Ilmainen toimitus, kun tilaat 80 eurolla!
Ale!

Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Vartaloöly

Alkuperäinen hinta oli: €40,00.Nykyinen hinta on: €34,00.

Hemmottele vartaloasi omavalmistamalla sekä ravitsevalla vartaloöljyllä ja opi samalla 100 % luonnon kasviöljyistä ja niiden moninaisista hyödyistä iholle!

Valitse vain mieluisat ja ihotyypillesi sopivat pohja- sekä kaksi tehoöljyä alasvetolaatikosta ja noudata paketin helppoja ohjeita joiden avulla saat vartaloöljyn valmiiksi hetkessä. Kaipaatko kenties tehokosteutusta iholle tai vitaamiineja sekä antioksidantteja vaiko helpotusta ärtyneeseen ja herkkään ihoon? Valitse öljyt siis tarpeidesi mukaan ja luo unelmiesi vartaloöljy joka on riittoisa ja ihanan kevyt sekä helposti imeytyvä koostumukseltaan.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi pohjaöljy sekä kaksi tehoöljyä luonnon kasviöljyjen ravitsevasta kirjosta ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan

Kuvaus

Hemmottele vartaloasi omavalmistamalla sekä ravitsevalla vartaloöljyllä ja opi samalla 100 % luonnon kasviöljyistä ja niiden moninaisista hyödyistä iholle!

Valitse vain mieluisat ja ihotyypillesi sopivat pohja- sekä kaksi tehoöljyä alasvetolaatikosta ja noudata paketin helppoja ohjeita joiden avulla saat vartaloöljyn valmiiksi hetkessä. Kaipaatko kenties tehokosteutusta iholle tai vitaamiineja sekä antioksidantteja vaiko helpotusta ärtyneeseen ja herkkään ihoon? Valitse öljyt siis tarpeidesi mukaan ja luo unelmiesi vartaloöljy joka on riittoisa ja ihanan kevyt sekä helposti imeytyvä koostumukseltaan.

Huom. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi pohjaöljy sekä kaksi tehoöljyä luonnon kasviöljyjen ravitsevasta kirjosta ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan (kun klikkaat öljyä voit lukea kuvauksen sen vaikutuksista)

Paketit sisältää:

-selkeät ohjeet ja reseptit tuotteen valmistukseen

-tietoa tuotteen valmistukseen käytettävistä luonnon raaka-aineista

-vinkkejä ihotyypillesi sopivista luonnon raaka-aineista

-purkit, välineet ja raaka-aineet tuotteen valmistukseen valintasi mukaan: 1 x 50ml lasipullo kierrekorkilla vartaloöljylle, pohjaöljyn + E-vitamiinia sekä oma valitsemasi kaksi tehoöljyä kasviöljyjen joukosta

Lisäksi kosmetiikan valmistuksessa on aina hyvä olla: suojaessu, suojakäsineet sekä kasvosuojain ja hiukset kiinni. Veden joutumista raaka-aineisiin tai valmiiseen tuotteeseen tulee välttää jotta tuote säilyy käyttökelpoisena eikä pilaannu.

Vinkki: Kun haluat vartaloöljyyn vahvemman tuoksun valitse eteeristenöljyjen valikoimastamme mieluisasi ja lisää se tilaukseen samoin kuin jos haluat lisää säihkettä ja väriä tuotteelle voit lisätä kimaltelevien micajauheiden joukosta oman lempparisi ja luoda kimaltelevan vartaöljyn. Huom. nämä eivät automaattisesti sisälly tähän pakettiin tai sen hintaan.

Pohjaöljyt / kasviöljyt INCI / ominaisuudet:

auringonkukka ja öljypullo Auringonkukkaöljy (luomu): Hellanthus annuus (Ranska)

Ominaisuudet: Kevyt & ravitseva & helposti imeytyvä. Sisältää A- D- ja E-vitamiinia. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: normaali iho / ikääntyvä iho

aprikooseja sekä aprikoosin kiviä ja öljypullo Aprikoosinkiviöljy: Prunus armeniaca (Turkki)

Ominaisuudet: Aavistuksen paksumpi öljy kuin kevyt. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / atooppinen / herkkäiho / akne / seka- ja rasvaineniho / ärtynytiho / ikääntyvä iho / vauvan iho

manteleita ja manteliöljyä lasipurkissa Manteliöljy: Prunus amygdalus dulcis (USA)

Ominaisuudet: Kevyt & elvyttävä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: herkkäiho / kuiva / atooppinen / ärtynytiho / vauvan iho / ikääntyvä iho

viinirypäleitä Viinirypäleensiemenöljy: Vitis vinifera (Italia)

Ominaisuudet: Kevyt & kosteuttava. Sisältää linoleenihappoa sekä E-vitamiinia. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / herkkäiho / normaali iho

 

Teho- kasviöljyt INCI / ominaisuudet:

arganöljyä lasipullossa Arganöljy (luomu): Argania Spinosa (Marokko)

Ominaisuudet: Kevyt & nopeasti imeytyvä & Ravitseva & elvyttävä & suojaava. Sisältää runsaasti antioksidantteja, omega 6- rasvahappoa ja E-vitamiinia. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: ikääntyvä iho / seka- ja rasvainen iho.

