaus

Tällä paketilla luot kotona kuorinta-aineen koko vartalon hemmotteluun joka on täynnä luonnon kasviöljyjen sekä kasvijauheiden niin kotimaisten marjojen kuin eksoottisten hedelmienkin tehoaineita!

Öljypohjainen kuorinta-aine joka kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja auttaa näin kosteuttavia aineita imeytymään paremmin ihoon ja se tuo iholle sen tarvitsemia antioksidantteja raviten, suojaten, puhdistaen sekä kosteuttaen ihoa tehokkaasti.

Kuorinta-aineeseen saat valita ihosi tarpeiden mukaan mieluisan kuorinta-aine pohjan joko sokerista joka tekee ihon vastustamattoman pehmeäksi tai suolasta joka puolestaan puhdistaa ihon tehokkaasti. Tämän lisäksi valitse vielä pohjaöljyn kasviöljyjen joukosta sekä kasvijauheista yhden tehoaineen. Tee suihkuhetkistä ihanan rentouttavia ja ihoa helliviä hemmottelu hetkiä tämän itse valmistamasi kuorinta-aineen avulla.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi kuorinta-ainepohja, pohjaööljy ja kasvijauhe Suomalaisten marjajauheiden tai eksoottisempien hedelmä- ja kasvijauheiden joukosta.

Paketit sisältää:

-selkeät ohjeet ja reseptit tuotteen valmistukseen

-tietoa tuotteen valmistukseen käytettävistä luonnon raaka-aineista

-vinkkejä ihotyypillesi sopivista luonnon raaka-aineista

-purkit, välineet ja raaka-aineet tuotteen valmistukseen valintasi mukaan: 1 x 120 ml lasipurkki kierrekannella kuorinta-aineelle, oma valitseman kuorinta-ainepohjan, pohjaöljyn sekä tehoaineen kasvijauheiden joukosta.

Huom. Valmistusta varten tarvitset myös: puhtaita ja täysin kuivia teelusikoita, jotta veden kautta tuotteeseen ei pääse bakteereja! Näitä tämä paketti ei sisällä.

Lisäksi kosmetiikan valmistuksessa on aina hyvä olla: suojaessu, suojakäsineet sekä kasvosuojain ja hiukset kiinni. Veden joutumista raaka-aineisiin tai valmiiseen tuotteeseen tulee välttää jotta tuote säilyy käyttökelpoisena eikä pilaannu. Suosittelen myös ottamaan valmista tuotetta aina puhtaalla lusikalla pieneen kippoon ja viemään sen kylpyhuoneeseen jotta suihkuhuoneessa vettä ei pääse tuotepurkkiin sisälle.

Vinkki: Kun haluat kuorinta-aineeseen vahvemman tuoksun valitse eteeristenöljyjen valikoimastamme mieluisa ja lisää se tilaukseen samoin kuin jos haluat kuorintaan lisää säihkettä ja väriä voit lisätä kimaltelevien micajauheiden joukosta oman lempparisi ja luoda uniikin kimaltelevan vartalonkuorinta-aineen. Huom. nämä eivät automaattisesti sisälly tähän pakettiin tai sen hintaan.

 

Kuorintakiteet / INCI / ominaisuudet:

sokerikiteitä lusikassa Sokeri (luomu): Sucrose organic

Luomu sokeri jonka kiteet kuorii ihoa hellävaraisesti ja jättää iholle ihanan pehmeyden sulaessaan ihoa vasten. Tehokas ihon kosteuttaja.

SOPII: Kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkä ja kuivaiho.

KÄYTTÖ: mm. kuorinta-aineisiin.

suolaa puukipossa ja puulusikka Suola: Magnesium Sulfate

Epsom suola eli Magnesiumsulfaattia tai toiselta nimeltä karvassuola jonka vaikutukset ovat moninaiset mm. rentouttaa lihaksia, poistaa hienhajua, pehmentää ihoa, auttaa mustelmiin ja turvotuksiin, lievittää lihas- ja nivelkipuja, kosteuttaa ihoa.

