Recovery Cleansing Oil – Made in 7 Heaven

Onko kiristävä tunne kasvoilla pesun jälkeen? Hilseileekö iho? Tässä on sinulle ratkaisu Recorvery Cleansing Oil – korjaava öljypuhdistus!

Talvella varsinkin iho joutuu koville, lämpötilan vaihtelut sekä kuiva huoneilma kuivattaa kasvojen ohuempaa ja herkempää ihoa helpommin silloin öljymäiset sekä maitomaiset puhdistustuotteet ovat paras apu kuivan ihon kosteuttamiseen sekä hellävarainen tapa puhdistaa kasvot. Haluan esitellä teille Tamperelaista käsityötä nimittäin Made in 7 heaven merkin öljypuhdistustuotteen jossa on aivan ihana makean raikas tuoksu tyrnistä ja tämä tuote on super kosteuttava sekä ihoa suojaava ja korjaava. Plussaa on että voit pestä tällä tuotteella pois myös silmämeikin! Itselle myöskin hyvin herkkäihoisena tuote on sopinut loistavasti eikä se jätä öljyistä tunnetta vaan silkkisen pehmeyden. Koostumus on mitä ihanin: levitä tuote kuivalle iholle ja anna sen sulaa iholle öljymäiseksi jonka jälkeen huuhtelet tuotteen vedellä ja koostumus onkin maitomaisen kosteuttava, tällä yhdellä aineella saat siis tehtyä myös kaksoispuhdistuksen eli öljy- sekä maitomaisen puhdistuksen samalla tuotteella.

made in 7 heaven korjaa öljypuhdistus pullo

Suosittelen lämpimästä kokeilemaan Made in 7 Heaven taivaallisia ja tehokkaita tuotteita jotka löydät MinNaturals luonnonkosmetiikan verkkokaupasta.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00