avokadoja sekä avokadoöljyä pullossa Avokadoöljy: Persea americana (persea gratissima) (Ranska)

Ominaisuudet: Ravinteikas & pehmentävä & hoitava & hyvin imeytyvä avokadoöljy. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / ikääntyvä / herkkäiho / couperosa / psoriasis. Sopii erinomaisesti ihon- ja hiustenhoito tuotteisiin, siloittaa sekä aktivoi ihon toimintoja.

jojobaöljyä lasiputkilossa Jojobaöljy Golden (luomu):  Simmondsia chinensis (Israel)

Ominaisuudet: Kylmäpuristettu golden öljy & kosteuttava & ravitseva & suojaava öljy. PH-pitoisuus 5 on hyvin lähellä ihon omaa PH:ta eikä tuki ihohuokosia. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / herkkä / ikääntyväiho. Sopii hyvin myös hiusten ja päänahan hoitoon.

kauraa Kauraöljy: Avena sativa (Ranska)

Ominaisuudet: Kosteuttava & rauhottava & runsas. Sisältää runsaasti antioksidantteja ja e-vitamiinia. Kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti: ikääntyvä / herkkä / kuiva /atooppinen iho.  Öljyn rasvahappokoostumus sopii vaurioituneen ihon hoitoon jättäen silkkimäisen tunnun ihoon.

kehäkukkia ja kehäkukkaöljyä Kehäkukkaöljy: Calendula officinalis, helianthus annuus seed oil (Ranska)

Ominaisuudet: kosteuttava & rauhottava & helposti imeytyvä & uudistava & suojaava. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: herkkä / kuiva / ärtynyt / lasten ja vauavojen iho. Auttaa vaurioitunutta ja halkeilevaa ihoa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä edistää verenkiertoa ja stimuloi ihon luontaisia toimintoja.

risiiniöljyä lasipullossa Risiiniöljy (luomu):  Risinus communis (Castor) oil (Intia)

Ominaisuudet: Paksu ja hitaasi imeytyvä & sitoo kosteutta & pehmentää. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: herkkä / kuiva / akne / seka- ja rasvainen iho. Risiiniöljy pehmentää karvan ja kynsien kertiinia ja näin kosteuttaa sekä lisää joustavuutta ja kiiltoa. Se on antibakteerinen ja hillitsee ihon tulehdusta.

teeöljyä ja teepannu sekä kukkia Teeöljy / Kameliaöljy: Camellia oleifera (Kiina)

Ominaisuudet: kosteuttava & ravitsee & erittäin antioksidanttinen & nopeasti imetyvä. Sisältää paljon omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja sekä oleiinihappoa, e-vitamiinia ja polyfenolia. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / atooppinen /seka-ja rasvaineniho / psoriasis / herkkä / couperosa / akne. Palauttaa elottomaan ihoon loistetta. Vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa. Vähentää ihon tulehdusta ja edistää haavojen ja naarmujen paranemista ja tuo apua atooppisen ihon hoitoon.

makadamiapähkinöitä ja öljyä Makadamiapähkinäöljy: Macadamia Ternifolia (Italia)

Ominaisuudet: nopeasti imeytyvä & pehmentävä & kosteuttava. Sisältää runsaasti palmitoleiinihappoa ja Oleiinihappopitoisuus on noin 60%, öljyhapolla on myös tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia sekä antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihosoluja. Kaikille ihotyypeille, erityisesti: kuiva / ikääntyvä iho.

E vitamiini kirjoitettu liidulla kiveen E-vitamiini: Natural Mixed Tocopherols & Helianthus Annuus Seed Oil (Ranska)

Ominaisuudet: Antioksidantti & suojaa vapailta radikaaleileta & säilyttää kosteutta. E-vitamiineja on erilaisia. Tämä E-vitamiini on luonnollinen ruskea ja paksu seos auringonkukkaöljyssä, joka sisältää kaikkia neljää tokoferolia (alfa, beta, gamma, delta).  lisätään kasviöljyjä ja rasvoja sisältäviin tuotteisiin lisäämään tuotteen säilyvyyttä ja hapettumisprosessin hidastamiseksi. Suositeltu käyttömäärä valmiissa tuotteessa on: 0,2-1%.

Huom. suluissa on öljyn alkuperämaa

 

Lisätiedot

Pohjaöljy

Aprikoosinkiviöljy, Manteliöljy, Auringonkukkaöljy, Viinirypäleensiemenöljy

1. Tehoöljy

Arganöljy, Avokadoöljy, Jojobaöljy Golden, Kauraöljy, Kehäkukkaöljy, Risiiniöljy, Teeöljy / Kameliaöljy, Makadamiapähkinäöljy

2. Tehoöljy

Arganöljy, Avokadoöljy, Jojobaöljy Golden, Kauraöljy, Kehäkukkaöljy, Risiiniöljy, Teeöljy / Kameliaöljy, Makadamiapähkinäöljy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnonkosmetiikan valmistuspaketti – Vartaloöly”