SOPII: Kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvainen ja epäpuhdasiho.

KÄYTTÖ: mm. kylpysuolaan, jalkakylpyihin, ihon kuorintaan ja puhdistamiseen, kasvonaamioihin, hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

 

Pohjaöljyt / kasviöljyt INCI / ominaisuudet:

auringonkukka ja öljypullo Auringonkukkaöljy (luomu): Hellanthus annuus (Ranska)

Ominaisuudet: Kevyt & ravitseva & helposti imeytyvä. Sisältää A- D- ja E-vitamiinia. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: normaali iho / ikääntyvä iho

aprikooseja sekä aprikoosin kiviä ja öljypullo Aprikoosinkiviöljy: Prunus armeniaca (Turkki)

Ominaisuudet: Aavistuksen paksumpi öljy kuin kevyt. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / atooppinen / herkkäiho / akne / seka- ja rasvaineniho / ärtynytiho / ikääntyvä iho / vauvan iho

manteleita ja manteliöljyä lasipurkissa Manteliöljy: Prunus amygdalus dulcis (USA)

Ominaisuudet: Kevyt & elvyttävä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: herkkäiho / kuiva / atooppinen / ärtynytiho / vauvan iho / ikääntyvä iho

viinirypäleitä Viinirypäleensiemenöljy: Vitis vinifera (Italia)

Ominaisuudet: Kevyt & kosteuttava. Sisältää linoleenihappoa sekä E-vitamiinia. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / herkkäiho / normaali iho

Kasvijauheet  / INCI / ominaisuudet: Kasvijauheiden avulla saat vaihdeltua valkoisen voiteen väriä luonnollisesti ja tuotua mietoa tuoksua sekä ihoa helliviä ominaisuuksia vartalovoiteeseen. Huom. suluissa on jauheen alkuperämaa.

mustikkajauhetta ja mustikka Mustikkajauhe: Blueberry powder (Suomi)

Kotimaisen mustikan antioksidanttpitoisuus on huippuluokkaa.  Mustikkajauhe sisältää runsaasti Omega 3-rasvahappoa, kasvipohjapitoisia antioksidantteja polyfenoleita,  C- E- ja A-vitamiinia. Kirkastaa ihoa, auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi uutta, pehmentää ihoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot, kylpypommit, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan sävyn ja miedon marjaisan tuoksun.

vadelmajauhetta ja vadelma Vadelmajauhe: Rasberry powder (Suomi)

Kotimainen Vadelmansiemenjauhe sisältää runsaasti A, C-vitamiineja sekä kaliumia, rautaa, fosforia ja kalsiumia. Vadelma stimuloi ja rauhoittaa ihoa ja sen punaisuutta sekä säätelee talin tasoa.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti sen vitamiineista hyötyy herkkä ja kuiva iho.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin, sokeri-huulikuorintaan, huulituotteet,  saippuat, vartalon kuorinta ja kääreet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

puolukka jauhetta lasi purnukassa Puolukkajauhe: Lingonberry powder (Suomi)

Kotimainen puolukka sisältää luontaisesti A, B-, C-, E- ja K-vitamiinia sekä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, natriumia sekä kaliumia. Puolukat ovat hyväksi iholle ja sisältävät luonnollisia anti-aging ominaisuuksia.
SOPII: erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamioihin ja voiteet, antaa lopputuotteelle punertavan värin ja  miedon marjaisan tuoksun.

karpaloita ja karpalojauhetta Karpalojauhe: Cranberry powder (Suomi)

Kotimainen karpalo sisältää paljon C-, E- ja K-vitamiineja, kuitua sekä antioksidantteja, jotka tukevat kehon immuunipuolustusta ja aineenvaihduntaa. Karpaloiden tiedetään sisältävän anti-aging-ainesosia ja detox ominaisuuksia.
SOPII: epäpuhtaalle sekä ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle punaista väriä ja miedon marjaisan tuoksun.

mustaherukkajauhetta lasipurkissa puualustalla Mustaherukkajauhe: Blackcurrant powder (Suomi)

Valmistetaan kokonaisena kuivatuista suomalaisista mustaherukoista ja se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on runsaskuituinen. Mustaherukoissa on C-, A- ja B-vitamiinia, flavonoideja, omega rasvahappoja sekä mineraaleja kuten kalsiumia, kuparia, kaliumia, magnesiumia, mangaania. Edistää kollageenin muodostumista, jonka muodostuminen luontaisesti vähenee ikääntymisen myötä.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti herkkä sekä ikääntyvä iho.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot, voiteet, antaa lopputuotteelle lilaan taittavan värin ja miedon marjaisan tuoksun.

mansikkajauhetta lasikupissa ja mansikka Mansikkajauhe: Strawberry powder (Suomi)

Mansikoissa on C-vitamiinia enemmän kuin appelsiinissa. Mansikat sisältää myös kuituja sekä polyfenoleita. Mansikkajauheella on anti-age vaikutuksia ihoomme sisältäen runsaasti C-vitamiinia jota tarvitaan ihon kiinteyttä parantavan kollageenin valmistamiseen. Mansikkajauheella on myös ihoa kirkastava ominaisuuksia.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille iholle.
KÄYTTÖ: mm. Naamiot ja voiteet, antaa lopputuotteelle vaaleanpunaisen värin ja miedon marjaisan tuoksun.

tyrnijauhetta ja persikanvärinen harsokukka Tyrnijauhe: Sea Buckthorn powder (Suomi)

Kotimainen tyrni on todellinen ihonhoidon supermarja. Sillä on anti-aging vaikutuksia. Tyrnijauhe sisältää luontaisesti 60 eri antioksidanttia, yli 10 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, runsaasti A-, B1-, B2-, B12-, C-, E- ja K-vitamiineja sekä omega rasvahappoja.
SOPII: kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvälle iholle.
KÄYTTÖ: mm. ihon- ja hiustenhoitotuotteissa.

mango ja mangojauhetta Mangojauhe: Mango powder extract (Suomi)

Mangossa on paljon A-vitamiinia, joten se antaa kasvojesi iholle elinvoimaa ja joustavuutta sekä auttaa hillitsemään ryppyjen ilmenemistä. Mango on loistava apu anti-age ihonhoidossa sopien hyvin niille, jotka haluavat vähentää ulkonäöstään muutaman vuoden luonnollisin keinoin. Pidä siis iho nuorekkaana ja hehkeänä mangon avulla! Mangon myös kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti.
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvä ja kuivaiho.
KÄYTTÖ: mm. Iho- ja hiustenhoitotuotteet.

sitruunankuorijauhetta ja sitruunan lohkot taustalla Sitruunankuorijauhe: Citrus-peel powder / Citrus x limon (L.) Osbeck (Espanja)

Sitruuna auttaa palauttamaan iholle sen terveyden, sillä siinä on suuri määrä C-vitamiinia. Sitruunankuoresta valmistettu jauhe millä on ihoa kirkastava ja puhdistavia vaikutuksia. Poistaa mustapäitä, näppylöitä ja muita sellaisia epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat ihon rasvaisuutta. Tämä tehokas sitrushedelmä pystyykin saamaan aikaan erittäin hyviä tuloksia epäpuhtaan ihonhoidossa. On silti suositeltavaa, että auringossa oloa vältettäisiin silloin kun sitruunaa käytetään ihonhoidossa, sillä aurinko yhdistettynä sitruunaan voi saada aikaan ihoärsytystä auringon UV-säteistä johtuen.
SOPII: hyvin normaalille iholle ja epäpuhtaalle iholle.
KÄYTTÖ: mm. kasvomaskit, ihon kirkastaminen, saippua

neemjauheta ja lehtiä Neemjauhe: Azadirachta indica leaves powder (Intia)

Neemjauhe on hyvin arvostettu Intiassa sitä on käytetty  Ayurvedisessa lääketieteessä. Sen on uskottu olevan hyvä kaikenlaisten iho-ongelmien hoitamisessa. Neempuun lehdet ovat antiseptisia. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja parantaa infektioita. Antiseptinen neemlehti hoitaa aknea, ekseemaa, psoriasiasta ja atooppista kuivaa, karheaa sekä hilseilevää ihoa. Huom. Ei herkkäihoisille tai raskaana oleville.
SOPII: erityisesti akneen, rasvaiselle ja sekaiholle.
KÄYTTÖ: mm. haudukkeina tai uutteina voiteissa, kasvonaamiot, jalkakylvyt, shampoot ja hiuspohjan hoito.

raaka-kaakaojauhetta ja paloja Raaka-kaakaojauhe: Organic Cacao powder

Raakakaakaolla on aivan mielettömiä etuja terveydelle sekä ihon kunnolle. Se sisältää useita eri ravintoaineita mm. kuparia joka suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä nopeuttaa haavojen paranemista ja stimuloi energian tuotantoa. Raakasuklaan E-vitamiini tehostaa kollageenin tuotantoa, joka on vastuussa ihon elastisuudesta ja näin auttaa ihon kimmoisuuteen. Magnesium puolestaan puhdistaa ihoa ja auttaa taistelemaan mm. aknea ja muita ihon tulehduksia vastaan. Kalium on elimistölle välttämätön kivennäisaine, se on tärkeä etenkin jos kärsii stressistä, kaliumin puutos vaikuttaa myös tummien silmänalusten syntyyn. Raakasuklaassa on myös paljon flavonoideja sekä polyfenoleja jotka yhdessä suojaa ihoa ennen aikaiselta vanhenemiselta.
SOPII: loistavasti kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja epäpuhtaalle iholle ja kun haluat lopputuotteelle suklaisen aromin, muuttaa myös väriä rusehtavaksi.
KÄYTTÖ: mm. kasvonaamiot ja kuorinnat.

Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta) (Peru)

vanilja tankoja ja vaniljauuteta Bourbon vanilijauute: Vanilla extract (Madagaskar)

Vaniljauutejauhe valmistetaan aidosta vaniljasta uuttamalla vaniljatankoja, jonka jälkeen se on kuivattu kasaan uutejauheeksi. Se on gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa eikä sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Vaniljan sokeri sitoo kosteutta ja luo iholle suojaavan kerroksen ja sillä on todettu myös olevan antioksidanttisia ominaisuuksia. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti
SOPII: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Jättää vanilijamaisen pehmeän tuoksun jälkeensä.
KÄYTTÖ: mm. Kasvonaamiot ja hiustuotteet, antaa lopputuotteelle hennon vanilijaisen tuoksun.
Huom. samoissa tiloissa käsitelty: pähkinää, mantelia ja seesaminsiemeniä
kahvipapu jauhetta isossa puu astiassa ja puulusikassa kahvipapuja Kahvipapu jauhe / Coffea Arabica seed powder

Vastuullisesti tuotetuista kahvipavuista jauhettua kahvipurujauhe aktivoi solujen uudistumista ja kirkastaa ihoa sillä on todettu myös olevan tulehdusta rauhoittava vaikutus rauhoittaen punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Kahvi on luonnollinen antioksidantti, joka suojaa ihoa ikääntymiseltä ja ilmaston vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat osaltaan solumuutoksia ja solujen vanhenemista. Kahvijauheella on siis ihoa kiinteyttäviä vaikutuksia.

SOPII: Kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvä iho ja silloin kun haluat selluliitille kyytiä tai lopputuotteeseen ihanan kahvin tuoksun.

Lisätiedot

Kuorintapohja

Sokeri, Suola

Pohjaöljy

auringonkukkaöljy, aprikoosinkiviöljy, manteliöljy, viinirypäleensiemenöljy

Kasvijauhe

Mustikkajauhe, Vadelmajauhe, Puolukkajauhe, Karpalojauhe, Mustaherukkajauhe, Mansikkajauhe, Tyrnijauhe, Mangojauhe, Sitruunankuorijauhe, Neemjauhe, Raaka-kaakaojauhe, Bourbon vanilijauute, Kahvipapujauhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – kuorinta-aine”